Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jen se chcu zeptat, máte to taky tak, že vás občas napadne nějaká chujovina a pak nevíte co s tym?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jedny se chystám pouštět, ale v nějakým setu (cifr navíc, lunety navíc, nějaký řemeny ...)

To jsem měl tušit, než jsem odeslal objednávku na 710 :-D

Odesláno

Morbo se nám po těch hrátkách s plutoniem nějak odmlčel.

vJb7CPj.png

:lol2:  :lol2:  zeby si ho odchytili ujovia v ciernych oblekoch a farebnych okuliaroch? ;)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ty vado, moc pěkný! Teď ještě cellový pouzdro od BAMky v barvě lunety a NATO ;)

Jo, a jinak, pcháteulé a kamarádi, jestli sem to pochopil správně, tak estli si myslíte, že si objednáte Amfibie u Dmitrije a že máte poštu zdarma jako obvykle, tak to nemáte - pošta je v ceně, ale až nad 100 jednotek tvrdý a nezdolný amerikánský měny :P

Odesláno (upraveno)

V neděli bylo ještě poštovné zdarma i pod 100 dolarů..

A funguje -5$ kód "watchuseek"

Upraveno uživatelem j.e.n.i.k.82
Odesláno

Ty vado, moc pěkný! Teď ještě cellový pouzdro od BAMky v barvě lunety a NATO ;)

Jo, a jinak, pcháteulé a kamarádi, jestli sem to pochopil správně, tak estli si myslíte, že si objednáte Amfibie u Dmitrije a že máte poštu zdarma jako obvykle, tak to nemáte - pošta je v ceně, ale až nad 100 jednotek tvrdý a nezdolný amerikánský měny :P

:-)

Myslim, že pošťák Ivan je zadara od 70 USD, ne?

Což je stejně dle mého názoru nejnižší cena, za kterou můžu něco peknyho u Meranomu koupit. Spasíba balšoje!

Odesláno (upraveno)

na Komandirskie.com - 4209103N + cista luneta + vymena gratis + cena gratis = 4.339 rublov ;)  uz su na ceste k tatuldovi ;) 

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Asi je to jen můj problém, ale jeví se mi to celý strašně oranžový. Přitom jinak je to můj oblíbenej cifr i pouzdro. Píšu dva příspěvky ročně a na tuhle pravdu jsem si jeden vyplácal. Ale nešlo mlčet, je to silnější, než já. Promiň. :)

Odesláno

na Komandirskie.com - 4209103N + cista luneta + vymena gratis + cena gratis = 4.339 rublov ;)  uz su na ceste k tatuldovi ;) 

Tak se dočkáš?! Super! Těším se :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...