Valderek Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Tak za sebe musím říct, že Amfibie sou ze strašně moc hodinkových tříd směrem nahoru pro mě skutečně ty nej hodinky na světě. Snad všechny sou krásný, vintážní i nadčasový zároveň, s duší, sou v azbuce, a hlavně vědomí, že je netřeba přetěsňovat a že třeba za třicet let (pokud budu ještě naživu) jako šviháckej důchodce s nima mohu směle skočit extrovní šipku z plážového mola do Černého moře, mě přímo fascinuje. A ne, že mě zas ocejchujete trollem, to by si mě pak Ukrajina přidala na černou listinu a s Černým mořem mám tím pádem šlus Hezky napsano ale vsechny krásné nejsou treba s tou komunistickou hvězdou Odesláno z mého LLD-L31 pomocí Tapatalk
Hardslimer Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Ale ti lidi, co je nosi, jsou nezlomni.https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rus-s-nozem-v-zadech-zakourit-cigareta-kazan-rusko.A190228_103904_zahranicni_remy
Návštěvník LONGINES Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Myslíš ty moje 420-tky? Dřív je pravda, že sem za ně kvůli tý hvězdě styděl (kvůli reakci okolí), a dneska je mi to upřímně řečeno buřt, páč rudá nebo bílá - rozdíl v tom vážně není.Jediný co vím, že tak krásnou modrou barvu sem jaktěživ neviděl. A vemte si třeba takovej Zenith, kolik parády s tou komunistickou, nebo jakou hvězdou nadělá A nikomu to nevadí
Valderek Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Myslíš ty moje 420-tky? Dřív je pravda, že sem za ně kvůli tý hvězdě styděl (kvůli reakci okolí), a dneska je mi to upřímně řečeno buřt, páč rudá nebo bílá - rozdíl v tom vážně není.Jediný co vím, že tak krásnou modrou barvu sem jaktěživ neviděl. A vemte si třeba takovej Zenith, kolik parády s tou komunistickou, nebo jakou hvězdou nadělá A nikomu to nevadí Jenze Vostok ji ma fakt komančskou Zenith určitě ne Odesláno z mého LLD-L31 pomocí Tapatalk
Návštěvník LONGINES Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 (upraveno) No a ? Jak říkám, já na to hulim. Ber to třeba tak, že Zenith, i všichni švajci by si mohli myslet, kdyby vymysleli tak něco unikátního a funkčního, jako je konstrukce Amfibií. A vymysleli to komunisti. A to je, co je pro mě důležitý, samotný hodinky. Kdyby to vymysleli ušáci, nebo třeba marťani, miluju ty hodinky zrovna tak Politika jde velikým obloukem kolem mě. Beztak sou všichni stejný, všichni mají na rukou krev stejnou měrou - zaplať pánbůh, že obě dvě hvězdy i tu nacistickou, to je to jediný, co je u mě šlechtí. Upraveno 11. března 2019 uživatelem LONGINES
lub Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Radeji se te pak zeptam na lunetu aby mi tam pasovala k bílému cifru se hodí asi jakákoli barva. v první várce z meranomu bych být tebou vzal černou, pepsi, azurovou, oranžovou a červenou.
mikymik Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Lub to nedávno psal celkem jasně. Přijdou období, kdy je nasadíš a neexistují jiné hodinky. A pak si klidně dáš chvíli oraz.
lub Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Odesláno 13. března 2019 tak bezelky už dorazily. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ocelová na 420 šla teda dosti na fest kolem sklíčka, mezera nulová, ale povedlo se. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Valderek Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Odesláno 13. března 2019 Pekne. Kdybys chtel pustit modrou nebo cernou tak bych vzal Odesláno z mého LLD-L31 pomocí Tapatalk
5etter Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Odesláno 13. března 2019 Vem si to do práce a vyfoť to za světla. Mžourám na to cesfou z hospody a vidím prd.
5etter Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Odesláno 13. března 2019 Hele, jaká je ta na předposlední fotce? Měl jsem ji v košíku ale pak jsem si všiml že indexy jsou pouze natištěny. Je to tak? Nebo je to i vyraženo?
lub Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Odesláno 13. března 2019 jsou vyrazeny a vyplneny barvou. za tu cenu prijemne prekvapila. a byl k ni jak medenej, tak nerezovej dratek, no proste luxus.
5etter Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Mě právě odradila tato informace v diskuzi na Meranomu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takže to není pravda? Nehtem to neseškrábneš? Pro své budoucí nuladevadesátky, jestli k tomu někdy dojde, plánuju i tu na poslední fotce (vpravo dole v olympijských kruzích)
lub Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 jo, to jsem taky četl - admin kecá. tisk by tam asi dlouho nevydržel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Luneta vypadá hodně dobře a ta černá taky.
lub Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 cestou z práce pro změnu 150 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaJ Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Za tu cenu jsou fakt super. A s tou mosaznou lunetou mají správný retro-šmrnc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaJ Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Klasické a nepřekonané 420.Za tu cenu jsou fakt super. A s tou mosaznou lunetou mají správný retro-šmrnc.
VojtaJ Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Sákryš. Místo, abych upravil jeden příspěvek, omylem jsem ho citoval.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se