Přejít na obsah

Limitka Chronomag fora

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Přesně, jak to MarcelG na výboru předpokládal - vždycky se nakonec vrátíte k tomu, co znáte a máte zažitý. Za předpokladu, že chcete universální  toolwatch, a to příznivci Damasko obyčejně chtějí, je pochopitelně seriový ciferník DA 46 s racionáními barevnými akcenty nejprůchodnější řešení, za mě volím:

DA46.60 - edit, překlp, díky za upozornění

Je to mnohem lepší, než ten ciferník bez čísel 

Barevné akcenty jsou na maximu, spíš bych ještě ubral, než další přidával

Je to bezpečně ten nejlepší starý dobrý Damasko

Bohužel, pořád je to jen starý Damasko -  je to přečíslované a bez pořád charizma, ale to opravdové profi  toolwatch bývají, to je asi vlastnost, nikoli vada

Nevím, co v této fázi ještě přidat. Myslím, že letadýlko na vteřinovku nepatří, je to asi fakt směšný, jak píše Zmizík

Ale abychom se nenudili, mám dvě , v této fázi spíš filozofické, než čistě grafické otázky:

1. Snad jen místo šipky bych zkusil 12, to je česká verze leteckých hodinek ( longines MVS a dál..), bez německé šipčičky, ale zas německý hodinky to jsou   :D

2. Co byste řekli změně fontu ?? Na nějaký modernější, zajímavější, než tenhle běžný letecký  - vlastně stejný problém, jako výše - nesaháme na svatý grál  ??

3. taky můžeme jít do dělení 3,6,9,12 a zbytek indexy , 2,4,6,8,10,12 a tak, ale co to přinese, nevím

Byl by to potom ještě Damasko ?? Máme se tím vůbec zabývat ??

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

44.60 se mi líbí, luneta by mohla být volitelně minutová nebo hodinová?

Super, ubude spousta hádek...... ale ještě jeden nápad s lunetou. Kdysi se tady prodávaly hodinky s lunetou, která měla i 12 hodinovou i 60 minutovou stupnici, co úprava tímto směrem?

Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

Super, ubude spousta hádek...... ale ještě jeden nápad s lunetou. Kdysi se tady prodávaly hodinky s lunetou, která měla i 12 hodinovou i 60 minutovou stupnici, co úprava tímto směrem?

Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2

a jak by to mělo vypadat, neviděl jsem, neumím si představit :-(

Odkaz ke komentáři

No bylo to docela namačkané, ale třeba by se to povedlo navrhnout lépe.

Prostě indexy byly nad sebou a odečítal jsi tu stupnici, kterou jsi zrovna používal.

Na mobilu to nenajdu, zkusím odpoledne doma

Upraveno uživatelem sect
Odkaz ke komentáři

Kdyby nebylo spousty nesmyslných nápadů, třeba by někde zapadl nějaký dobrý

Tak radši zkus taky něco vymyslet. Zatím je v této limitce limitní jen české datum a barva vteřinovky

Upraveno uživatelem sect
Odkaz ke komentáři

No bylo to docela namačkané, ale třeba by se to povedlo navrhnout lépe.

Prostě indexy byly nad sebou a odečítal jsi tu stupnici, kterou jsi zrovna používal.

Na mobilu to nenajdu, zkusím odpoledne doma

Mam to tak na mých Autavkách... pro představu... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63811-heuer-autavia/

Odkaz ke komentáři

Trochu jsem to tady pročetl a po konzultaci s Kubsonem, který vaši bohulibou a místy i dost vášnivou debatu monitoruje, jsem poslal na Damasko mail s konkrétními dotazy. Jak budeme něco bližšího vědět, hned to sem dám. 

Cyril. 

44.60 se mi líbí, luneta by mohla být volitelně minutová nebo hodinová?

dneska snad budeme mít víc informací od výrobce. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...