Přejít na obsah

FATHER and SON ... NERO.8 a ST1G

NERO.8

Doporučené příspěvky

Vypadá spíše na křížence pašíka a ovečky... Pěkný kamarád, ale být Tebou, nero, moc bych se s ním s ohledem na jeho neblahý osud moc nezbližoval. Já jsem na tohle asi měkota.

snažil jsem se mu nedívat moc do očí, aby mezi náma nevzniklo silnější pouto ...  jinak klobásky a čabajky skoro nejím, takže kvůli mně zemře zbytečně  :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DOXA ? pro tátu

tatínek mi, a později i St1govi, často vyprávěl, jak mu dědeček, který pracoval ve Vídni, přivezl letecké hodinky Doxa.

Jednoho dne si je na chvíli sundal z ruky, na koupališti, a hodinky mu ukradli.

Byly to na svojí dobu vyjímečné hodinky, měl je strašně rád a moc mu pak chyběly.

Nás se St1gem napadlo před čtyřmi lety, že uděláme tátovi radost a koupili jsme mu, k jeho velkému dojetí,  Doxy nové.

Užil si jich jenom jeden rok a před třemi lety nám umřel.

Rok po tátově smrti mi je máma dala a já jsem zjistil, že se zastavily v den a hodinu, kdy táta umřel.

Velmi často na něj myslím a moc mi chybí. 

Nevím přesně jaký model hodinek kdysi měl, a už to bohužel ani nezjistím, ale je zvláštní jak se ty hodinky proplétaly jeho životem.

Dlouho nosím v hlavě myšlenku, že bych staré letecké Doxy, jako vzpomínku a poctu tátovi vrátil do rodiny.

Našel jsem jedny, které by mi k němu nejvíce pasovaly a začal jsem je hledat na internetu. 

Poprosil jsem o pomoc Viktora ( Baker ) a ten je nakonec objevil a koupil na Ukrajině.

Tímto bych mu ještě jednou rád poděkoval.

Průměr mají 49,5 mm, ciferník po renovaci ? o pochromování pouzdra a renovaci strojku jsem poprosil Valise.

Tak se mi to tati konečně povedlo a tyhle fotky jsou hlavně pro tebe:

post-27528-0-81919300-1383759418_thumb.jpg

post-27528-0-70916700-1383759460_thumb.jpg

post-27528-0-94655300-1383759464_thumb.jpg

post-27528-0-11910800-1383759486_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dík za takové příběhy, hodinky krásne, je vidět po kom máš kolečka v krvi :speak_cool:

poznámka: už jsem Viktorovi říkal, že sežene i nesehnatelné :D

díky ...

Viktor je super a navíc výborný poradce ...

moc krásný počin! nejvíc se mi líbí tvůj smysl pro kontinuitu, úctu k historii a jedinečnosti, budování těch vztahů... fakt paráda. a hodinky jsou jedničkový!

ani jsem netušil, jak moc jsme se trefili tou debatou na srazu v prostějově.

díky, příště na tu debatu navážeme ...

Krasny pribeh i hodinky. :)

díky moc ...

Upraveno uživatelem NERO.8
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...