Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak k nám dneska trošku s předstihem dorazil šikmookej Santa... no vlastně on zas tak šikmookej nebyl, ale skoro jako Santa vypadal ;)

Hou hou hou.. pekne fotky. Neviem ci si ich stihol na dennom svetle ale to je uplne iny level ako umele svetlo. 10 druhov svetla da desat roznych cifernikov. A casom zistis ze uplne najvacsi masaker su minutove indexy. 48 rovnakych uplne pravidelnych pidiindexov.. Uzivaj v zdravi - ja idem po nejake dalsie GS :)

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak k nám dneska...

No jó,klasika.Gratuluju! ;)

Uzivaj v zdravi - ja idem po nejake dalsie GS

Ty už přestaň blbnout s těma GS,dyť je to masovka a konečně vem ty Spacewalk ať můžeš skákat šipky :)

Odesláno

Spacewalk prakticky nie je zohnatelny. Minuly rok som mal zahaknute na tie jedny co sa dostali do AZFT ale v case ked som sa ozval uz boli vyplatene niekym inym.

Ked dnes vidim tie stare ebay predaje za 13tis USD, trieskam si hlavou o stenu..

Odesláno

Hou hou hou.. pekne fotky. Neviem ci si ich stihol na dennom svetle ale to je uplne iny level ako umele svetlo. 10 druhov svetla da desat roznych cifernikov. A casom zistis ze uplne najvacsi masaker su minutove indexy. 48 rovnakych uplne pravidelnych pidiindexov.. Uzivaj v zdravi - ja idem po nejake dalsie GS :)

Na denním světle si je užívám až dneska (včera tady bylo megahnusně) a je to masakr- cifr je v jednom úhlu čistě bílej jak sníh, pod jiným sklonem zase přechází ve slonovinovou...to samý vteřinovka- jednou nebesky modrá, za chvilku skoro až černá...indexy a ručky dokonale zpracovaný a vyleštěný jako zrcadlo...pokud vydrží přírodní světlo tak to zkusim vyblejsknout

Odesláno

Jako všechno pěkný, neřku-li paradni...

Ale ty GSka jsou úplně jiná liga a ční nad ostatní (alespoň v mych očích) úplně o level...

Nádherný to máš..

Odesláno

.... Mimochodem, světlé gmt hi-beat tě nelákaly?

Hele víš, že ani ne. To už mě spíš lákaly klasický SBGH001 hlavně kvůli oceli, trochu jsem se bál toho titanu. Ale postupem času jednoznačně začal mechanický kalibry porážet spring drive, a i ten "pomačkanej" ciferník mě přitahoval víc než hladkej....ale samozřejmě, že bych si z jejich produkce ještě pár kousků dokázal představit :)

Odesláno

...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ty Milgaussky jsou opravdu hezké, čisté hodinky! Asi opravdu nejpěknější Rolexky, které jsem viděl. Gratuluji! Z tvých fotek je vidět, že hodinky jsou tvoje velká vášeň ;-) Makra jsou opravdu perfektní. Nevím, jestli mi to uniklo, ale čím fotíš? ;) Užívej hodinek!

Odesláno

....Makra jsou opravdu perfektní. Nevím, jestli mi to uniklo, ale čím fotíš? ;) Užívej hodinek!

Fotím stařičkou EOS 400D s makro objektivem Sigma 50mm 2,8...už jsem párkrát přemýšlel, že bych upgradoval tělo, ale to bych čtyřstovce nemohl udělat :)

Odesláno

Dyť to nemá den v týdnu ani pořádnou lumi, dvě věci, které se mi na seikách tak líbí...

...ale je to paráda. Gratuluju!

Radost pohledět. Nádherně nafocené nádherné hodinky.

Odesláno

Fotím stařičkou EOS 400D s makro objektivem Sigma 50mm 2,8...už jsem párkrát přemýšlel, že bych upgradoval tělo, ale to bych čtyřstovce nemohl udělat :)

Opravdu povedené fotky ;) Já koupil poloprofi zrcadlovku, ale budu muset dokoupit objektiv, protože takováhle makra se s tím prostě dělat nedají ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...