5etter Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 (upraveno) Roskosmos=Fortis, NASA=Omega. Amfibie jsou dobrý tak akorát pro český lowendový chronomagory, kteří nemají na lepší hodinky a ve dne v noci čumí do fóra. Když už jsou z toho tak zblblí, že neví, jestli je den nebo noc, potřebují 24h ciferník. Jinak dnes jsem byl na pivu s náčelníkem. Tentokrát jsme nebyli v hospodě u něj před barákem, ale vzal jsem ho do minipivovaru, kde vyvrcholil amfičundr. Museli jsme tam dojet MHD. Kontrolní otázka, soudruzi: Co udělá náčelník amfivlákna, když vystoupí z autobusu linky 78? Ha? Vytáhne z ledvinky dezinfekční sprej a vydezinfikuje si ruce, kterými se dotýkal mastné tyče. Už je mi jasný, proč tento produkt velkoměsta nebyl schopen strávit víkend v lese a přespat u vchodu do jeskyně... Mimochodem, měl na ruce těžítko od Citizenu, kvůli kterému se autobus v prudké zatáčce málem převrátil. Edit: Opraveny ožralecké překlepy. Upraveno 3. června 2019 uživatelem 5etter
5etter Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Strana 500! Hoši, gratuluji! Naše vlákno vyniká nejen kvalitou, ale i kvantitou! Btw.: Jak to vlastně dopadlo s těmi martarovými superamfibiemi, co měly být hotové do strany 100?
travex Odesláno 3. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Já teda předpokládám, že byl poblíž vchodu lavor s chloraminem, kde si ukoptěnci myli ruce, než zakrojili salám Pejskař. Jo, máme výročí, co strana, to studnice vědomostí.
mikymik Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 To je fakt, vědomosti jsou zde hojně zředěny humorem obskurních gentlemanů. P.S. Odpusťte mi prosím toto zředění, ale strana 500 tohoto vlákna je jen jednou za Velký třesk. P.P.S. A fólie ano či ne? Je to stále všichni proti Londžimu?
Návštěvník LONGINES Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Já chápu věc reklamy, marketingu, kšeftu obecně. Je přece úžasný, že relativně obyčejnej smrtelník může nosit Omegy, nebo Fortisky, hodinky astronautů a vzbudit tak v sobě domnělej pocit, přelud, že sem tak těmhle výjimečnejm lidem tak nějak blízkej. Je to lákavá myšlenka a na kšeft to má určitě nezanedbatelný vliv... Ale když tohle všechno necháme stranou, tak ať na to čumím, jak čumím, tak stejně nechápu, jak by se tam nahoře podle toho dalo poznat, kolik že je to vlastně doopravdy hodin... I Casio F devadesát jedničky jsou na tam snad vhodnější (kvůli těm 24 hodinám samozřejmě). Jó a fólie - no ne é, takhle dorasený sou určo lepší, někdo tomu i říká, že to sou hodinky s příběhem. Sice skrz to dorasený sklíčko ani nevidím na ručičky, ale to nevadí, protože mám hodinky s příběhem. A že se to dá přebrousit? Samozřejmě, že dá. Ale ono jaksi, chceme-li mít na ruce pořád funkční Amfibie, tak donekonečna se to brousit nedá. U takovejhle brázd by už je asi bylo lepší po třetím broušení zařadit jako nevodotěsné, s tloušťkou skla řekněme asi jako třeba Prim malé Televize Takže z toho logicky vyplývá, že nalepit na sklíčko takřka neviditelnou fólii je ta největší hloupost, jakou by bylo na hodinkách spáchat Tak, a teď do mě
AndyAaron Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Folie jsou pro decka. Spravnej chlap ma sklicko zvrasneny. Sklicko s ryhama ti lame svetlo uplne jinak a to pak nestacis cucet na tu hru svetla a stinu. Kam se hrabe televize.
Xenomorfus Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Gratulace k petiste strance vsem, kdoz vydrzeli ;-).A nacelnika chapu, 5ettere, kdyz si vezmes, ze mastnou tyci jezdi po Brne i takova individua, jako ja ;-).
travex Odesláno 4. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2019 ..Vytáhne z ledvinky dezinfekční sprej a vydezinfikuje si ruce, kterými se dotýkal mastné tyče... Kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru k tomu říká, že to nebyla ledvinka, ale Maxpedition M-1. Ale jen jedna, třeba Xenomorfus jich na sobě nosí cca 15.A taky to nebyl sprej, ale dezinfekční gel z DM drogerie za 29 korun (99% der bakterien má být zaručeně kaput). Ještě něco ze včerejška.
Roman-ZA Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 dam aj ja jednu k vyrociu 500 stran
filltos Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Tak sem taky teda zkusil mesh a to zkracování, to je teda lahůdka
Daemonultimate Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 (upraveno) No ale zas ten výsledek stojí za to. Paráda Upraveno 4. června 2019 uživatelem Daemonultimate
malbur Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Ultra bastlo - inspirován místním náčelníkem jsem si konečně pořídil a nasadil něco jako zulu.
Svatoslav Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Kdo by nechtěl být na straně s č. 500!
travex Odesláno 4. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Taktak, budou se za to dávat odznáčky.
malbur Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Bude i novoroční teda novotisícový projev?
5etter Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Ehm Desetitisícovku teď ve šrajtofli nemám, zrovna včera jsem s ní někde platil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se