nickolas Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Ale chlapci, s alkoholem jeste nikdo nevyhral...jen Těrchová jednou remizovala! Natlacháno Ťapatlachem
cigi Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Dost by mě zajímalo, proč třeba Prorok píše, jak by se mu líbil ciferník bez čísel, ale tvrdošíjně hlasuje pro C - kombinace čísel a indexů. Dále sleduji s velkým pobavením, jak vždycky poslední výkres od sedlina nebo Marcela sklidí ovace, nikdo se nepodívá zpět, aby srovnával. Asi budeme muset nastavit nějaký IQfiltr, nebo nejlépe každý bude muset složit 10.000,- zálohu, aby se tomu fakt věnoval a abychom předešli frustraci nevyhnutelně pramenící z takovéhoto nezodpovědného chování ..... Pánové, nepočítají se vaše výkřiky, ale vámi zadané hlasování. Průběžné opravené výsledky AKTUÁLNÍHO HLASOVÁNÍ , každý, kdo hlasuje je povinen si to po sobě zkontrolovat, nebo mu propadne záloha !! Kdo nebude hlasovat do pondělí 28.10.2013, propadne mu záloha !! 1. Pouzdro:1.A stříbrné 151.B černé 31.C kombinace - třeba korunka černá ... 22. podklad ciferníku:2.A černý 52.B bílý ( lumi) 42.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 103. indexy hodin3.A čísla 113.B indexy 43.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6 1.Frantik AAC2.maama A B/A A3. Bedjasson ACB4. gougy AAB5.Petr_cha AAA6. ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)---------8. marecenator BBC---------11. cigi CCA (alternativně CBB ) - celá černá luneta12. Peoplee ABC13. Honza.manta AAC14. Prorok BCC15. MarcelG ACA (AAA )---------------------------19. Radek K ACC20. Gas AAA21. Chose76 ACA------------------23 Tittus ACA24. Mirek24 BCA---------------------------27. parnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunety---------29. Karm ACA (alternativně BCA)30.Sedlin ACA------------------závěrečné xx. financ A?A, určitě ne černý pouzdro Upraveno 22. října 2013 uživatelem cigi
Moty Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Průběžné výsledky AKTUÁLNÍHO HLASOVÁNÍ , snad to něco vypoví1. Pouzdro:1.A stříbrné 151.B černé 31.C kombinace - třeba korunka černá ... 22. podklad ciferníku:2.A černý 52.B bílý ( lumi) 42.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 103. indexy hodin3.A čísla 113.B indexy 43.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6 1.Frantik AAC2.maama A B/A A3. Bedjasson ACB4. gougy AAB5.Petr_cha AAA6. ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)---------8. marecenator BBC9. Moty123 ACB (nebo ACC)11. cigi CCA (alternativně CBB ) - celá černá luneta12. Peoplee ABC13. Honza.manta AAC14. Prorok BCC15. MarcelG ACA (AAA )---------19. Radek K ACC20. Gas AAA21. Chose76 ACA---------23 Tittus ACA24. Mirek24 BCA---------27. parnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunety---------29. Karm ACA (alternativně BCA)30.Sedlin ACA---------xx. financ A?A, určitě ne černý pouzdro
cigi Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Moty a všichni, víte, co je to za práci, znova to sečítat ?? prosím, nebuďte tak sobečtí a při hlasování rovnou přepiště i mezisoučty nahoře. Snad vám nemusím vysvětlovat, jak. Ten ciferník s indexy je fakt dost holčičí - ještě zelené prošití řemenu. Upraveno 22. října 2013 uživatelem cigi
gougy Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Tak nic, uvolňuji č.4, budou to fajn hodinky, ale čísla absolutně nepřekousnu, pardon kolegové.Přeji úspěšné dokončení projektu! Průběžné výsledky AKTUÁLNÍHO HLASOVÁNÍ , snad to něco vypoví1. Pouzdro:1.A stříbrné 141.B černé 31.C kombinace - třeba korunka černá ... 22. podklad ciferníku:2.A černý 42.B bílý ( lumi) 42.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 103. indexy hodin3.A čísla 113.B indexy 33.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6 1.Frantik AAC2.maama A B/A A3. Bedjasson ACB4. 5.Petr_cha AAA6. ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)---------8. marecenator BBC9. Moty123 ACB (nebo ACC)11. cigi CCA (alternativně CBB ) - celá černá luneta12. Peoplee ABC13. Honza.manta AAC14. Prorok BCC15. MarcelG ACA (AAA )---------19. Radek K ACC20. Gas AAA21. Chose76 ACA---------23 Tittus ACA24. Mirek24 BCA---------27. parnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunety---------29. Karm ACA (alternativně BCA)30.Sedlin ACA---------xx. financ A?A, určitě ne černý pouzdro
Cyril Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Pánové. Nehlasuji, protože nemám čas si to pořádně pročíst. Jelikož to budou určitě povedené hodinky, vzdávám se u až do teď vyhlášených témat hlasování. Předpokládám, že luneta zůstala, zbytek se stejně zase trochu posune až budeme vědět bližší informace od Damasků. Zatím nic nemám. Dnes jsem byl celý den mimo možnost něco řešit, tak jim zítra zkusím cinknout. Na emaily leider nereagují.... Upraveno 22. října 2013 uživatelem Cyril
Sedlin Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Ten ciferník s indexy je fakt dost holčičí - ještě zelené prošití řemenu. Héééérgot, musím se dovzdělat! Mám mezery v chápání významů některých výrazů.Já ve škole nedával pozor, protože netuším jak společenské (většinové společnosti) konvence (né názor několika, byť vážených, členů chronomagu) definují kritéria pro výraz "holčičí".Jen jsem si tak zlehka dovolil rýpnout Tak nic, uvolňuji č.4, budou to fajn hodinky, ale čísla absolutně nepřekousnu, pardon kolegové.Přeji úspěšné dokončení projektu! Jdi někam, člověče! Celej den se ti maluju s řerným armovákem (jestli tomu už tak teda ofiko říkáme?). Nadarmo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už vidím nějakou buchtu, jak si na ruku dává tohle a říká: "Ty jsou tak senzačně holčičí, jůůůů" Ačkoli jsem nakloněn více číslům, subjetivně, ty indexový varianty s černým armovákem maj KOULE! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2013 uživatelem Sedlin
gas Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Kua to bude dobry! 3 6 9 je des, jinak bych bral vsecko. Diky za tu namahu !
gougy Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Jdi někam, člověče! Celej den se ti maluju s řerným armovákem (jestli tomu už tak teda ofiko říkáme?). Nadarmo?Jak nadarmo, vždyť jsi stvořil prozatím nejlepší návrhy ! (samozřejmě čistě subjektivně, ale jsou perfektní .)Díky moc Edit: sámo, že se opět přihlásím, pokud se pohne hlasování Upraveno 22. října 2013 uživatelem gougy
Hasňa Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 No, nema to na cifru Si, takze nic pro me, ale teda Sedline, ty vizualizace jsou paradne udelane, klobouk dolu. Jeste bys je mohl udelat s necim vedle, treba se zaviracim nozem, nebo plechovkou od piva, nebo cokoliv mas v knihovne, aby meli kluci meritko a perspektivu, protoze pak ty cisla/indexy delaji jiny dojem. Takhle bez srovnani to vypada jak 47 milimetrove Big Piloty, nebo kolik vlastne maji.
Sedlin Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 No, nema to na cifru Si, takze nic pro me, ale teda Sedline, ty vizualizace jsou paradne udelane, klobouk dolu. Jeste bys je mohl udelat s necim vedle, treba se zaviracim nozem, nebo plechovkou od piva, nebo cokoliv mas v knihovne, aby meli kluci meritko a perspektivu, protoze pak ty cisla/indexy delaji jiny dojem. Takhle bez srovnani to vypada jak 47 milimetrove Big Piloty, nebo kolik vlastne maji. Dobrej postřeh, zkusím s tím něco udělat, ale nebude to fofrem. Ten soft je zaměřením pro strojírenský navrhování a render modul je tam jen doplňkovej a moc toho neumí - prostě věrnou vizu z toho nevymlátíte. Nemá to bohužel ani tu zmiňovanou knihovnu (né že by se nehodila). Takže veřejně:Máte-li někdo něco podobnýho v nejakým exportním formátu (iges, aces, parasolid, sat, atp.), dejte mi, pls, vědět.
Mirek Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Sedline, klóbrc dole, to je pecka! Za mě jednoznačně vede varianta s číslama... Mohl bys prosímtě udělat ještě jeden náhled, kde by prvních 15 minut na lunětě bylo zelenjech? Dík moč ;-)
Ohm-Aztec Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Varianta s čísly a určitě černý armovák.
Sedlin Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Sedline, klóbrc dole, to je pecka! Za mě jednoznačně vede varianta s číslama... Mohl bys prosímtě udělat ještě jeden náhled, kde by prvních 15 minut na lunětě bylo zelenjech? Dík moč ;-) Jasně, udělám! Vědel jsem, že jsem ještě na něco zapomněl, dneska jsem an to myslel, soráč.
Hasňa Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Umi to ten tvuj program vyexportovat v necem, co umi natahnout 3d StudioMax?
maama Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Varianta s čísly a určitě černý armovák.ohme, je to hlasování? jestli jo, narvi to do tabulky a dopočítej počty v záhlaví tabulky, nebo tě cigi pomiluje a dá ti k propadnutý záloze navíc pokutu.
marosh Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Kua, první Damasko, co se mi líbí. Ty s indexy čili tamponovky a ani s numerama to není špatné.Pět dní permanentního kontaktu s Aldou a už jsem Jehovista. Musím si sehnat Strážnou věž a jít postávat k poště...
Hasňa Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 A vedle toho davej letak Daruj krev, darujes zivot. To jehovisti milujou. Ale jo, docela ujdou. Treba by Konrad udelal i jednokusovku s inhauzem.
Sedlin Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Umi to ten tvuj program vyexportovat v necem, co umi natahnout 3d StudioMax?stl, parasolid, iges, sat a dál nevím, zítra dodám. Víš, co umí nasosnout 3DSM?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se