Přejít na obsah

Limitka Chronomag fora

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

trvám na čísle 68, pokud by odstoupil cigi tak si zabírám 11 a pokud by neodstoupil, tak si beru další volné číslo,12,13,nebo 14, 15 už nechci

Y

*EDIT:  to samé aplikuji na limitku majster singer pokud budou ošetřená autorská práva (viz stížnost v jiném vlákně)

**v opačném případě odstupuji od obou projektů pro podjatost a zaujatost vůči mé osobě a podávám stížnost k root adminovi

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Přiznám se, že jsem se ztratil ... Je tady někdo ochotný, kdo mi v pár řádcích udělá přehled o aktuálním stavu ? Fakt to není ironie ani narážka. :sad01_anim: Jen to nějak nestíhám všecko číst. Někam jsem se připsal a teď jsem se ztratil ...

Kolik máme těch limitek a jak je to s tím seznamem zájemců ?

Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři

Pevně věřím, že 2 současně běžící limitky neoslabí zájem o tu naši Damasko. ..... ;)

Alda okénko s celým názvem dne spláchl, že to není tool a asi na tom něco bude...,

pri vsetkej ucte a bez akejkolvek urazky Alda splachuje lunetu, nazvy dni, skratka secko zvonka viditelne, co moze financne ohrozit postavenie kremika a crevneho tuningu.:) Co je pochopitelne a keby som aj ja bol vyspely chronomagor chovam sa uplne rovnako.

Lenze ja som chronolooser a mat cool tool look pre mna znamena riesit vonkajsok, tesit za z lunety, praktickosti datumu a pod. Moj zaujem stale trva a do MS nejdem lebo mi evokuje cifernik na ventile v kotolni a nelubi sa mi. Alebo manometer alebo co.

Odkaz ke komentáři

Přiznám se, že jsem se ztratil ... Je tady někdo ochotný, kdo mi v pár řádcích udělá přehled o aktuálním stavu ? Fakt to není ironie ani narážka. :sad01_anim: Jen to nějak nestíhám všecko číst. Někam jsem se připsal a teď jsem se ztratil ...

Kolik máme těch limitek a jak je to s tím seznamem zájemců ?

Děkuji za odpověď.

Luky, myslím, že jsme zatím na asi těchto dohodách:

kombinace barev:  černá/kiwi

day/date:  CZ/DE

to jsou myslím dvě jisté shody zatím

dále dýnko: klasické plné Damasko s označením limitované edice XX/XX(ale tady si myslím, že nejsou všichni zajedno)

dále je ve hře:

- DA34 s Si tuningem kalibru a pouze barevnou KIWI úpravou designu cifru

- DA36 s Si tuningem kalibru a pouze barevnou KIWI úpravou designu cifru

- DA44 s barevnou KIWI úpravou cifru a lunetou s 12hod

- DA44 s barevnou KIWI úpravou cifru a lunetou s 12hod + případný částečným Si tuningem kalibru (Si vlásek, keramická ložiska rotoru apod. do limitu 1500eur)

- DA46 s barevnou KIWI úpravou cifru a lunetou s 60min a případný částečným Si tuningem kalibru (Si vlásek, keramická ložiska rotoru apod. do limitu 1500eur)

toť asi vše. Mě doplňte když tak nebo opravte.

post-3527-0-62376800-1380744796_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MarcelG
Odkaz ke komentáři

Aldo a Marceli, díky za sumář.

Mne nejvíce oslovuje varianta poslední DA46.60

Jsem určitě za technologické úpravy. Si vlásek s keramickým ložiskem jsou myslím v téhle cenové kategorii raritou a s obecnou technologickou vyspělostí Damaska je šance mít téměř dokonalé a díky L.E. i raritní hodinky.

Odkaz ke komentáři

Aldo a Marceli, díky za sumář.

Mne nejvíce oslovuje varianta poslední DA46.60

Jsem určitě za technologické úpravy. Si vlásek s keramickým ložiskem jsou myslím v téhle cenové kategorii raritou a s obecnou technologickou vyspělostí Damaska je šance mít téměř dokonalé a díky L.E. i raritní hodinky.

Mě osobně tahle varianta taky oslovuje nejvíce. Za mě by nebylo třeba nic víc  :-)

Odkaz ke komentáři

Zrovna jsem přemýšlel nad tím, co těmto hodinkám chybí a co přebývá...a nic mě nenapadlo. Jsou dokonalé, neskutečně přehledné. 

Chybí jim tah :-). Na kůži a s kaučukem to přežiju.

Googlim si obrázky a 46.60 začíná být jasná volba.

Díky pánové

Odkaz ke komentáři

46.60 nebo 44.60. Ale kam zmizelo letadýlko, sakra?  :flex:

Ale tah by byl super, všechno mám na kůži.

Letadýlko, to jsou už jen nuance :-) to už není problém v případě shody zůčastněných  :-)

P.S zkoušel jsem letadýlko na minutové ručce--ee...to vypadá blbě, to říkám narovinu...  :-)

Upraveno uživatelem MarcelG
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Hele a co udělat zelenej jen ten kříž a možná i index a vteřinofku úplně vyhodit........? Bude to tak narvaný technologiema, že bude stejně jasný, že to de.

Odkaz ke komentáři

Jako líbila se mi černá vteřinovka s letadýlkem, ale chápu, že já mám třeba trochu ujetej vkus a ostatní mě pošlou do háje, že je to jak od kolotoče

v klidu, mě se vteřinovka s letadýlkem taky líbí a vůbe mě nezajímá jestli je to v souladu s čímkoliv. Krásně to tím pádem vybočuje a pro limitku je to jak dělané  :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...