Chosef76 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Ja bych to viděl... vyhodit day date, vyhodit infantilni letadylko, vyhodit trendy barvy, vymazat nevzhledny kříž na cifru, vyhodit lunetu, vyhodit vteřinovku, vyhodit hodinovku (hodinu odhadnu vždycky nebo kouknu na mobil), korunky bych koupil na ebay, dovnitř quarz, potřebujeme jen dynko kam napíšeme chronomag limitkaAzeppelin, jj, přesně takhle se vaří v naší závodní jídelně ...
kubson Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 tak jsem to pročet?1. zjistíme tedy ohledně Si varianty reálnou proveditelnost (imo pokud by se dal vyvexlovat jenom vlásek, který by podle eta katalogu moh být stejný jako ve valžuku (damasko už jej dělá) a neměnily by se další komponenty, jako je tomu u sériových Si modelů, asi by to nemuselo být dramaticky extra drahé, ale nevím jenom můj dohad, zjistíme)2. luneta u damaska je dost dobrá 3. daydate za mě cz/de nebo nějakou úchylnost ala zmizikovo cz/cz4. vydrápat na dýnko jde cokoli, mají na to pěkné startrekovské technologie
MarcelG Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Jsem si tak hrál, když ten Kuba tady prudí :-) je tam chyba ve dnech, já vím, je to jen pro další podněty :-) Upraveno 1. října 2013 uživatelem MarcelG
ivan_989 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Pekne. Ale este viac by sa mi pacilo keby bolo vidno iba aktualny den kludne na pozicii 12. Co pekne, ony su priam nadherne. Ved sme takmer na konci
Kristian.nov Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 A je to proveditelný? To se mi líbí mooooc:-)
azeppelin Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Azeppelin, jj, přesně takhle se vaří v naší závodní jídelně ... takže minimalisticky... zase je to dilema vedle ležícího spícího rustikálna
MarcelG Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 (upraveno) A je to proveditelný? To se mi líbí mooooc:-) Myslím, že určitě ano. Místo okénka a věnce pro klasická DAY se to udělá takto :-) trochu jsem to opravil tu chybu :-) Upraveno 1. října 2013 uživatelem MarcelG
LovecK Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 #727# v te bile dny pekne zari na cifru, tohle ma stajl, libi moc.
StanoBare Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Nemám záujem o limitku, takže pardon za vstup, ale nechcete odstrániť šípkové označenie dňa, pričom aktuálny deň by bol ten ktorý je u dátumu? Jasné, je vertikálne, ale stále dobre čitateľné a zachová sa klasické napojenie day+date. (píšem k Marcelovým návrhom #727) Upraveno 1. října 2013 uživatelem StanoBare
Chosef76 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Marceli, to vypadá zajímavě. Ivanův nápad otevřít okénko pro den v týdnu u 12 také není špatný. Pak by se mohl vrátit zbytek kříže a také nápis a logo Damasko.
organic Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Myslím, že určitě ano. Místo okénka a věnce pro klasická DAY se to udělá takto :-) trochu jsem to opravil tu chybu :-) DA46 round day green.jpgPo bolestivém prolouskání posledních 10 stránek říkám ano, tahle varianta se mi zdá výborná, den v zelené (Green Day) jsou má volba. Odpadá druhý jazyk. Jsem spokojen možná víc než s GMT. Kdyby zbylo na Si vlásek jen dobře. Co bude na dýnku nechám na vás.edit: a kdyby bylo na celoslovný den v týdnu jen okénko na 12, byla by to pecka. Snad se to bude líbit více lidem.edit 2: kubson mi vzal vítr z plachet... Upraveno 1. října 2013 uživatelem organic
kubson Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 A je to proveditelný? To se mi líbí mooooc:-)není to zcela banální, u MeisterSinger se to řeší safírovým ciferníkem, ve kterém je průhled? další možností je komplikovanější konstrukce ciferníku jehož součástí jsou datové věnce? v podstatě všechny varianty jsou na limitku u damasko v našem cenovém rozmezí s největší pravděpodobností nerealizovatelné.
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Jsem si tak hrál, když ten Kuba tady prudí :-) DA46 round day green.jpg je tam chyba ve dnech, já vím, je to jen pro další podněty :-) Marceli, to vypadá zajímavě. Ivanův nápad otevřít okénko pro den v týdnu u 12 také není špatný. Pak by se mohl vrátit zbytek kříže a také nápis a logo Damasko. Jedině se vzdát dvojjazyčného názvu dne a dát to pod dvanáctku horizontálně - něco jako třeba day-date u rolexu - to by dle mého bylo dost zajímavé a snad ne tak náročná úprava ciferníku a navíc by šel zachovat Damsko vzhled ciferníku, který se mi dost líbí a nerad bych o něj přišel.
Chosef76 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Jedině se vzdát dvojjazyčného názvu dne a dát to pod dvanáctku horizontálně - něco jako třeba day-date u rolexu - to by dle mého bylo dost zajímavé a snad ne tak náročná úprava ciferníku a navíc by šel zachovat Damsko vzhled ciferníku, který se mi dost líbí a nerad bych o něj přišel.Honzo, přesně takhle jsem to měl na mysli.
Moty Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Zajímavý a pekny, nepotrebuju mit dvoujazycny day, takze takhle jo
MarcelG Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 (upraveno) no, není to zcela jednoduché. Vařím z vody, páč nevím přesně co je a není proveditelné, takže to vše berte jako podněty.Snad z toho vzejde něco kloudného :-) Upraveno 1. října 2013 uživatelem MarcelG
Moty Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Tady by to chtělo nejak sladit, šlo by treba date hodit do spodní půlky nad index 6, ted mi to prijde takový nevyváženy
Chosef76 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Určitá nevyváženost tam je. Kříž by se mohl doplnit až k okénku u 12. Marceli, děkuji..velmi si vážím Tvojí práce. Upraveno 1. října 2013 uživatelem Chosef76
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Tady by to chtělo nejak sladit, šlo by treba date hodit do spodní půlky nad index 6, ted mi to prijde takový nevyváženyTo má myslím Hamilton - a taky to nevypadá špatně.
sect Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 (upraveno) Marceli cim dal lepsi. Kdyz uz si s tim hrajes, muzes tam prosim zkusit dat tu 12 hodinovou lunetu, at vim jak to bude vypadat a hlavne at si na ni zvykneme . Datum bych asi taky dal nad 6 a dotahl kriz. Dik.<br /> Upraveno 2. října 2013 uživatelem sect
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se