Přejít na obsah

MeisterSinger CZ Edition

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 219
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Posunul jsem se tedy s dovolením ze 16. na 7. pozici.

Díky za rady, už jsem se prokousal ;)

1 - Tittus
2 - elninoelnino
3 - Sapp
4 -
5 - Cikinek
6 - Kristinan.nov
7 - kerob
8 - Cyril
9 - Nero
10 - Dodaes
11 - cigi
12 - Honza.manta
13 - Bert
14 -
15 - gas
16 -
17 - Stampee

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z hlasujících se tři vyjádřili OK pro 40mm, proti 3.

Dneska jsem měl jednání s člověkem z MeisterSingeru a větší varianta modelu Pangaea se nechystá. Není reálné, abychom bez výrazného navyšování rozpočtu předělávali pouzdro, takže jediná varianta pro Pangea DD s českým datem je stávající 40mm pouzdro.

Tím pádem je tady jen nějakých 10 zájemců (z nichž se někteří nevyjádřili)? Pokusíme se vyjednat menší množství kusů potřebných pro limitku, ale nevidím to příliš reálně. Takže pokud má limitka vzniknout, budeme potřebovat ještě pár zájemců!

Odkaz ke komentáři

Sakra, já nějak nechápu, proč jsou 2 mm tak rozhodující... Kubsone, asi si u tebe nakonec koupím nelimitku, ach jo.

Jestli to potřebuješ mocí mermo zjistit, tak někdy dej echo, a já Ti naživo ukážu, jak na ruce vypadají MS No 2 - průměr 43mm. Myslím, že pochopíš, že rozdíl tu je.

Odkaz ke komentáři

Jestli to potřebuješ mocí mermo zjistit, tak někdy dej echo, a já Ti naživo ukážu, jak na ruce vypadají MS No 2 - průměr 43mm. Myslím, že pochopíš, že rozdíl tu je.

To byl spíš jenom takovej povzdech nad tím, jak se to tady vyvíjí... Já mám hodinky od 38 do 47 mm, střídám je a nemám s tím problém, na velikosti podle mě nezáleží, jsem holt divnej...  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...