travex Odesláno 20. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2019 Já pamatuju, že touhle dobou se vždycky ve vsi objevil dráteník.
Roman-ZA Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2019 Lube, neodsekávám v holých větách, ale pěkně celou popíšu celý postup, ne?Asi takhle: Opatrně naneseme malé množství zubní pasty -asi velikosti hrášku- na ocelový kartáč a krouživými pohyby intenzivně leštíme povrch sklíčka. Nemáme-li doma ocelový kartáč, můžeme místo něho použít drátěnku. Leštíme tak dlouho, dokud jasně neuvidíme ručičky a ciferník. Majitelé hodinek renomovaných švýcarských značek vybavených sklíčky s oboustrannou antireflexní vrstvou tomu říkají "efekt mizejícího sklíčka". My necháme zmizet sklíčko skutečně a tím se úplně zbavíme škrábanců, které v něm byly vyryty.hotovo, konencna
Svatoslav Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2019 (upraveno) edit: Svátku, prosímtě, už tu to možná bylo, ale, co to máš za meš na těch 420? moc jim sluší, že bych jim ho taky pořídil. díky.Obyčejný mesh z AieXpressu, 5eter ho taky má na hodinkách.Na 150ky jsem zvědavý. Upraveno 20. dubna 2019 uživatelem Svatoslav
lub Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2019 Já pamatuju, že touhle dobou se vždycky ve vsi objevil dráteník. nejdriv prijde brusic, potom dratenik. Svatek - dik
shaggy Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2019 Dnesok mi dal zabrat... Sent via IPoAC
travex Odesláno 21. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 Jsem to dal na původní lunetu, která se mi nikdy nelíbila a ono to není zase tak blbý. Nebo zafungoval efekt "nových" hodinek po změně lunety.
Roman-ZA Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 je to efekt novych hodiniek podobne je tomu tak aj pri remeni
Daemonultimate Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 (upraveno) Každá taková změna přinese potěšení z nového a stesk po starém. A pak aby se jeden snad roztrhl. Upraveno 21. dubna 2019 uživatelem Daemonultimate
lub Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 tak brusič udělal co jsem chtěl, ale dráteník svou práci odflákl, tak se ještě bude muset vrátit. tak jestli poznáte rozdíl (nemyslim tu lunetu) před Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. po Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 ještě pár detailů z průběhu akce a prozatímní výsledek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 (upraveno) A co teprve na to soudruzi z NDR!!! Prokoukly holky i když k nim ta patina tak nějak patří. Upraveno 21. dubna 2019 uživatelem Daemonultimate
filltos Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 Pěkný, taky se chystám to udělat na 710kách. Zatím jsem potrénoval na origo tahu.
lub Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 tak hotovo, ještě jsem doladil povrchovku.mohu říci, že jsem s výsledkem nadmíru spokojen.ono to pouzdro 150 je vlastně takový polotovar, kdo ho má, tak asi ví, co tím myslím.celá úprava byla jednoduchá a rychlá, všechno šmirglem. sbroušení nožek dokulata hrubostí 150, následovaly papíry 360, 500 a 1200.1500 už je tak jemná, že leští a to jsem zase nechtěl. šmirgl 1200 vytvoří takovej akurátní satén. takže ještě pár mobilovek a už dám pokoj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 Ja to tady musim prestat cist, nebo zas nejake objednam, abych je pak za mesic zas prodaval [emoji28]
Svatoslav Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 lube, musím říct, že se mi ta úprava líbí.
martar Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Travexi, dnes jsem se diky tobě dočkal obdivnýho pohledu od svý kamarádky. Dělal jsem jí zabradlí k patru s postelí, a nepovedlo se mi sehnat stařený mosazný úchyty tyče. Tak jsem koupil mosazný lakovaný ve vysokým zlatým lesku, kámoška omdlívala že se jí to tam nehodí, já jen řekl "neboj vim co dělám, di vařit vejce!", úchyty jsem poladil brusnou vatou a houbičkou, prdnul spolu s vejcem do ikea pytliku a vejce rozplácnul. Nejdřív jsem teda sklidil nevěřícnej pohled, ale ten se druhej den proměnil na obdivnej a oddanej (patinace trvala dýl, byla to nějaká ošizená mosaz). Všem novejm amfibikům doporučuju přečist vlákno od začátku, je tu odpověď na všechno. Včetně smyslu existence a vesmíru...
shaggy Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Spravny chlap vie ako zaobchádzať s vajcami. Uz to vie aj kamoska snad... Sent via IPoAC
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se