LovecK Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 61ks = jeden kousek na 2 měsíce, pohodááá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Tak však říkám, že jsem vlastně naprosto v pořádku Hlavně v rekapitulaci jsou úplně všechny kousky, co jsem měl třeba i jen pár dní, takže je to vlastně ještě docela zkreslující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Slušný oddíl Ty JPS ještě máš, nebo je to už dávná minulost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Děkuju. Ty JPS mám a jsou součástí Seiko sbírky...a to jsem vždycky říkal, že nejsem sběratel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Teď už je asi těžké po něčem toužit když si vyzkoušel tolik krásných hodinek. Kromě Tudor BB58,které jsem tam neviděl ,tak jsem nešel všechny hodinky o kterých jsem kdy "hodinkově snil" a samozřejmě neměl . Jinak už tu po druhé vidím pepka. Jaky je ve skutečnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Ale proč bys kupoval Tudory, když si měl rovnou Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Hodně povedená cesta, samé zjímavé kousky, jak je u tebe řekl bych zvykem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 teď jsem objevil tohle vlákno...proscrolloval předchozí stranu a je mi jasný co tady se asi v těch 68 stránkách odehrálo to je velký peklo... respekt panu majiteli ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prky Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Super, akorát mě překvapilo, že tam nemáš skoro žádné Němce, třeba takový Sinny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Kluci, dodatečně děkuju. Když se na těch deset let zpětně podívám, tak to byla fajn cesta. Měl jsem to štěstí, že jsem mohl vyzkoušet skoro vše, co jsem chtěl, dnes už by to tak jednoduchý v mnoha případech nebylo. To, že tam spousta manufaktur chybí, je zkrátka tím, že skoro všechny hodinky, co jsem měl, jsem kupoval s vidinou toho, že to třeba mohou být hodinky už napořád. A právě třeba o PAMech, Breitlích, Jaegrech, ale třeba i zmiňovaných Sinnech jsem o tom nikdy přesvědčenej nebyl. Je to asi škoda, ale prostě dávat třeba kilo+ za něco, co by šlo za dva měsíce z domu, mi nedává tak nějak smysl. Jinak ještě k Pepkům- za mě fakt povedenej projekt od sympatický značky, takovej hravej, zase něco ale úplně jinýho od klasickýho mainstreamu. Za posledních pár měsíců jsem si pořídil tři kousky od ať už microbrandů, případně jednoho brandu, kterej to nejlepší už má za sebou, a když budu mít čas a náladu, tak se o nich třeba i trošku rozepíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Pekna historie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Poslední dobou to tu dost zanedbávám a jelikož vám to učitě chybí, tak jsem postupně něco staršího nasypu. Kdo má instagram, tak většinu fotek zná, ale co už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Fotky jak lusk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Diky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Tak se to nakonec povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se