Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Perfektní a rychlá domluva, rovněž se jednalo o lazebnické zboží, jako bonus přidal dárek, což potěší. Takže ze mě 100% a vřelé doporučení  :notworthy:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Perfektní domluva, rychlé odeslání, vše v naprostém pořádku. Moc díky a rozhodně 100% doporučení. Rád s tebou Pepíku zase nějaký obchůdek uzavřu.

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Rovněž vřele doporučuji! Perfektní, korektní a rychlé jednaní!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Výborná komunikace, rychlé vyřízení, sledovací kód balíčku, dobře zabaleno, všechno funkční, supr. Děkuju.

• po měsíci...
Odesláno

Opět vše v pořádku, komunikace, upozornění na čachry pošty, balení i ochota.

Těším se na další obchodování :) určitě jeden z nejlepších dojmů zde na fóru.

Doporučuji!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Taky můžu doporučit. Rychlá domluva, rychlé odeslání, výborná komunikace. A zabalení balíčku na jedničku. 

Odesláno

S Pepou jsme udělali 2x za sebou obchod, jednou osobně a podruhé poštou s posláním peněz na účet a domluva a realizace naprosto perfektní, jak jsme si to domluvili, tak to tak přesně bylo! Přesně takhle to má být a je radost s tímto prima člověkem obchodovat. Děkuji.

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Neskutečná ochota a maximální vstřícnost, z mé strany absolutní spokojenost. Díky moc a rozhodně všem Pepu doporučuji!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Vše rychlé a skvělé. 

Domluva, zaslání, zboží, prostě vše takové, jak bych si představoval.

Děkuji za obchod a těším se na příště.

S.

• po měsíci...
Odesláno

S Pepikem jsme resili veci nehodinkoveho charakteru, kdy byl v pozici kupujiciho a ja jsem dodaval zbozi z USA. Mam rad rozumne pozadavky a jasne instrukce. To jsem presne od Pepy dostal. Vedel co chce, kde to najit, nevymyslel blbosti kolem. Vyborna domluva, bleskova platba. A jeste jsem se i neco priucil. Bylo mi cti a doufam, ze nekdy mi bude cti i osobne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...