Roman-ZA Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 ja to menit nebudem, to by mi vymenili ujovia v Meranome.takze nejake ine namety?
morbo Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 ja to menit nebudem, to by mi vymenili ujovia v Meranome.takze nejake ine namety? Co totok?
5etter Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 I když nebudu brát v úvahu rizika, která s sebou nese lunetární promiskuita, myslím, že (nejen) na pouzdro 420 se nejlépe hodí právě ta puntíkovaná. Nech ji tam a užívej si rozkoš bez rizika.
Violoncello Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Týdenní cesta z Čistopole a jsou doma. Ještě půjdou na výměnu lunety, průhledného dýnka a nato strapu (vše do oranžové). Musím říci, že mít inhouse s historií za skvělou cenu, je přidaná hodnota! Mám radost!
Svatoslav Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Tak jsem neodolal a hodil je na ruku, ale datum, to jsem nedal.
lub Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 junaci, aku lunetu z Meranomu - https://meranom.com/en/search/?search=bezel - k 420916tkam? nenech se odradit řečmi konzervativců a směle do toho. každá lepší než orginál. i náčelník na to přišel, byť mu to teda trvalo.hodinky to hodí do úplně jiného levelu. jen vyber štíhlou, která na ně sedne, je to u nich napsaný.
travex Odesláno 6. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Já jsem vlastně hrozně citový a nedovedu to překonat, jistě, jistě, jistě, třeba mi to ani nevěříte, ale já když vidím včeličku brouzdat z květu na květ a tím zachovávat kontinuitu života, jsem k smrti dojat.
Svatoslav Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Já Tě úplně chápu, sem tam taky zamáčknu slzu.
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) Co na těch Seikách viděj, pane Travex, když mají doma takovouhle Turbínu..? Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem LONGINES
travex Odesláno 6. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Mně se na tom líbí ta nedokonalost, moc toho sice nelícuje, ale zase to kompenzují plastovým kolečkem.
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Ano, plastové soukolí datumové ústrojí je věc, kterou u daný značky přímo miluji - chápu
morbo Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Nerad to říkám, náčelníku, ale jsem rád, že seš zase zpátky. Doba je zlá a tenhle svět potřebuje influencery. A abych jenom neprdal, tak jedno žhavé foto. No on je to spíš takovej pokus z cyklu Otrava zářením. Nazval jsem to "Až nás zase budeš chtít opustit, vzpomeň si, jak dopadl Saša Litviněnko".
Roman-ZA Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 (upraveno) molodci, nevalaju sa vam doma nejake 420tky, pre ktore nemate vyuzitie? jedno aky cifer, jedno aka luneta, ani remen nemusi byt. len nech su neposkodene. planujem si spravit dalsi mod. Upraveno 7. dubna 2019 uživatelem Roman-ZA
filltos Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Jedny se chystám pouštět, ale v nějakým setu (cifr navíc, lunety navíc, nějaký řemeny ...)
Roman-ZA Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Jedny se chystám pouštět, ale v nějakým setu (cifr navíc, lunety navíc, nějaký řemeny ...)ja chcem len cisto hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se