Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I když nebudu brát v úvahu rizika, která s sebou nese lunetární promiskuita, myslím, že (nejen) na pouzdro 420 se nejlépe hodí právě ta puntíkovaná. Nech ji tam a užívej si rozkoš bez rizika.

Odesláno

Týdenní cesta z Čistopole a jsou doma. Ještě půjdou na výměnu lunety, průhledného dýnka a nato strapu (vše do oranžové). Musím říci, že mít inhouse s historií za skvělou cenu, je přidaná hodnota! Mám radost!

post-66824-0-01515400-1554556820_thumb.jpg

post-66824-0-61123700-1554556845_thumb.jpg

Odesláno

Já jsem vlastně hrozně citový a nedovedu to překonat, jistě, jistě, jistě, třeba mi to ani nevěříte, ale já když vidím včeličku brouzdat z květu na květ a tím zachovávat kontinuitu života, jsem k smrti dojat.

30iqmnr.png

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Co na těch Seikách viděj, pane Travex, když mají doma takovouhle Turbínu..?

Upraveno uživatelem LONGINES
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ano, plastové soukolí datumové ústrojí je věc, kterou u daný značky přímo miluji - chápu :)

Odesláno

Nerad to říkám, náčelníku, ale jsem rád, že seš zase zpátky. Doba je zlá a tenhle svět potřebuje influencery.

A abych jenom neprdal, tak jedno žhavé foto. No on je to spíš takovej pokus z cyklu Otrava zářením. Nazval jsem to "Až nás zase budeš chtít opustit, vzpomeň si, jak dopadl Saša Litviněnko".

post-35198-0-19625300-1554634672_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

molodci, nevalaju sa vam doma nejake 420tky, pre ktore nemate vyuzitie? jedno aky cifer, jedno aka luneta, ani remen nemusi byt. len nech su neposkodene. planujem si spravit dalsi mod. 

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Jedny se chystám pouštět, ale v nějakým setu (cifr navíc, lunety navíc, nějaký řemeny ...)

ja chcem len cisto hodinky ;) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...