minex Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Zdravím, nevíte někdo jestli jsou B-42 OC odolné proti zmagnetování? Mám je asi 3 měsíce a dělaly stabilně +5s a najednou skokově dělají -1s denně, tak mě napadlo že by to mohlo být zmagnetováním.Děkuji.
minex Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Jen pro zajímavost, byl jsem s hodinkama u Dušáka, velmi ochotná pani na recepci, hodinky na počkání změřili a odmagnetovali. Prý byly značně zmagnetované, vše zdarma. Nyní už zase dělají stabilně svých normálních +5s denně. Takže to vypadá že B-42 OC moc odolné proti zmagnetování nejsou, vůbec si neuvědomuji jak se to mohlo stát.
Sphinxx Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Jde to relativně jednoduše, magnetické pole je dnes téměř všude, proto se divím, že spousta lidí při focení pokládá hodinky například na Notebook a podobně.
Marek V Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 ...tak jsem přátelé zatím z B-42 Cosmonauts opravdu nadšen mám je necelý měsíc a sleduji pozorně tu přesnost...za poslední celý týden udělaly -5s ! čili v průměru -0,7s za den !...nosím je každý den přibližně od rána od 7.00 do večera do 19.00 a pak na noc odkládám na stolek pro mě ideální ciferníkem vzhůru....během toho pracovního dne udělají přibližně -1s a za noc už se neopozdí absolutně vůbec a naopak z tý - 1s ještě malinko ukrojí
minex Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Zdravímpokud by se někdo pustil do seřizování-Mám B-42 day/date něco víc než rok. Ze začátku dělaly +5s denně, postupně se zpomalovaly až asi na -1s. Ani odmagnetování nepomohlo.Na obrázcích je vidět o kolik jsem je posunul a tenhle posun dělá cca +3-4s do plusu. takže teď dělají asi +2s denně.
Jirka19 Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Je to možná trochu OT, ale když tu byla řeč o tom zmagnetování a notebooku, mám winder na odkládání Cosmonautů přímo vedle notebooku, zatím to nemá žádný vliv a dělají pořád cca -4 vteřiny za den, ale mám je krátce a nerad bych je zmegnetoval jenom kvůli blbý poloze winderu. Myslíte, že poloha winderu vedle NTB je ok, nebo by bylo lepší to dát jinam? Winder vedle NTB mi vyhovuje, když na něm něco dělám, tak mam na očích jak se mi tam točej hodinky, ale za riziko zmagnetování (i když to není fatální závada) mi to zase nestojí:-)
Tittus Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Tak jsem zase jednou přeměřil přesnost B-42 Diver GMT. -2s / den To docela jde.
BlackSteel Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 No hlavně nelze říkat jednu hodnotu. Hodinky jdou jinak pokud je máš na ruce a jinou přesnost mají pokud je máš uloženy v jedné poloze. Jinak Fortisek jsem měl několik a v podstatě se vždy vešly do chronometer tolerance, i když certifikaci nemají.
alky Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Tak po servise mi to dělá +10s/den...to se mi zdá trochu moc, co myslíte?
bigsaly Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Tak to se asi taky stavím u Dušáka na odmagnetování - mám podobnou zkušenost, šli běžně +3s denně a teď choděj -5s denně, i když to nebylo skokově, ale v průběhu cca 1 roku.
trojnik Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 (upraveno) Mám už několikery Fortisky. Nejlépší by pro mě bylo, kdyby je nastavovali více do plusu. Poněvadž nové se skutečně vejdou do COSC, ale to neznamená , že se postupně odchylka nebude měnit. U ETA 2824, 2836 co dva měsíce to o sekundu méně cca.. Postupně se za dva roky zaběhnou. Kamarád z Německa si je koupil a šly mu 12 s+ a po roce byly na +4 s za 24 h.Certiny s ETA 2836 mně šly nové do 23 s a za dva roky +2 s. Čili počítejte , že se budou s časem zpožďovat. Já si je automaticky při zpožďování nastavím na +9- + 12 do +.Všechno toto platí , pokud hodinky nosíte neustále.Vybavení na to mám, abych si je sám seřídil. Ahoj všem a užívejte své ratolesti Pepíno Upraveno 1. září 2019 uživatelem trojnik
trojnik Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Help: Ahoj, kde si můžu nastavit, že nejsem začátečník. Začátečník si asi těžko svoje hodinky sám rozebere a zase složí. Jestli to čte admin, prosím přepsat na závislák. Děkuji předem za odpověď. Pepíno
Daemonultimate Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Označení nijak nesouvisí s tvými schopnostmi a znalostmi. Je to jen míra závislosti na tomto fóru a změna přijde sama
trojnik Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Hmm. tak zas tak často sem nelezu. A jak třeba vzniklo Nešiju řemeny:-)
trojnik Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Ne mně by se líbilo." Rád nosím kvalitní hodinky, protože si vážím místa a času, ve kterém žiji." Díky
Daemonultimate Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Když jsem se stal závislákem, sám jsem si tam hodil nick z jiného fóra. Jestli to jde i u začátečníka, myslim že ne.
Daemonultimate Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Ale můžeš to zkusit. Nastavení tveho profilu a najdi si začátečník a zkus to prepsat.
Jenda1 Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Odesláno 8. února 2021 Za měsíc se mě zpozdily o 5s. Neuvěřitelná přesnost!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se