Udet Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 tak jeste jedna pochvala musi prijit, zase propriety k domaci lazebnicke cinnosti a opet vse v pohode, miru a lasce vyreseno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Perfektní a rychlá domluva, rovněž se jednalo o lazebnické zboží, jako bonus přidal dárek, což potěší. Takže ze mě 100% a vřelé doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Perfektní domluva, rychlé odeslání, vše v naprostém pořádku. Moc díky a rozhodně 100% doporučení. Rád s tebou Pepíku zase nějaký obchůdek uzavřu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 S Pepou byla radost obchodovat. Rychlá domluva, ochota, víc asi netřeba dodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasirka Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Připojuji se ke kladnému hodnocení. Vše proběhlo, jak mělo. Rychle, levně, kvalitně Pepu jen doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Rovněž vřele doporučuji! Perfektní, korektní a rychlé jednaní! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Co řekne, to platí. Díky moc, za mne absolutní spokojenost a těším se na další obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Moc děkuji za super rychle vyřízení a super komunikaci. Všem doporučuji a budu se těšit na další obchod. Moc dík ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Vse v pohode, muzu jedine doporucit, spolehlivy kuupujici, diky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Výborná komunikace, rychlé vyřízení, sledovací kód balíčku, dobře zabaleno, všechno funkční, supr. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Opět vše v pořádku, komunikace, upozornění na čachry pošty, balení i ochota. Těším se na další obchodování určitě jeden z nejlepších dojmů zde na fóru.Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 SUPER RYCHLY OBCHOD, paradni domluva, dodrzeni slova, nemam co dodat, proste radost A dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Taky můžu doporučit. Rychlá domluva, rychlé odeslání, výborná komunikace. A zabalení balíčku na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumad Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) Gentleman jak má být. Rychlé a korektní jednání. Můžu jen doporučit. Diky Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem Brumad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 S Pepou jsme udělali 2x za sebou obchod, jednou osobně a podruhé poštou s posláním peněz na účet a domluva a realizace naprosto perfektní, jak jsme si to domluvili, tak to tak přesně bylo! Přesně takhle to má být a je radost s tímto prima člověkem obchodovat. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Mohu jen doporučit, výborná komunikace, rychle dodáno a vše naprosto bez chyb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Kupoval u mne nehodinkovou drobnost, platba i komunikace v naprostém pořádku. Mohu vřele doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Neskutečná ochota a maximální vstřícnost, z mé strany absolutní spokojenost. Díky moc a rozhodně všem Pepu doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Vše rychlé a skvělé. Domluva, zaslání, zboží, prostě vše takové, jak bych si představoval. Děkuji za obchod a těším se na příště. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 S Pepikem jsme resili veci nehodinkoveho charakteru, kdy byl v pozici kupujiciho a ja jsem dodaval zbozi z USA. Mam rad rozumne pozadavky a jasne instrukce. To jsem presne od Pepy dostal. Vedel co chce, kde to najit, nevymyslel blbosti kolem. Vyborna domluva, bleskova platba. A jeste jsem se i neco priucil. Bylo mi cti a doufam, ze nekdy mi bude cti i osobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se