bandicoot Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Technologicky na Damasko má možná tak JLC v top modelech. Takže odteď můžeme u ostatních značek řešit jen líbí/nelíbí Joke, nečertěte se hned zase... A nekonfrontujte všechno s Damaskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 (upraveno) Lze toto tvrzení něčím doložit?Ja to doložit nemohu. Je to moje úvaha. Ty kvality, tedy absence nutnosti mazat, tribologie a odolnost v magnetickém poli, jsou to, co tak, či onak všichni řeší. Více pláštěma, keramikou a servisním intervalem plus mínus 5 let. Taky firmy, které už to umí, napadá mě PP a JLC, to prodávají jako významný posun kupředu. Aspoň tak jsem to četl na síti v různých testech a rozhovorech. Taky si za to nechávají platit ve velkém stylu. Nezmagnetizovatelný vlásek prostě musí chtít každý hodinář při smyslech. Neznám jedinou výhodu v možnosti ocelový vlásek zmagnetizovat. Prostě důkaz pro to tvrzení neexistuje. Nemám po ruce čestné prohlášení všech ředitelů, že by rádi měli křemíkový krok. Je to má osobní úvaha založena na vlastnostech křemíku a vlastnostech oceli a z toho vyplývajících výhod a nevýhod. Je to mimo IWC téma, ale odpovídám na dotaz. Řekněme, že keramika je taky high tech a IWC ji umí a je dobře, že to tlačí dopředu. Keramický spalovací motor je Atlantida automobilového průmyslu, tak keramický kalibr nechť je bájný cíl techniků v IWC. Pěkně kolečko po kolečku. Čím víc keramiky, tím líp. Má taktéž super vlastnosti. Upraveno 9. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Má Sinn excentarama vyvažovaný nepokoj? jestli sou to takový ty píčovinky kolem toho kola co je uprostřed to péro, tak to sinn má ..... u regulátoru 100% .... možná je to tam jenom na ozdobu .... to nedokážu posoudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Pokud se něco nezměnilo, tak nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 dneska sem na ne koukal ve franfurtu na letisti. nejsou spatny. spis dost velky:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Ja byl s Hasnou i Aldou a rozuměli jsme si. Do te doby nez sem si dovolil otrit se o jejich fetiš. To bylo hned zle :-)Ale ale, nebyl si to nahodou ty, kdo tu hulakal, kdyz se nekfo otrel o Panerai s unitasem? Na hlavu si se.res sam, opet tu fnukas jak te tu urazim a vzapeti to delas sam a jdes o level vys.Hodinarsky guru v tomhle vlakne neni nejspis nikdo a nikdo si na nej nehraje. Jenom proste nekoho zajima, co je noveho a nekdo se chodi posklebovat jak chuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 rozumím tomu správně, že je to tadle wifi anténa ? ..... stačí napsat ano ..... případně ne se šipkou správným směrem a komentářem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 dneska sem na ne koukal ve franfurtu na letisti. nejsou spatny. spis dost velky:))Se stříbrným cifrem jsou nádherné!! a na mě mají velikost naprosto přesně správnou. Jen cenovka hodně přes 200 a příprava na stavbu domu mě brzdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Se stříbrným cifrem jsou nádherné!! a na mě mají velikost naprosto přesně správnou. Jen cenovka hodně přes 200 a příprava na stavbu domu mě brzdí.a jeste jeden postreh ... na prvni pohled jsem si rikal --- sakra, to jsou snad NOS cibule:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 (upraveno) rozumím tomu správně, že je to tadle wifi anténa ? ..... stačí napsat ano ..... případně ne se šipkou správným směrem a komentářemTa anténa je onen křemíkový vlásek. Šipka míří na jeho ukončení. Když jsem mluvil o excentrech, tak jsem mluvil o těch z poloviny dutých kroužcích na obvodu nepokoje. Upraveno 9. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Ta anténa je onen křemíkový vlásek. Když jsem mluvil o excentrech, tak jsem mluvil o těch z poloviny dutých kroužcích na obvodu nepokoje.díky, ale nic dutého nevidím, takže tomu nevěřím ..... označ prosím dutá místa šipkou ..... pro lepší orientaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Ale ale, nebyl si to nahodou ty, kdo tu hulakal, kdyz se nekfo otrel o Panerai s unitasem? Na hlavu si se.res sam, opet tu fnukas jak te tu urazim a vzapeti to delas sam a jdes o level vys.Hodinarsky guru v tomhle vlakne neni nejspis nikdo a nikdo si na nej nehraje. Jenom proste nekoho zajima, co je noveho a nekdo se chodi posklebovat jak chuj.Agresivitou si mindracek nevylecis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Tak to dobre zacalo (iwc) a zase to tak zle skoncilo (damasko flame). Niekde je problem, to predsa nie je mozne ze zas to tu je. Dajte si pohar sebareflexie, pomyslite si ze mudrejsi ustupi (okamzite uvidime ktori to su ti mudrejsi) a podme naspat k iwc...prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 . ... mindrak jako řemen :-)Franto jako vážně, nepřeháníš už to trochu? Mezi Damaškáři se přece zásadně říká.... jako Křemen! Tak to prosím neznevažuj a nepřekrucuj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Franto jako vážně, nepřeháníš už to trochu? Mezi Damaškáři se přece zásadně říká.... jako Křemen! Tak to prosím neznevažuj a nepřekrucuj :-)Se omlouvám, jsem trotl, jak říká Alda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 díky, ale nic dutého nevidím, takže tomu nevěřím ..... označ prosím dutá místa šipkou ..... pro lepší orientaciTakové malé disky s prázdným půlkružím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Takové malé disky s prázdným půlkružím.takže to co je normálně zvenku má damasko zevnitř .... dobrý .... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 (upraveno) Jo. A pár dalších. Upraveno 9. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Žádná tam není. Spletl jsem se a hned v dalším příspěvků jsem to korigoval. Použití křemíku v kalibrech mechanických hodinek má zásadní výhody proti oceli v souvislosti s mazáním, tvrdostí a chováním v magnetickém poli. Výrobci si toho jsou vědomi a všichni by rádi takové vlásky a součástky ve svých krocích měli. Někteří je již mají. Těch je hodně málo. Kdyby bylo jednoduché jejich výrobu zavést, dávno by je používali všichni. Odtud plynula má úvaha o složitosti výroby. Ten trend je nezpochybnitelný, s novými materiály experimentují i další firmy, např Omega a Rolex také s křemíkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 to omega video je moc pekny. jen me zaujalo spojeni "it will keep its shape forever" a "this allows Omega to offer a full 4 year warranty on every co-ax movmn...." ale jo, ve svete 24mesicnich zaruk je to fajn..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se