Přejít na obsah

Limitka Chronomag fora

Doporučené příspěvky

Aldo - jak to tak dlouho trvá, než se Damasko vyjádří k Si,  tak si myslím, že ti to nezamítne, to jde obratem sofort, a tedy budeme mít to, co chci nejvíc - Si bez lunety a opravdu českým dnem v týdnu 

Vcera jsme meli Feiertag.

cigi: třípísmenkové s diakritikou - opravdovou mateřštinou

filo-boxer: třípísmenkové s diakritikou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

cigi: třípísmenkové s diakritikou - opravdovou mateřštinou
filo-boxer: třípísmenkové s diakritikou
Honza.manta: třípísmenkové s dialritikou
sect: třípísmenkové s diakritikou

marecenator: třípísmenkové s diakritikou

MarcelG: třípísmenkové s diakritikou

Odkaz ke komentáři

Priznavam, ze jsem postizenej.. :-) pocitam, ze od te doby, co jsem zacal na pc pouzivat MS DOS (tak od1992) , pisu technicke veci bez hacek a carek..

Bez vizualizace tezko hlasovat.. zatim se zdrzim..

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

Nejde o to, jak to vypadá, ale jestli je to česky, pochopitelně to nikdy nemůže být tak úhledný, jako bez diakritiky. Já taky diakritiku považuju za přežitek, vlastně přesněji, nikdy nebyla dobrá - Hus to podělal, ale když už ji jednou máme, tak bych to popsal fakt česky. Internet a klávesnice ( jestli se nepřejde na diktování) nás časem donutí přejít zpět ke zdvojeným hláskám, jako už přecházejí Němci - v emailové korespondenci čím dál víc využívají ae místo ä , scharf ss úplně vypustili, a tak dál...).

hele - mám nápadíček od oběda. Kdyby byl den v týdnu dvouhláskový a vypustili bychom druhý jazyk, tak by mohl být napsán vyššími písmenky - výřez pro datum by byl o něco kratší, ale vyšší, blížil by se čtverci, efekt něco jako big day asi takhle :  13 ,   13 ,  ČT 12 , ...... jestli by tedy p. Damasko byl ochoten udělat to větší okno v ciferníku a my to zaplatit ( asi nová raznice). 

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Nejak me presla chut ucastnit se teto akce. Takze ogari at vam to vyjde. Hlavne ten napis Si. :) Howgh

tak to je moc skoda.. jeste chvilku tve osvety a byl jsem plne ve tvem tabore...

takhle aspon pridam jeden odkaz s fotkama...s lunetou a bez..

http://forums.watchuseek.com/f8/damasko-da36-da46-side-side-pics-689835.html

Odkaz ke komentáři

třípísmenkové s diakritikou. 

Aldo, nerozumím. Limitka ještě ani pořádně nezačala, pač nejsou cenové podklady a přislíbené možnosti od Damaska ...a ty už odcházís ? Škoda, pač já plně věřil, že nakonec dojdeme k nějakému kompromisnímu výsledku s křemíkovým tunningem u kterého jsme Tě chtěli mít...

Odkaz ke komentáři

Hasňo jo, jsem docela otraveny a hlavne bych nerad svym fanatismem negativne ovlivnoval vyvoj limitky. Ale budu to sledovat, jsem od prirody zvedavy :)

DI DO VOLE p....e :) (text: Tři sestry, ale stejně neprojde cenzurou)  vždyť já jsem v tom jen kvůli fanatismu, protože chci technicky vymazlené volnočasovky s něčím "navíc" jako český day date ;)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Aldo,zajdi na jedno a uvidis, ze to nebude tak horke. Snowovi jsem taky psal, on neni spatnej, je svuj. Ale to beru jako pozitivni. Kdo neni svuj, je nijaky a to je nejhorsi. Je treba si uvedomit, ze internet zakonite zesiluje negativni konotace. Odfiltruje se totiz to dulezite, ksicht, humor okamziku, upracovane ruce, proste to, bez ceho na siti hned vsechno vypada strasne vazne. V tomhle jsem si presne notoval S Frantikem v Praze po te rezbe tady v kauze se Salamem loni. Je to tu porad jen kecarna o hodinkach, nasirat se nema cenu. Uprime receno, limitka Damasko bez tve ucasti by byla absurdni. Kluci se v tech vnitrnich ficurach tak nevyznaji, tak je v tom nenech plavat.

Odkaz ke komentáři

Přemýšlel jsem o jiné barvě pro SOB a NED, jak se to řeší v druhovláknové limitce, ale další barvu bych tam nemíchal. Co takhle udělat ty 2 dny inverzně? To by bylo celkem brutální Bedjo, vím. Nebo nějak jinak zvýrazněně?

Odkaz ke komentáři

Tak tobe to snad muze byt jedno :-) ))))

Takkči onak, budes to mit cudzou recou :-)

To ano ale bez diakritiky to nebude posobit prilis lokalizovanym dojmom. Ale to mii fakt asi moze byt jjedno, aj tak sa tu uz topim, ani som si nevsimol kedy a preco zanikla dvojjazycna verzia, kazdu chvilu sa spusti nejake hlasovanie, potom sa anuluje a vyhlasi kontrahlasovanie, potom sa stopne pripadne vyhlasi ze to cele bol vtip, vzapati sa oznami ze tu je bomba napad za ktorý treba hlasovat ale zaroven sa ten napad drzi v tajnosti a o co ide sa mozem dozvediet az ked za ten napad zahlasujem. Pricom ani netusim za co vlastne hlasujem. Tak ja si teraz nalejem burcak a mozno mi to potom cele da nejaky zmysel. Lebo triezvy sa v tom stracam.
Odkaz ke komentáři

To ano ale bez diakritiky to nebude posobit prilis lokalizovanym dojmom. Ale to mii fakt asi moze byt jjedno, aj tak sa tu uz topim, ani som si nevsimol kedy a preco zanikla dvojjazycna verzia, kazdu chvilu sa spusti nejake hlasovanie, potom sa anuluje a vyhlasi kontrahlasovanie, potom sa stopne pripadne vyhlasi ze to cele bol vtip, vzapati sa oznami ze tu je bomba napad za ktorý treba hlasovat ale zaroven sa ten napad drzi v tajnosti a o co ide sa mozem dozvediet az ked za ten napad zahlasujem. Pricom ani netusim za co vlastne hlasujem. Tak ja si teraz nalejem burcak a mozno mi to potom cele da nejaky zmysel. Lebo triezvy sa v tom stracam.

Jarek Nohavica:

"Tak dejte mi do ruky mávátko a ukažte mi ten správný směr a já budu mávat, mávat, mávat, ..."

Vydrž Ivane, ono se to vytříbí a najdeme se.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...