morbo Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Jen se chcu zeptat, máte to taky tak, že vás občas napadne nějaká chujovina a pak nevíte co s tym? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Jedny se chystám pouštět, ale v nějakým setu (cifr navíc, lunety navíc, nějaký řemeny ...)To jsem měl tušit, než jsem odeslal objednávku na 710 :-D
travex Odesláno 8. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Morbo se nám po těch hrátkách s plutoniem nějak odmlčel.
filltos Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2019 (upraveno) To jsem měl tušit, než jsem odeslal objednávku na 710 :-DNo tak můžeš si je pořídit do komba Upraveno 9. dubna 2019 uživatelem filltos
Roman-ZA Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2019 Morbo se nám po těch hrátkách s plutoniem nějak odmlčel. zeby si ho odchytili ujovia v ciernych oblekoch a farebnych okuliaroch?
j.e.n.i.k.82 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2019 No tak můžeš si je pořídit do komba Až to dáš dohromady, tak mi pošli SZ ;-)
Violoncello Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2019 Jsem rád, že jsem se do nich "namočil" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Ty vado, moc pěkný! Teď ještě cellový pouzdro od BAMky v barvě lunety a NATO Jo, a jinak, pcháteulé a kamarádi, jestli sem to pochopil správně, tak estli si myslíte, že si objednáte Amfibie u Dmitrije a že máte poštu zdarma jako obvykle, tak to nemáte - pošta je v ceně, ale až nad 100 jednotek tvrdý a nezdolný amerikánský měny
filltos Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Tak to sem si objednal díly na poslední chvíli, to jsem měl ještě poštovný zdarma nad 40$.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 (upraveno) V neděli bylo ještě poštovné zdarma i pod 100 dolarů.. A funguje -5$ kód "watchuseek" Upraveno 10. dubna 2019 uživatelem j.e.n.i.k.82
Violoncello Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Ty vado, moc pěkný! Teď ještě cellový pouzdro od BAMky v barvě lunety a NATO Jo, a jinak, pcháteulé a kamarádi, jestli sem to pochopil správně, tak estli si myslíte, že si objednáte Amfibie u Dmitrije a že máte poštu zdarma jako obvykle, tak to nemáte - pošta je v ceně, ale až nad 100 jednotek tvrdý a nezdolný amerikánský měny :-) Myslim, že pošťák Ivan je zadara od 70 USD, ne?Což je stejně dle mého názoru nejnižší cena, za kterou můžu něco peknyho u Meranomu koupit. Spasíba balšoje!
Roman-ZA Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 (upraveno) na Komandirskie.com - 4209103N + cista luneta + vymena gratis + cena gratis = 4.339 rublov uz su na ceste k tatuldovi Upraveno 10. dubna 2019 uživatelem Roman-ZA
travex Odesláno 10. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Jsem rád, že jsem se do nich "namočil" Pánové, mějte ohledy a zastrkujte konce řemenů.
Jorge Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Asi je to jen můj problém, ale jeví se mi to celý strašně oranžový. Přitom jinak je to můj oblíbenej cifr i pouzdro. Píšu dva příspěvky ročně a na tuhle pravdu jsem si jeden vyplácal. Ale nešlo mlčet, je to silnější, než já. Promiň.
travex Odesláno 10. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Bych se kolegy zastal, přijde mi to barevně dobrý a stejně to bude pořád různě přehazovat. Tento výjev jsem pojmenoval "Vostok nad Seiko".
Violoncello Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 na Komandirskie.com - 4209103N + cista luneta + vymena gratis + cena gratis = 4.339 rublov uz su na ceste k tatuldovi Tak se dočkáš?! Super! Těším se :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se