Hasňa Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Nedávno jsem je měl na ruce. Nádherný hodinky, 43 mm ideální velikost, u bílé varianty tomu něco chybí možná krémovější odstín, nebo nějaká drobná struktura. U Černé varianty mě dostala ta úžasná hloubka cifru díky tomu vypouklému sklu a troufám si říct, že jsou hezčí, než sedmidenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 (upraveno) Jo, měl jsem plán na konci roku pořídit 7denky, ale teď jsem se zakoukal do tědlech - v černé mi přijdou neuvěřitelné. Nedávno jsem je měl na ruce. Nádherný hodinky, 43 mm ideální velikost, u bílé varianty tomu něco chybí možná krémovější odstín, nebo nějaká drobná struktura. U Černé varianty mě dostala ta úžasná hloubka cifru díky tomu vypouklému sklu a troufám si říct, že jsou hezčí, než sedmidenky. Upraveno 8. června 2014 uživatelem Vjace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 (upraveno) Sila v prostote, jednoduchosti, nadcasovosti, pri tom novy kalibr, novy cilindricky safir, Santoni remeny; hodinky, ktere jsou contemporate, pritom acknowledged a hlavne pri vsech prilezitostech appropriate. Upraveno 8. června 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altruista Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Sila v prostote, jednoduchosti, nadcasovosti, pri tom novy kalibr, novy cilindricky safir, Santoni remeny; hodinky, ktere jsou contemporate, pritom acknowledged a hlavne pri vsech prilezitostech appropriate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Ja to dám sem, i když by si to asi zasloužilo vlastní vlákno (Handwound to není). IWC nespí... Cal 52000 a sedmidenky 2015.Zdroj Instagram www.WatchesBySJX.comJdu nastudovat rozdíly.Kdyby nějaký mod vlákno založil, díky. Upraveno 8. února 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Dva pérovníky místo jednoho a keramický Pellaton natahovací mechanismus. Do teď to byly jen ty kotvy, teď už i to kolo. Tady je vidět, jak je ten křemík v hodinkách složitá technologie a jak musel Konrad zamakat, aby uměl vyrábět ty svoje inhauzy. I takový oddíl, jako IWC, jde krok po kroku. Jinak ještě mají jiné nožky. Upraveno 8. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Různé odchylky v různých fázích nátahu jsou/byly u sedmidenek pověstné... Mají co vylepšovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Byl jsem upozorněn na chybu, které jsem se dopustil. IWC má ten Pellaton v keramice, kdežto Konrád fárá do křemíku a tam je konkurence se zvladnutou technologií ještě menší (PP, JLC). Takže to srovnání není nejlepší. IWC přece jen exceluje spíše, než v materiálech, v komplikacích, jako vícedenky, turba, minutové repetice, věčně kalendáře, hvězdné oblohy. Tím si dělají jméno, ne robustností a materiálama. Obzvláště po ukončení výroby posledních skutečně odolných inženýrů, tedy Mission Earth. Upraveno 8. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Já si nejsem uplně jist Hasňo, zdali jde srovnávat IWC s Damascem. Damasco je velmi příjemná hodinářská značka, používá dobré materiály, jde asi dobrou cestou, ale dle mého názoru v hodinářském světě je dlouhé míle za IWC a pravděpodobně jej nikdy nedostihne. Tyto dvě značky prostě srovnávat nejdou, to je jak nebe a dudy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Tahle debata tu byla již stokrát.Nesrovnávám hodnotu ani prestiž značky. Srovnávám technologii nového, tříručkového kalibru IWC 52000 a Konrádova inhauzu a v něm použitých technologií. Tečka. Takhle zvládnutý křemík v kroku strojku má už jen PP a JLC. Pokud mě paměť neklame. IWC tam má tři součástky z keramiky, ne křemíku. Proto to srovnání nebylo ideální. Nikdo nestaví IWC a Damasko na stejnou úroveň. Bojují v odlišných disciplínách. Upraveno 8. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 A Je to Damasko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Ja vím, ale ty furt tyhle dvě úplně rozlišné na míle od sebe vzdálené značky srovnáváš :-) Bral bych třeba k D srovnávat se značkou Sinn, ale proč IWC ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Achjo. To je furt dokola. Má Sinn inhaus? Má Sinn křemíkový krok? Má Sinn křemíková kuličková ložiska? Má Sinn excentarama vyvažovaný nepokoj? Má Sinn křemíkový vlásek? Nemá. Nemá. Nemá. Nemá. A nemá. Musím to srovnávat s firmama, které mají tyto technologie zvládnuté a ve výrobě. A těch je pohříchu málo. Jak jsem napsal, nemá je ani IWC. Ti jedou jinou disciplínu. Komplikace. V té Damasko ani nebojuje, takže srovnání by skutečně bylo hloupé. Taktéž v image, nebo tržní kapitalizaci. Ale tam je nikdy nesrovnávám. Upraveno 8. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 To je vážně furt dokola, přečtěte si název vlákna... Nechápu proč se tady opět řeší damasko, už mně díky některým jedincům leze krkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Damasko se uz dotahuje i na osmidenni IWC. Demagogie dosahuje dalšího vrcholu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Gasi, bylo použité ke srovnání v rámci součástky v kalibru. Sice jsem si pak uvědomil, že nevhodně, ale to jsem korigoval. Následnou debatu jsem vůbec začít nechtěl. Co nám tedy k tomu novému IWC kalibru řekneš ty? Kromě zprdnutí diskutujících tedy. Franto, tohle lhaní ti skutečně není hodno. Nic takového tu nezaznělo. Řekni radši něco k tomu kalibru. Upraveno 8. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 A právě tebou Hasňo výše zmíněné komplikace dělají hodinařinu hodinařinou a Damasko jak píšeš se o to ani nepokouší. Mě je taky tato německá značka sympatická, ale nestav nebo neporovnávej ji z IWC, to je přeci blbost. A dlabeme na to, myslím to v dobrým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Aha. Já myslel, že hodinařina má víc tváří. No, tak nic. Tak Bandimu o novinkách v tom novém kalibru napiš něco ty. Já hold mám hodinky, kde není komplikace vlastně žádná, takže hodinařina nula. Vzhůru do toho. Rád si něco zajímavého o IWC 52000 přečtu. Mam totiž IWC rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Správně, hodinářina má tisíce tváří, není jen o křemíku, proto je IWC tam kde je Jinak osobně o 52000 zde sbírám informace, neví o něm nic, ale to srovnání s D mě prostě trochu sebralo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se