NERO.8 Odesláno 25. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Vypadá spíše na křížence pašíka a ovečky... Pěkný kamarád, ale být Tebou, nero, moc bych se s ním s ohledem na jeho neblahý osud moc nezbližoval. Já jsem na tohle asi měkota. snažil jsem se mu nedívat moc do očí, aby mezi náma nevzniklo silnější pouto ... jinak klobásky a čabajky skoro nejím, takže kvůli mně zemře zbytečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 2. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 STAVBA UMĚLÉ VODNÍ NÁDRŽE ? další etapa ? počasí přeje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Parádní práce, Pánové. Takový rybníčky já můžu. Už se těším na fotky s vodou. ....Jo a mimochodem, hodinky taky docela dobrý . (to měl být humor, hodinky samozřejmě super ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 2. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Parádní práce, Pánové. Takový rybníčky já můžu. Už se těším na fotky s vodou. ....Jo a mimochodem, hodinky taky docela dobrý . (to měl být humor, hodinky samozřejmě super ) díky ? taky se nemůžeme dočkat až se napustí voda a vypustí ryby ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 DOXA ? pro tátu tatínek mi, a později i St1govi, často vyprávěl, jak mu dědeček, který pracoval ve Vídni, přivezl letecké hodinky Doxa.Jednoho dne si je na chvíli sundal z ruky, na koupališti, a hodinky mu ukradli.Byly to na svojí dobu vyjímečné hodinky, měl je strašně rád a moc mu pak chyběly.Nás se St1gem napadlo před čtyřmi lety, že uděláme tátovi radost a koupili jsme mu, k jeho velkému dojetí, Doxy nové.Užil si jich jenom jeden rok a před třemi lety nám umřel.Rok po tátově smrti mi je máma dala a já jsem zjistil, že se zastavily v den a hodinu, kdy táta umřel.Velmi často na něj myslím a moc mi chybí. Nevím přesně jaký model hodinek kdysi měl, a už to bohužel ani nezjistím, ale je zvláštní jak se ty hodinky proplétaly jeho životem.Dlouho nosím v hlavě myšlenku, že bych staré letecké Doxy, jako vzpomínku a poctu tátovi vrátil do rodiny.Našel jsem jedny, které by mi k němu nejvíce pasovaly a začal jsem je hledat na internetu. Poprosil jsem o pomoc Viktora ( Baker ) a ten je nakonec objevil a koupil na Ukrajině. Tímto bych mu ještě jednou rád poděkoval. Průměr mají 49,5 mm, ciferník po renovaci ? o pochromování pouzdra a renovaci strojku jsem poprosil Valise. Tak se mi to tati konečně povedlo a tyhle fotky jsou hlavně pro tebe: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Pekny a velmi osobni pribeh. Gratuluju k hodinkam i k te ceste k nim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Pavle, krásné hodinky i fotografie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Pěkná myšlenka , gratuluju k "novému" kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Krásný a lidský příběh ... Pěkný počin Pavle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 1* Ta silná idea dělá z těch skvělých hodinek hodinky s duší. Až mě to dojalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Krásný hodinky s krásným průměrem :-) Chtěl bych byt tvůj otec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Tak teď jsi mě dostal Hezký nápad, hezká myšlenka. Myslím, že Tvůj otec o tom ví a je rád za takového syna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Soukolí ozubených koleček připomínající ti tvého otce.....to ti určitě vykouzlí upřímný úsměv na tváři pokaždé, když se na ně podíváš. Gratuluji, tohle jsou přesně ty hodinky, které jsou pro majitele mnohem víc než jen to ozubené soukolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 moc Vám všem děkuju za pochopení a pozitivní reakce ? těším se až je nafotím po úplné renovaci a s novým řemenem ...dnes už byly se mnou v práci : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Život a někdy i lidé píšou příběhy... fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 díky ? většinou je píšeme my sami ? a na nás taky závisí jejich pozitivní obsah ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Dík za takové příběhy, hodinky krásne, je vidět po kom máš kolečka v krvi poznámka: už jsem Viktorovi říkal, že sežene i nesehnatelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 moc krásný počin! nejvíc se mi líbí tvůj smysl pro kontinuitu, úctu k historii a jedinečnosti, budování těch vztahů... fakt paráda. a hodinky jsou jedničkový! ani jsem netušil, jak moc jsme se trefili tou debatou na srazu v prostějově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Krasny pribeh i hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) Dík za takové příběhy, hodinky krásne, je vidět po kom máš kolečka v krvi poznámka: už jsem Viktorovi říkal, že sežene i nesehnatelné díky ...Viktor je super a navíc výborný poradce ... moc krásný počin! nejvíc se mi líbí tvůj smysl pro kontinuitu, úctu k historii a jedinečnosti, budování těch vztahů... fakt paráda. a hodinky jsou jedničkový! ani jsem netušil, jak moc jsme se trefili tou debatou na srazu v prostějově. díky, příště na tu debatu navážeme ... Krasny pribeh i hodinky. díky moc ... Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se