Tittus Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 No vida a bude to speciální závěrečná limitka Damasko. Bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 DA 44.60 jsou vyborny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 http://forum.tz-uk.com/showthread.php?11124-I-spoke-with-Konrad-Damasko-this-afternoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 MarcelG: jakym pomerem vyhrala verze CZ/DE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 ...u mě vede DA 44.60. Těch čísel na 46.6 je nějak moc.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 MarcelG: jakym pomerem vyhrala verze CZ/DE?Tuším ze 14/9 nebo tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Damasko_DA46_red1.jpghttp://forum.tz-uk.com/showthread.php?11124-I-spoke-with-Konrad-Damasko-this-afternoonTohle s těmi čísly vypadá jako fortisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Přesně tak, to by byl spíš downgrade...pro mě je jediná přijatelná varianta DA46, zbytek mě neoslovuje. Ví se už přibližnej cenovej nástřel? Bez toho mi to příjde jen jako vaření z vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 44.60 se mi líbí, luneta by mohla být volitelně minutová nebo hodinová?dneska snad budeme mít víc informací od výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Přesně, jak to MarcelG na výboru předpokládal - vždycky se nakonec vrátíte k tomu, co znáte a máte zažitý. Za předpokladu, že chcete universální toolwatch, a to příznivci Damasko obyčejně chtějí, je pochopitelně seriový ciferník DA 46 s racionáními barevnými akcenty nejprůchodnější řešení, za mě volím: DA46.60 - edit, překlp, díky za upozorněníJe to mnohem lepší, než ten ciferník bez čísel Barevné akcenty jsou na maximu, spíš bych ještě ubral, než další přidávalJe to bezpečně ten nejlepší starý dobrý DamaskoBohužel, pořád je to jen starý Damasko - je to přečíslované a bez pořád charizma, ale to opravdové profi toolwatch bývají, to je asi vlastnost, nikoli vada Nevím, co v této fázi ještě přidat. Myslím, že letadýlko na vteřinovku nepatří, je to asi fakt směšný, jak píše Zmizík Ale abychom se nenudili, mám dvě , v této fázi spíš filozofické, než čistě grafické otázky: 1. Snad jen místo šipky bych zkusil 12, to je česká verze leteckých hodinek ( longines MVS a dál..), bez německé šipčičky, ale zas německý hodinky to jsou 2. Co byste řekli změně fontu ?? Na nějaký modernější, zajímavější, než tenhle běžný letecký - vlastně stejný problém, jako výše - nesaháme na svatý grál ?? 3. taky můžeme jít do dělení 3,6,9,12 a zbytek indexy , 2,4,6,8,10,12 a tak, ale co to přinese, nevím Byl by to potom ještě Damasko ?? Máme se tím vůbec zabývat ?? Upraveno 3. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Cigi, předpokládám, že jsi myslel DA46.60? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 44.60 se mi líbí, luneta by mohla být volitelně minutová nebo hodinová? Super, ubude spousta hádek...... ale ještě jeden nápad s lunetou. Kdysi se tady prodávaly hodinky s lunetou, která měla i 12 hodinovou i 60 minutovou stupnici, co úprava tímto směrem? Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Super, ubude spousta hádek...... ale ještě jeden nápad s lunetou. Kdysi se tady prodávaly hodinky s lunetou, která měla i 12 hodinovou i 60 minutovou stupnici, co úprava tímto směrem? Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 a jak by to mělo vypadat, neviděl jsem, neumím si představit :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) No bylo to docela namačkané, ale třeba by se to povedlo navrhnout lépe. Prostě indexy byly nad sebou a odečítal jsi tu stupnici, kterou jsi zrovna používal. Na mobilu to nenajdu, zkusím odpoledne doma Upraveno 3. října 2013 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Kdyby nebylo spousty nesmyslných nápadů, třeba by někde zapadl nějaký dobrý Tak radši zkus taky něco vymyslet. Zatím je v této limitce limitní jen české datum a barva vteřinovky Upraveno 3. října 2013 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 No bylo to docela namačkané, ale třeba by se to povedlo navrhnout lépe. Prostě indexy byly nad sebou a odečítal jsi tu stupnici, kterou jsi zrovna používal. Na mobilu to nenajdu, zkusím odpoledne doma Mam to tak na mých Autavkách... pro představu... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63811-heuer-autavia/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 To je přesně ono co jsem myslel, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Na Autaviích to vypadá dobře..pač hodinový font je velmi malý a luneta je lesklá, takže to celkově neruší dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Ted by asi nebylo spatny sumarizovat jestli DA44 nebo DA46. Js jsem pro DA44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Trochu jsem to tady pročetl a po konzultaci s Kubsonem, který vaši bohulibou a místy i dost vášnivou debatu monitoruje, jsem poslal na Damasko mail s konkrétními dotazy. Jak budeme něco bližšího vědět, hned to sem dám. Cyril. 44.60 se mi líbí, luneta by mohla být volitelně minutová nebo hodinová?dneska snad budeme mít víc informací od výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se