Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak za sebe musím říct, že Amfibie sou ze strašně moc hodinkových tříd směrem nahoru pro mě skutečně ty nej hodinky na světě. Snad všechny sou krásný, vintážní i nadčasový zároveň, s duší, sou v azbuce, a hlavně vědomí, že je netřeba přetěsňovat a že třeba za třicet let (pokud budu ještě naživu) jako šviháckej důchodce s nima mohu směle skočit extrovní šipku z plážového mola do Černého moře, mě přímo fascinuje.

A ne, že mě zas ocejchujete trollem, to by si mě pak Ukrajina přidala na černou listinu a s Černým mořem mám tím pádem šlus :)

Hezky napsano :) ale vsechny krásné nejsou treba s tou komunistickou hvězdou :)

Odesláno z mého LLD-L31 pomocí Tapatalk

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Myslíš ty moje 420-tky? Dřív je pravda, že sem za ně kvůli tý hvězdě styděl (kvůli reakci okolí), a dneska je mi to upřímně řečeno buřt, páč rudá nebo bílá - rozdíl v tom vážně není.

Jediný co vím, že tak krásnou modrou barvu sem jaktěživ neviděl.

A vemte si třeba takovej Zenith, kolik parády s tou komunistickou, nebo jakou hvězdou nadělá :D A nikomu to nevadí :)

Odesláno

Myslíš ty moje 420-tky? Dřív je pravda, že sem za ně kvůli tý hvězdě styděl (kvůli reakci okolí), a dneska je mi to upřímně řečeno buřt, páč rudá nebo bílá - rozdíl v tom vážně není.

Jediný co vím, že tak krásnou modrou barvu sem jaktěživ neviděl.

A vemte si třeba takovej Zenith, kolik parády s tou komunistickou, nebo jakou hvězdou nadělá :D A nikomu to nevadí :)

Jenze Vostok ji ma fakt komančskou :) Zenith určitě ne :)

Odesláno z mého LLD-L31 pomocí Tapatalk

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

No a :) ? Jak říkám, já na to hulim. Ber to třeba tak, že Zenith, i všichni švajci by si mohli myslet, kdyby vymysleli tak něco unikátního a funkčního, jako je konstrukce Amfibií. A vymysleli to komunisti. A to je, co je pro mě důležitý, samotný hodinky. Kdyby to vymysleli ušáci, nebo třeba marťani, miluju ty hodinky zrovna tak :) Politika jde velikým obloukem kolem mě. Beztak sou všichni stejný, všichni mají na rukou krev stejnou měrou - zaplať pánbůh, že obě dvě hvězdy i tu nacistickou, to je to jediný, co je u mě šlechtí.

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno

Radeji se te pak zeptam na lunetu aby mi tam pasovala :)

k bílému cifru se hodí asi jakákoli barva. v první várce z meranomu bych být tebou vzal černou, pepsi, azurovou, oranžovou a červenou.

Odesláno

tak bezelky už dorazily.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

ocelová na 420 šla teda dosti na fest kolem sklíčka, mezera nulová, ale povedlo se.

Odesláno

Mě právě odradila tato informace v diskuzi na Meranomu.

Takže to není pravda? Nehtem to neseškrábneš?

Pro své budoucí nuladevadesátky, jestli k tomu někdy dojde, plánuju i tu na poslední fotce (vpravo dole v olympijských kruzích)

Odesláno

cestou z práce pro změnu 150

Odesláno

Klasické a nepřekonané 420.

Za tu cenu jsou fakt super. A s tou mosaznou lunetou mají správný retro-šmrnc.

Odesláno

Sákryš. Místo, abych upravil jeden příspěvek, omylem jsem ho citoval.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...