nickolas Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 A proc nenechat dny bile a do zelena jen vikend? Aspon se na nej budete tesit jeste vic Natlacháno z Ťapatlachu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 To by byla skoda, ty zeleny dny sou super, navíc to byl muj nápad:-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Ne, ty zelené dny na černém podkladu každopádně nechat všechny, ale víkend černé písmo na stejném zeleném podkladu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 No odlišení víkendu tímto způsobem může rušit asi nejmíň. A co odlišit postaru jen neděli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 No teď už se většinou do práce nechodí ani v sobotu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 No teď už se většinou do práce nechodí ani v sobotu ne?Co se mně týče - tak já víkendy nemám - buď dělám, nebo nedělám, takže to mne nebere. Já jen, "že neděle je den sváteční". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Tak aspoň o to víc Tě to bude provokovat, když si uvědomíš že ta sobota svítí proto, že většina lidí ma volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 A co neco Ála Seiko, modra sobota a červena neděle, jestli se nepletu, ale mam pocit, ze sem to na "petkach" mel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Kluci, nevím, ale já bych s těma dalšíma barvama moc neblbnul, abychom zachovali ten moderní Damasko styl, určitě ne žádné retroparády a kolotoč z toho také nechceme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Kluci, nevím, ale já bych s těma dalšíma barvama moc neblbnul, abychom zachovali ten moderní Damasko styl, určitě ne žádné retroparády a kolotoč z toho také nechceme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Černá, zelená, dvě barvy bohatě stačí. Max. inverzní neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 (upraveno) Tuhle první variantu se zeleným podkladem a černýmí písmeny a čísly u mám už nějakou dobu připravenou :-) čím víc na ní koukám, napadá mě udělat to úplně naopak - tohle jako standart a sváteční neděli udělat na černém podkladu se zelenýmí písmeny a čísly :-) Co Vy na to? Případně na dalších vyobrazeních jiné kombinace... Upraveno 5. října 2013 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Čísla inverzní ne, jenom písmena. -A znovu se přimlouvám i za opačnou sobotu. Jo a tohle je dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 (upraveno) kombinací může být více :-) Upraveno 5. října 2013 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Jak psal Sekt - čísla na černém podkladu a za mně dny také a zelený podklad na neděli. Jinak pro mně je to pouze neděle proto, že tím pádem vím, že dnes je neděle a nemusím přemýšlet, jestli je sobota nebo neděle. Vzhledem k tomu, že víkendy nedržím, tak se potřebuju orientovat v týdnech - hlavně ve zlomových dnech neděle/pondělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 (upraveno) Líbí se mi všechno černým písmem na inverzní podklad a neděle (případně se sobotou) stejně, pouze bílým písmem. Marceli a nezkoušel jsi navrhnout tu obojetnou lunetu? Upraveno 5. října 2013 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Já bych bral vše stejně.. t.j. zelená písmena i čísla na černém podkladu. Maximálně inverzně neděle - zelený podklad a černé písmo.Potom už se začíná ztrácet jednoduchost a je to divočina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 (upraveno) sectLíbí se mi všechno černým písmem na inverzní podklad a neděle (případně se sobotou) stejně, pouze bílým písmem. Marceli a nezkoušel jsi navrhnout tu obojetnou lunetu? Tahle varianta by se mi také líbila :-) Lunetu obojetnou jsem zatím nezkoušel, posledních pár dnů jsem moc času neměl, navíc vyčkávám s čím příjde Kuba s Cyrilem ohledně info z D Upraveno 5. října 2013 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Jasně, však zatím jenom tak zkoušíme. Cigi a nechceš už ukončit hlasování? Času bylo dost a vyhrála 46 ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se