sashator Odesláno 28. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 013ky jsou ale víceméně postavený na golden tunách...a navíc mě na patnáckách láká ten tah a broušenej nerez shroud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 031 bez šance? Já jim postupně přicházím víc a víc na chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Já mám rád klasiku a ten cifr s šipkou bych akceptoval pouze u SD tuňáků...ty bych mimochodem taky klidně ponosil, ten nablejskanej kónickej shroud je taková trochu ulítlost a to já rád, k elegantním kraťáskům, armani tričku a hilfiger žabkám jak dělaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Miluji ty macrofotky OQ ty šrkábance k těm Rolbám prostě patří, navíc jasně pouzdro oproti RO jednoduché ale zas tak jednoduché to není, fazetky mají oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Máš pravdu, ač OQ pouzdro vypadá jednoduše, tak tam ty detaily pořád jsou. Ještě jsem hodil Tuňáky na erikasoriginal a nevypadá to vůbec zle. Hlavně ubyla jedna vrstva mezi rukou a pouzdrem a tím pádem i trochu líp seděj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Tak jsem po delší době vytáhl svoji Seiko monococque sestavu. Nejprve musela proběhnout očista tahů během níž jsem hodil Sagarmathy na Erikasoriginals a vypadá to víc než dobře. Ty hodinky jsou prostě boží. Už několikrát jsem přemejšlel, že je pustim, ale vždycky mě to naštěstí přešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 pekna sestava. Ty Pipiny mají peknou patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Než pustit Sagarmathy, to raději pust jakékoliv další Seika, moc lepších totiž neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Přivolávám jaro/léto...zkrátka teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Vynikající žlutá zimnice! Ty jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Doxa v zltej vyzeraju ozaj velmi vyzivne, toto su super hodinky na leto.Inak, remen na Sagarmatha je co zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 guma z padáku erikasoriginals, pro mě nejpohodlnější hadra/guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Sagarmanthy jsou echt super.Ale jak vidím doxy, hned si vzpomenu jak jsem v 80tkách hltal na televizi seroše s cousteauvic rodinou! Doxa sub jsou prostě legendy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Jsem tu osm a půl roku a poprvý jsem koupil něco z prodejní sekce Je to skoro až neuvěřitzelný, ale opravdu si na žádný jiný hodinky nevzpomínám. Každopádně to stálo za to. Za dvacku nic lepšího člověk nekoupí. Ten cifr je magickej- prakticky pořád působí jako černej, ale na určitym osvětlení hodí lahváčově zelenou a tu já rád. Trochu si pohrávám s myšlenkou, že bych si od Rasti nechal ušít řemen, ale zas by to něco stálo (ještě koupit překlápěčku) a jak se znám, bych je po chvilce stejně hodil zpátky na tah. Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Podle mýho názoru na todle řemen nemá smysl, na tooly kůže nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Tohle ti pripada jako tooly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Přesně tak, tyhle maj k toolům poměrně daleko. Hlavně naživo je to úplně jiná liga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Překvapivě jo. Ale dle chuti každého soudruha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 (upraveno) No, jestli ti jako tool pripada autochrono, jehoz strojek ma temer 300 dilu a takhle vykrouhany pouzdro, tak potom jo:-) Upraveno 19. března 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Hele je jasný, že každej to vnímáme jinak, ale zrovna k chronáčům řemeny pasujou...koneckonců i tyhle ho v balení původně měly...takovej jemnej racing style s tmavě zeleným prošitím by asi úplně špatnej nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se