Návštěvník admira Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 http://www.vacheron-constantin.com/en/watches/overseas/overseas-date-self-winding-47040-000w-9500
cigi Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Další marnej pokus dohnat ztrátu - exkluzivní, luxusní, nákladný, racionální, klasický ale táááák nějak fádní.
bandicoot Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Trapně krátká a tenká minutovka - kratší než vteřinovka, přitom ukazuje na stejné indexy. A celkově mám tak nějak "Seiko 5" pocit.
gougy Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Prej Seiko5, kolegové, no tak, co si do té ranní kávy dáváte? Asi to bude těma slabýma fotkama
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Pecka, klasika, olymp... http://www.thehourlounge.com/thread/view/the-evolution-of-vacheron-constantin-sports-watches_34564_34564.html
Kid_A Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 ve zlate bych je bral:) ale jinak si myslim, ze klasicka manufactura by mela zvazit, jestli se pustit do podobne sportovne ladenych modelu. PP to vyslo, AP taky, ale i tak...
gas Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Mel jsem dual time v bile na kovu. Zadna slava, prodal jsem je jeste v igelitu
SCIFI Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Trapně krátká a tenká minutovka - kratší než vteřinovka, přitom ukazuje na stejné indexy. A celkově mám tak nějak "Seiko 5" pocit.seika neznám ale já mám pocit ING
instant Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 (upraveno) LINK k tejto horucej novinke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. září 2013 uživatelem instant
cretino Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 and the winner is ....... Aquanaut :D ..myslel si Nautilus?
Hasňa Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 To mohl byt od cigiho sofistikovany vtip na hystericke tema Aquanaut vs. Nautilus. Jako ze Aquanaut je jasne nejlepsi, i kdyz tam vubec neni. Pokud ano, tak bravo! :-) ...Ale taky se mohl jenom splest.
cigi Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 (upraveno) To mohl byt od cigiho sofistikovany vtip na hystericke tema Aquanaut vs. Nautilus. Jako ze Aquanaut je jasne nejlepsi, i kdyz tam vubec neni. Pokud ano, tak bravo! :-) Bingo - nejdramatičtější vlákno současnosti :D škoda, že je uzamčený, mělo rozměr antické tragedie až frašky. A taky mi tam ty aquanaut chyběly, tak jsem si na ně vzpomněl a možná, ale jen maličko, jsem chtěl ponouknout další podnětnou objektivní diskuzi - ale nejčko fakt čestně - u mě vyhrává AP RO a prohrává tenhle seiko 5 od vacherona, přesněji - ploché pouzdro se zubatou lunetou a "naklapávacími" úchyty tahu a ochranou korunky žeru, ale ten cifr, ten cifr ( včetně ruček a všeho) je fakt někde jinde - popřemejšlím - gesichtslos, ničemný, bez charakteru a charisma - na téhle úrovni, specielně font číslic mi ne a nesedí, k ničemu - pro to seiko pochopitelně OK.. Upraveno 20. září 2013 uživatelem cigi
Návštěvník Kamil Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 .... ale jen maličko, jsem chtěl ponouknout další podnětnou objektivní diskuzi - ale nejčko fakt čestně - Proč nepřiznáš, že jsi se normálně spletl?
Elmagico Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Ale chlapi, zas také zlé to nie je. Predsa sú to Vacheron, čo je špička! Každý môže mať chyby, ale myslím si, že okrem tých vytknutých sú v poriadku, a ja by som si dovolil tvrdiť, že nie sú to chyby, skôr "sexappeal". Nič im nechýba, nič by som ani nepridával ani neuberal, ja ich žeriem! Dokonca viac ako AP!
gougy Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Ale chlapi, zas také zlé to nie je. Predsa sú to Vacheron, čo je špička! Každý môže mať chyby, ale myslím si, že okrem tých vytknutých sú v poriadku, a ja by som si dovolil tvrdiť, že nie sú to chyby, skôr "sexappeal". Nič im nechýba, nič by som ani nepridával ani neuberal, ja ich žeriem! Dokonca viac ako AP!Já to mám pořád remízu (VC Overseas a 15300/400) ...na trezorovky dost nudaVždyť je to na každodenní nošení
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se