Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosil by som Vas o radu.objednavam si hodinky z eshopu hodinky-outlet.cz a neviem ci je to dobra volba.zaujima ma ci su to original kvalitne hodinky alebo dajake napodobneniny.dakujem

Odesláno (upraveno)

ne vse, co ukazuje cas, se da nazyvat hodinkami. nechces radsi nejake seiko nebo orient?

na tom outletu zacinaji baterkace od armani kolem czk 4,000, za coz uz koupis i nove orienty a pouzite dobre vypadajici seiko...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

ne vse, co ukazuje cas, se da nazyvat hodinkami. nechces radsi nejake seiko nebo orient?

na tom outletu zacinaji baterkace od armani kolem czk 4,000, za coz uz koupis i nove orienty a pouzite dobre vypadajici seiko...

já před deseti lety začal a armani za 11k a to bylo pro mě sakra hodně peněz a jak jsem dopadl :-)

Odesláno (upraveno)

Originály to asi budou, ale i tak je to předraženej čínskej krám. Kup si radši hodinky od firmy, která se na ně specializuje, ne tenhle fashion šmuk.

A myslel jsem vyhledávání tady na fóru, o Armani se tu dočteš dost a dost.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Ne, originály to asi jsou. Ovšem originály z levný čínský fabriky, kde je taky dost možný, že hned vedle se dělaj fejky. Prostě jsou to nekvalitní hodinky u kterejch je otázka originálu takřka nadbytečná:)

Odesláno (upraveno)

Špatně jsi to pochopil, kluci se Ti snaží říci, že Armani nejsou hodinky, jen něco - co je složeno z čínských součástek a někdy to ukazuje i čas. 

Seiko nebo Orient Ti nabízí za menší cenu, kvalitní zpracování a fungující mechaniku. 

Edit: pozdě :)

Upraveno uživatelem semi001
Odesláno

Modni znacka,tezici ze sve slavy v odevnim odvetvi se vrhla na dalsi obor,kde chce vydelat-montazi cinske produkce se znackou slovutne zapadni firmy. Ve srovnatelne kvalite,bez napisu armani ty ukazatele casu sezenes za pulku,napr na vetnamske trznici.

Odesláno

Ber to tak, že Armani pohlíží na hodinky jen jako na doplněk outfitu a ne jako na technický produkt. Záleží jim jen na tom, jak vypadají zvenku. Co je uvnitř, neřeší. Hodinky se stejným vnitřkem seženeš za zlomek ceny. Jen tam nebude ta značka. Auto od Armaniho by sis koupil?

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4

Odesláno

Stejně je to pro mě záhadou, že značky, který jsou jakože luxus, si dobrovolně ničej jméno takovejhlema sračkama. Myslim tim třeba Boss a to Armani.

stejnou otazku si muzes dat u montblanc - donedavna nabizeli radu baterkovych (excuse my french) sracek... kazdy neda cas od casu chujoviny...

Odesláno

Lenze tie hodinky armani nie su urcene tomu zakaznikovi co si tam dava sit na mieru obleky za 5tis ojro.. hodinky a spol, to je len pridruzena vyroba s takou marzou, ze dealeri koksu ticho zavidia. Ovce to kupia, tak co...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...