kubson Odesláno 11. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Kubo, co kdybychom dali hlasovani ohledne velikosti, at se posuneme dale?si myslím že je předčasné, teď má prioritu damasko limitka. Tady jsem to nahodil, aby nápad nezapadl, popřípadě aby se mohl v dalších úvahách trochu rozvinout. konkrétní kroky a detaily nejsem schopen do konce roku řešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 v pohodě, není kam spěchat je třeba držet se filozofie MS si myslím že je předčasné, teď má prioritu damasko limitka. Tady jsem to nahodil, aby nápad nezapadl, popřípadě aby se mohl v dalších úvahách trochu rozvinout. konkrétní kroky a detaily nejsem schopen do konce roku řešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Tak jsem v chronoshopu lačně shlédl pangea DD 40mm a perigraf 43mm a, pánové, to jsou dvoje úplně jiné hodinky, úplně. To pouzdro pangea má je totiž nejen subtilnější nožky, ale i silně klenuté boky, v řezu je skoro elypsa, a je tedy laskominka slaďounká pro gentlemany. Perigraf má boky svislé, v řezu je skoro obdélník, a nožky masivní a je, přesně, jak píše Kubson, výrazně sportovnější. Vlastně je to skoro bomber pouzdro. Celek pak působí mnohem větší, než pangeaDD. K tomu pouzdru bude problém odladit proporce malého písma dnů v týdnu. Čitelnost je podle mne ale úplně stejná, od určitý vzdálenosti ( u obou stejné), jsem ani jedny už nepřečetl na 5minut a těžko jsem luštil i čísla hodin. Ale ze vzdálenosti, ze které jsem přečetl dny v týdnu a datum, byly bezvadně čitelné obě !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodaes Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 Pro mne je 40 absolutni minimum, 42-43mm ideal a s dovolenim bych mel urcite zajem, jelikoz na jednorucky koukam na chronoshopu porad...ale jeste jsem se proste nerozhoupal...Takze prosim se mnou pocitejte pro tento projekt na v roce 2014 .... snad to neprosvihnu, az se to rozjede... Jinak diky za skvely napad, tohle budou opravdu "jine" hodinky :-) S dovolenim jsem so dopsal do cisla 5. 1 - Tittus 2 - IzTaPa 3 - elninoelnino 4 5 - Cikinek 6 - Kristinan.nov 7 - Ondrej71 8 - Cyril 9 - Nero10 - Dodaes11 - cigi1213 - Bert14 - bacil.35715 - gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Tohle mi jeste chybi a vrtaji mi hlavou vice a vice, takze s dovolenim na cislo 4 Pro mne je 40 absolutni minimum, 42-43mm ideal a s dovolenim bych mel urcite zajem, jelikoz na jednorucky koukam na chronoshopu porad...ale jeste jsem se proste nerozhoupal...Takze prosim se mnou pocitejte pro tento projekt na v roce 2014 .... snad to neprosvihnu, az se to rozjede... Jinak diky za skvely napad, tohle budou opravdu "jine" hodinky :-) S dovolenim jsem so dopsal do cisla 5. 1 - Tittus 2 - IzTaPa 3 - elninoelnino 4 - LovecK 5 - Cikinek 6 - Kristinan.nov 7 - Ondrej71 8 - Cyril 9 - Nero10 - Dodaes11 - cigi1213 - Bert14 - bacil.35715 - gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Když tam ta dvanáctka tak smutně koukala 1 - Tittus 2 - IzTaPa 3 - elninoelnino 4 - LovecK 5 - Cikinek 6 - Kristinan.nov 7 - Ondrej71 8 - Cyril 9 - Nero10 - Dodaes11 - cigi12 - Honza.manta13 - Bert14 - bacil.35715 - gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 tak jak to vypadá? není na čase začít plánovat, klienti jsou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 a damasko limitka je stejně asi mrtvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Probouzíme se ze zimního spánku ale pomalu začnem, díky za zájem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Tiše závidím. Doufám Ondro, že mi je někdy ukážeš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 výrobce potvrdil, že zamýšlená limitka Pangaea DD s českým dnem v týdnu bude realizovatelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 (upraveno) sa mi zda, ze momentalne skor fici nodate avsak treba to tu nastartovat. Upraveno 1. února 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stampee Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Pokud by se řešila velikost 43 mm tak jsem taky in stejne na ne uz dlouho na chronoshopu koukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 zdravim vespolek,poprosil bych zaradit k c.16, at to pribyva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 1 - Tittus 2 - IzTaPa 3 - elninoelnino 4 - LovecK 5 - Cikinek 6 - Kristinan.nov 7 - Ondrej71 8 - Cyril 9 - Nero10 - Dodaes11 - cigi12 - Honza.manta13 - Bert14 - bacil.35715 - gas16 - kerob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stampee Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 1 - Tittus 2 - IzTaPa 3 - elninoelnino 4 - LovecK 5 - Cikinek 6 - Kristinan.nov 7 - Ondrej71 8 - Cyril 9 - Nero10 - Dodaes11 - cigi12 - Honza.manta13 - Bert14 - bacil.35715 - gas16 - kerob17 - Stampee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Pokud bude ještě další zájemce, může se napsat místo mě. Už mám hodinkově na dlouho vyčerpáno. 1 - Tittus 2 - IzTaPa 3 - elninoelnino 4 - LovecK 5 - Cikinek 6 - Kristinan.nov 7 - Ondrej71 8 - Cyril 9 - Nero10 - Dodaes11 - cigi12 - Honza.manta13 - Bert14 - bacil.35715 - gas16 - kerob17 - Stampee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkoid Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Ahoj ja bych do toho sel taky. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Perfektní, díky za zájem! Než oslovíme externistu, není tady někdo, kdo by se byl schopen a ochoten ujmout tvorby vizualizací? Stačí jednoduše pro představu o barevném návrhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se