MarcelG Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 S tím počtem to vidím stejně, bude nahlášeno 100 lidí a až dojde na platby tak 85 vycouvá (tím neříkám že třeba nebudu mezi nima, pokud to půjde jiným směrem......) Už jenom tu mapu na cifr a jsem skoro úplně spokojený. Zkusím ještě hodit tu mapu na cifr, dát pravou damasko lunetu, upravit GMT ručku(nějak se mi nezdá) a pokud to bude k prezentaci, hodím to sem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Mapu bych viděl jen na tenkou bílou, možná šedou linku, vícebarevná mapa z původního návrhu by už byla moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Pokud si vzpomínám, měla být skoro neviditelná - jiná černá. Něco jak je helikoptéra na Primkách Hindech (nebo jak se jmenují) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 To je fakt, je tam odstín šedé a černá...nevím, proč jsem si zafixoval, že ta mapa byla barevná... jinak si to teda dovolím uzavřít na čísle 35, další zájemci budou náhradníci... Puvodni navrh GMT limitky:42 mmkož.řemen + NATO strapAutomatGMT[/font][/color]WR 100mVýrobce DamaskoCENA: do 1500 eZájemci:1.Frantik2.sect3.DaLo4. Gougy5.bandi6.Ivan_9897.Kristian.nov8.marecenator9.Honza.manta10.seh111.LovecK 12.cigi13.Moty12314.shag15.MarcelG16.Peta-Biker17.kubson18.zekon730219.Alda20.Lion21.baza22.jiribartl23.Tittus24.Mirek2425. brett26. patprom27. OpenMind28. organic29. Karm30. Chosef7631. Ondrej7132. Petr_cha33. Sedlin34. bacil.35735. financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Ja sa pridam ako nahradnik c.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 To je fakt, je tam odstín šedé a černá...nevím, proč jsem si zafixoval, že ta mapa byla barevná... jinak si to teda dovolím uzavřít na čísle 35, další zájemci budou náhradníci... Pánové sleduji to pozorně, ale nejsem si jistý, že tomu dobře rozumím. Jedna část uvažuje na GMT, aniž vlastně ví, jak to udělat a zda by do toho v Damasku šli, druhá (Alda) navrhuje něco úplně jiného, přitom realisticky proveditelného. Přes tyto zásadní neznámé už se opět vytváří seznam, čile se vyměňují čísla a teď dokonce Mirek24 sám od sebe určí počet míst- vzal jsi si tedy tuto limitku na starost? Jak píše Zmizík, celé to působí poměrně amatérsky, Cyril a Alda vymezili jasné obrysy, tak se od nic odražme a přestaňte omílat blbosti typu Cimrmanů a map po ciferníku, myslel jsem, že tady jsou střízliví mílovníci hodinek a ne kolotočáři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 střízliví mílovníci hodinek A kde jsi prosím tě byl posledních 8 let?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Doufám, že se stále pohybujeme někde kolemm tohoto návrhu: (hlavně ta modá a GMT luneta) Rád bych limitku Chronomagu. Damasko mi nic neříká a není pro mě nijak relevantní, pouze jako potenciální výrobce. Kdybych chtěl Damasko s jejich speci kalibrem, tak si je prostě koupím. Kubsona bych poprosil, aby kromě kůže a NATO strapu (pro mě absolutně na nic) zkusil nakombinovat i vhodný kovový tah (neustále se potící zápěstí), který si od něj rád přiberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 To je fakt, je tam odstín šedé a černá...nevím, proč jsem si zafixoval, že ta mapa byla barevná... jinak si to teda dovolím uzavřít na čísle 35, další zájemci budou náhradníci... Pánové sleduji to pozorně, ale nejsem si jistý, že tomu dobře rozumím. Jedna část uvažuje na GMT, aniž vlastně ví, jak to udělat a zda by do toho v Damasku šli, druhá (Alda) navrhuje něco úplně jiného, přitom realisticky proveditelného. Přes tyto zásadní neznámé už se opět vytváří seznam, čile se vyměňují čísla a teď dokonce Mirek24 sám od sebe určí počet míst- vzal jsi si tedy tuto limitku na starost? Jak píše Zmizík, celé to působí poměrně amatérsky, Cyril a Alda vymezili jasné obrysy, tak se od nic odražme a přestaňte omílat blbosti typu Cimrmanů a map po ciferníku, myslel jsem, že tady jsou střízliví mílovníci hodinek a ne kolotočáři My jsme amatéři a ty jsi profik. Tak nás nech se v tom plácat, nikomu to neublizuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Jeste na zacatku tu, tuším Bandi, psal o gume, osobně bych ji preferoval pred kuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Je pouze jasné, že český date/day je první ucelená a zcela reálná a zaplatitelná varianta do hlasování..tak toto teda mne jasne nie je. Prepacte mi, ale toto urcite nechcem. Tento pristup k lokalizacii vnimam tak troska trapne provincne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Neboj, bude se hlasovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Limitku si na starost určitě neberu, na to nemám, jelikož se ale zatím tohoto projeku účastním, dovolím přidávat svoje poznatky. Kolem původního návrhu se to stále pohybuje, akorát se aplikuje na Damasko, protože u Archimede už dřív spolupráci odřekli. Počet jsem si dovolil stanovit jako účastník limitky (narozdíl od Bobiska), tento návrh byl záhy podpořen, tak jsem tak učinil. Pokud by zástup náhradníků (a hlavně reálně platících) byl dlouhý, určitě nebude problém počet rozšířit, už jen kvůli ceně, na které by se to mohlo pozitivně promítnout. Historie ale naznačuje, že bude lepší držet se při zemi, budem rádi, když se nás těch 35 sejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Mirek24: a co zbylo z GMT Archimede?? max. funkce GMT, nic ve zlém, mapa, ručky, města, luneta vše je pryč navíc mi ten návrh připomíná http://www.chronoshop.cz/muhle-glashutte-marinus/muhle-glashutte-marinus-gmt jak už jsem řekl na začátku, já bych šel i do DA46, barvy bych zachoval, Alda má pravdu že ta žlutá je nej barevná kombinace, nechal bych max. 3-6-9-12 indexy, možná se obejdu bez nich a kříž na cifru bych asi taky mít nemusel... Damasko je vzhledem k pouzdru a úpravám kalibru tahák samo o sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Správná GMT limitka by měla mít symbolických 24 ks. Víc lidí se tu stejně bude hledat obtížně :-)Až přijde na zálohy, nadšení opadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Nejdůležitějším faktorem bude cena, proto teda počkám na případný cenový nástřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 ...tímto mé návrhy a úpravy končí, vzhledem k rozdílnosti názorů. Navíc je to z mé strany hodně amaterské, jsou zde rozhodně lepčí grafici(třeba Viktor)Mapka se mi nepodařila naklonovat na cifr, ale byl bych pro ní rozhodně v "odstínech černé". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 ...tímto mé návrhy a úpravy končí, vzhledem k rozdílnosti názorů. Navíc je to z mé strany hodně amaterské, jsou zde rozhodně lepčí grafici(třeba Viktor)Mapka se mi nepodařila naklonovat na cifr, ale byl bych pro ní rozhodně v "odstínech černé". Grafika1.JPGHodně povedené, líbí se mi moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Lione,mapa ale klidně být může, tu nikdo neodpískal, luneta už je, kompromisy ale hold bodou muset přijít (ručky), když se změnil výrobce. Ty města nevím, za mě už by tam toho bylo moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 (upraveno) Upraveno 28. září 2013 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se