pan socka Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Další zkušenosti, zajímavá je korunka. Zpočátku jsem myslel, že je to rozbité. Viklá se to, kinklá se to a trefit polohu pro natahování a seřízení datumu je celkem umění. Lumi ruček výborná, lepší než u krámu z Eltonu (nazvat hodinky z Eltonu "krámem" mám své pádné důvody). Odečítat čas lze celou noc, ale co je špatné je svítivost indexů, opět svítí celou noc, ale výrazně hůře než u ruček. Hodinky budí celkem zájem. Ještě nikdy mi nekoukalo tolik lidí na zápěstí. Po dotazu, máš hezké hodinky, odkud jsou? Z Ruska, za sedmnáct stovek...veškerý zájem opadá Troška propagandy: https://www.youtube.com/watch?v=UXe5dDE8ipw
travex Odesláno 25. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Pro seřízení datumu je potřeba pracovat s gravitací, pak to jde s korunkou bez problému. Pár fotek z továrny je i zdehttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.720392184640126.1073741845.109495199063164&type=3
lub Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 skoro pořád na ruce, do kanclu, do vody i na hrubý práce místo g-shocků. vzhledem k láci je nešetřím. lumi taky v noci dostačuje. za dva dny 10 vteřin do plusu.takže vlastně ideální hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Mám asi stejně nejraději tyto s potápěčem.
martar Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) Hmm... Bond. Sergej Bond Mimochodem, na tom videu je jasně vidět, že lumi se dodnes na cifry nanáší ručně. Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem martar
travex Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Nejenom lumi, ale bylo vidět, jak tam bábuška stříká barvou celé číselníky. Fakt se mi líbí ten vysoký podíl lidské práce na výrobku, který je ve finále za pár korun.
lub Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 jo, to video je super.na těch mých je lumi bobek na dvanáctce šejdrem, ale když jsem koukal, jak to tam ta pani zdobí jako kdyby to byly perníčky, tak o to je mám radši.teď mám na cestě nula devadesátky a už se na ně moc těším.kurnik, když si vyjimečně vezmu na ruku orienty nebo seika a den ponosím, tak se potom rychle vrátim k amfičkám.
travex Odesláno 30. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Dobrá volba, bude matné nebo lesklé pouzdro?
martar Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 teda lub je dobře zamilovanej, to se mi líbí!
pan socka Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Závislost na těchto hodinkách se buduje nebezpečně rychle. V mém případě to bylo prakticky hned po rozbalení baličku. Lumibod mám ujetý na šestce...
honza.hasic Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Staré amfibije z 80. let měly ještě jiná pouzdra. A strojky by tam měly pasovat.
rur Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Na hadru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Pod tlakem okolností byl jsem donucen k dočasné výměně lunety na stávajících amfibiích; než dorazí nový kontraband, ponechávám svědectví generacím příštím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza.hasic Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Dvě stará pouzdra mám taky v šuplíku, strojky jsou KO (hodinář mě s tím hnal jak prašivou svini). Jedno pouzdro na automaty druhé s víčkem placatým. Nyní jsem koupil staré komandirskije s dobrým strojkem takže ho kuchnu a bude "škatulata hejbejte se".... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Pod tlakem okolností byl jsem donucen k dočasné výměně lunety na stávajících amfibiích; než dorazí nový kontraband, ponechávám svědectví generacím příštím.Člověče, nevím, jestli je to tak i v reálu nebo "jen" tak skvěle fotíš, ale Amfibie po úpravě (s novou lunetou) vypadají na tvém záběru neuvěřitelně moderně a "sexy" (...reakce Chci je! ), aniž by ovšem ztratily své historické kouzlo. Přitom jsi provedl jen drobný a vratný zásah. Jsi dobrej, klobouček.
Návštěvník eloga Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Dvě stará pouzdra mám taky v šuplíku, strojky jsou KO (hodinář mě s tím hnal jak prašivou svini). Jedno pouzdro na automaty druhé s víčkem placatým. Nyní jsem koupil staré komandirskije s dobrým strojkem takže ho kuchnu a bude "škatulata hejbejte se".... Tak to je super hláška, - jak prašivou svini, voni hodináři jsou různí, na ruský strojky klasiku ale ještě jsou, naštěstí...... **
lub Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Dobrá volba, bude matné nebo lesklé pouzdro?lesklé. lesklé jak psí kulky. je mi jasné, že to bude magnet na škrábance. překvapuje mě, o kolik jsou mohutnější než 410, ale ten tvar pouzdra je fakt nevšední a zajímavý.zároveň mi dnes přišla pevná 35mm/1,8, tak jsem ji hned otestoval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jorge Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 (upraveno) Vážení,skvělé vlákno o nesmrtelných hodinkách. To lub: výborná volba, skvělé hodinky, fotky, které mě vzaly u srdce. Dokonce natolik, že jsem sám sebe překvapil a po letech přítomnosti zde na fóru jsem umatlal příspěvek. Mám tyto hodinky už několik let v matu a jsou to moje rozhodně nejoblíbenější, přičemž porážejí mnohem dražší hodinky. Meranom i stránky výrobce je prezentují na takových nevýrazných fotkách, tudíž je většina lidí snadno přejde. V létě je nosím na zulu a v zimě na kombinovaném leštěném/mat tahu, přičemž vyměním i lunetu za meranomskou clean bezel, což jim dá úplně jiný výraz, s trochou nadsázky bych řekl, že to z nich udělá skorospolečenské hodinky. Lunetu má teď Meranom vyprodanou, ale vřele doporučuji se po ní ohlédnout. (Za kvalitu fotky se omlouvám, ale prostě to muselo ven.) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. září 2015 uživatelem Jorge
martar Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Bravo, Lube, tvoje emotivní fotky probudily dokonce spícího člena! Jorge, vítej. Ten nápad s clean bezelem na matných 090 je hodně zajímavý, doufám, že - až přijde zima - budeš mít čas a chuť udělat zase na nějakou fotku
travex Odesláno 5. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Je fakt neuvěřitelné, kolik možností a kombinací tyto hodinky nabízí. Tato poslední stránka to jen potvrzuje. O "clean bezel" jsem už taky uvažoval, jen pořád nevím, jestli vzít tu tenčí, která pasuje na všechny modely nebo širší, co je pro 090, 100 a 110. A nebo se vykašlat na lunetu a pořídit ještě jedny, mám poměrně jasnou představu, co potřebuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se