sashator Odesláno 2. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Ruční gmtčka už mám, tak jsem si pořídil i jedny na stůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Jo ty jsou super, měl jsem je taky koupit, když je tady nabízel Chumpus, chtěl jsem je do práce na stůl, ale přes to všechno, co na něm mám, by už asi nezbylo místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Jo jsou dobrý, právě u Vojty na srazu jsem je viděl a zalíbily se mi...tohle tedy nejsou ty jeho, ale předpokládám, že šlapou stejně A abych vás neochudil o tu vteřinovku, tak tady je další z mých filmových majstrštyků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 (upraveno) Boží, vážně boží, na to letadlo bych se vydržel dívat asi hodně dlouho (mimochodem, to by byl v práci asi problém, jelikož bych pak nic neudělal ), je super, jak je i relativně vysoko a hází stín na ciferník, který pěkně jezdí po mapce, sakra to se mi fakt líbí. Btw: Skvěle ti to ladí se Sagarmathamy, stálo by za to, to nějak pěkně nafotit společně. Upraveno 4. srpna 2016 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Dnes jsem po delší době chňápnul po foťáku a tohle z toho vylezlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Pekne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Krasný fotky. A měls je vůbec od našeho pidisrazu na ruce? A gratulace ke včerejšku, bylo to inkfartové :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 (upraveno) To víš, že měl. Ale je pravda, že teď ležely přes dva měsíce v sejfu....tak aby nám ten včerejšek byl vůbec k nečemu, ta situace není pořád moc růžová edit- a díky za pochvaly. Musím se ale přiznat, že poslední dobou nemám na focení vůbec náladu a přitom čas by byl...celkově jsem teď v hodinkovém útlumu Upraveno 8. září 2016 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Tohle jsou prostě hodinky s duší 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Tak tohle muzu, moc krasne hodinky i fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Skvele fotky! Ingy by mi taky slusely mas je moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Sashatore, tohle jsou kalendarovky:)) doufam, zes je prisherovi poslal:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Já se letos kalendáře neúčastním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Skoooda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Skoooda:)Take bych se primluvil, jsou fakt bozi + Tve fotky Decek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 BLNR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Ta druhá a čtvrtá, to je atmosféra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Super světlo. Na te čtvrté bych je ani nepoznal Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Super fotky! zejména ty Hamiltony mne nadchly. Tím, ale neříkám, že jsem ohrnoval nos nad Ingama, nebo BLNR - ty jsou taky super! :-) Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Nádherné fotky Sašo, moc rád jsem se zase po čase pokochal.A té neúčasti v kalendáři je fakt škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se