bobi Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Jsou fakt zuperrr Tak teď ještě vokaž lumi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Sakra ty jede a máš u mě tradičně body i za originalitu, protože RO v takovém provedení fakt nejsou tradiční a já mám určitou originalitu vždy rád. Super kousek a gratuluju.PS: Sedí ti fakt skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Hm, jsem na tom podobne jako Andy, vubec tyhle znacce nerozumim, ale mas to super, navic jsi mozna dosahl konecneho stadia, coz ti zavidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Naprosto vím o čem mluvíš, přišlo mi ze ty tvoje mají krásný brus, velkou vzdálenost od sroubku k hraně, na netu je hromada co ma sroubek skoro v hraně a úplně rozumím ze takové hodinky bych nechtěl a nedělaly by mi radost o to více gratuluji ze si sehnal tak pěkné, ze zvědavosti komplet balení? Servis v poslední době ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Měly by být po servisu a zatím to tak vypadá, protože šlapou parádně. Jinak jsou bez papírů. Přemejšlim, jestli si nechám u AP udělat ten extrakt z archivu, ale 250CHF taky není zrovna málo. Na druhou stranu by měl aspoň člověk přesnej datum registrace hodinek. Jinak tady teda pár svítících...sice s nima nejsem pořád spokojenej, ale třeba se to jednou naučim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 sou fakt skvělý, jako hodinky i fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 To už je pořádná světelná plocha, jen jsi mohl hacknout vteřinovku na 22 sec. Moc pěkný. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Měly by být po servisu a zatím to tak vypadá, protože šlapou parádně. Jinak jsou bez papírů. Přemejšlim, jestli si nechám u AP udělat ten extrakt z archivu, ale 250CHF taky není zrovna málo. Na druhou stranu by měl aspoň člověk přesnej datum registrace hodinek.Díky, jsou opravdu moc pěkné když jsem koukal na 14790 (a že koukám stále) tak jsem hodně debatoval jestli ocelové Military nebo bikolory, cenově to bylo podobně s tím že ocelové tapiserie samozřejmě tak o 50% dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Já jsem u sebe zjistil, že ač se mi bikolor začal líbit, tak to na denní nošení zkrátka není. Taky jsem o bikolorech uvažoval, ale jsem rád, že jsem do nich nakonec nešel. AP RO jsou pro mě asi to nej a chci je mít opravdu na nonstop nošení, což military naprosto splňujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Detaily PS- Je to sice ostuda, ale ač jsem kouzlu RO propadl už poměrně dávno, dvou detailů jsem si všiml teprve až jsem je držel v ruce. Tím prvním je přiznaný a viditelný těsnění mezi lunetou a pouzdrem. A tím druhým je fakt, že hodinky vlastně nemaj dýnko. Ono je to koneckonců konstrukčně logický, ale fakt jsem to nevěděl. Člověk se pořád učí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 tomu rikam sakra oziveni stojatých vod na foru :-))) per sem ty detaily o sto šest ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Tak jako na QaQ nebo jaxe to jmenuje dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) Tomuhle se rika rucne nanesena lumi. Moc pekny hodinky, ja bych teda nedal ten obri napis Royal Oak, koukam na ne ponekolikaty a pokazdy me to uplne kopne. Pouzdro je proste genialni, ty hodinky vubec nepusobej na tech papirovejch 36mm. No a posledni vec, ja vubec nemel poneti, ze tenhle model existuje. Vidim to fakt poprve. Jakou vyrobce uvadi vodotesnost? Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Tak jako na QaQ nebo jaxe to jmenuje dobrý... Někde se to u Audemara museli naučit Tomuhle se rika rucne nanesena lumi. Moc pekny hodinky, ja bych teda nedal ten obri napis Royal Oak, koukam na ne ponekolikaty a pokazdy me to uplne kopne. Pouzdro je proste genialni, ty hodinky vubec nepusobej na tech papirovejch 36mm. No a posledni vec, ja vubec nemel poneti, ze tenhle model existuje. Vidim to fakt poprve. Jakou vyrobce uvadi vodotesnost?Vidíš to a mně se zrovna ten nápis líbí. Máš pravdu, že strhává pozornost, ale to mi nevadí, vlastně i naopak. Mám rád ten font a protnutí O a A. Pravě i stejný nápis na dýnku žeru. Je ale pravda, že popsaný cifry mám zkrátka rád. Ať už na roládách, na novejch Pelagosech (kde to většina kritizuje) nebo třeba na starejch GS (po rebrandu se mi cifry GS nelíbí, vždycky bych sáhnul po starčí verzi). Jinak co se týče informací o této verzi, tak těch je jak šafránu. Na netu prakticky nic není. Ani v knížce Royal Oak, která byla vydána k 40. výročí, o nich není jediná zmínka. Podařilo se mi ale dohledat v jakém období se zhurba dělaly. Našel jsem celkem 13 prodejů za posledních 10 let, kde je dobře vidět buď celé nebo alespon částečně sériové číslo. Současně byly u několika prodejů fotky i dokladů, tudíž se dají časově zařadit. Z tohoto vyplývá, že se prodávaly na přelomu tisíciletí. Nejstarší kousky jsou z roku 97-98, nejmladší jsem našel z roku 2003. Tímto upravuju i rok výroby těch mých, pravděpodobně jsou o něco mladší. Dokonce se mi podařilo najít kus, který by podle sériového čísla měl přímo navazovat na ty moje (byly i s papíry, tak jsem zkoušel napsat původnímu majiteli, jestli si náhodou nepamatuje datum z papírů, uvidím zdali se mi ozve). Vyráběly se tedy krátce před příchodem Offshore (2002). Myslím si, že se u AP zkrátka rozhodli pro oživení a změnu, do té doby se dělala jen tapisery klasika. Každopdáně pouzdro je podle parametrů totožné (s klasikou), tudíž s WR 50. Po dalších informacích budu nadále pátrat, snad se o tom modelu dozvím něco dalšího. A abych jen neplkal, přidávám dvě mobilovky z dnešní ledové procházky s naším vořechem PS- když se tak koukám, co umí iphone a trocha postprodukce, tak se na nějaký fotky lumi zrcadlovkou asi vykašlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Lumi je parádní - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 TOTO by tě mohlo zajímat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Díky Víte. Offshory jdou sice kvůli mimo mě, ale k historii RO rozhodně patří, takže jsem rád, že jsem se zas něco novýho dozvěděl. Docela úlet mi přijde ta skládaná plechová spona u D-série. Jinak když si teď po sobě čtu, tak jsem samozřejmě napsal hloupost to s těma Offshorama, deset let jsem jim přidal. Přiznám se, že jsem dlouhý léta bral Offshore kolekci jako takovou diver divizi AP a přitom jejich vznik neměl s potápěním zas tak moc společnýho. Tady je docela fajn článek o vzniku očima samotnýho Gueita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Někde se to u Audemara museli naučit Vidíš to a mně se zrovna ten nápis líbí. Máš pravdu, že strhává pozornost, ale to mi nevadí, vlastně i naopak. Mám rád ten font a protnutí O a A. Pravě i stejný nápis na dýnku žeru. Je ale pravda, že popsaný cifry mám zkrátka rád. Ať už na roládách, na novejch Pelagosech (kde to většina kritizuje) nebo třeba na starejch GS (po rebrandu se mi cifry GS nelíbí, vždycky bych sáhnul po starčí verzi). Jinak co se týče informací o této verzi, tak těch je jak šafránu. Na netu prakticky nic není. Ani v knížce Royal Oak, která byla vydána k 40. výročí, o nich není jediná zmínka. Podařilo se mi ale dohledat v jakém období se zhurba dělaly. Našel jsem celkem 13 prodejů za posledních 10 let, kde je dobře vidět buď celé nebo alespon částečně sériové číslo. Současně byly u několika prodejů fotky i dokladů, tudíž se dají časově zařadit. Z tohoto vyplývá, že se prodávaly na přelomu tisíciletí. Nejstarší kousky jsou z roku 97-98, nejmladší jsem našel z roku 2003. Tímto upravuju i rok výroby těch mých, pravděpodobně jsou o něco mladší. Dokonce se mi podařilo najít kus, který by podle sériového čísla měl přímo navazovat na ty moje (byly i s papíry, tak jsem zkoušel napsat původnímu majiteli, jestli si náhodou nepamatuje datum z papírů, uvidím zdali se mi ozve). Vyráběly se tedy krátce před příchodem Offshore (2002). Myslím si, že se u AP zkrátka rozhodli pro oživení a změnu, do té doby se dělala jen tapisery klasika. Každopdáně pouzdro je podle parametrů totožné (s klasikou), tudíž s WR 50. Po dalších informacích budu nadále pátrat, snad se o tom modelu dozvím něco dalšího. chlape, takhle to ma byt, kousek, kterej te zene hledat dalsi a dalsi info. zadna masovka:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 I tobě Sašo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se