travex Odesláno 20. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2019 Natočím mobilem na zpomalený pohyb, vyříznu cca 2 sekundy, nahraju na https://ezgif.com/ a dám "Video to GIF" a snažím se, aby to měla zhruba 4MB, stáhnu, nalinkuju. Celé to zabere maximálně 5 minut z mobilu.
5etter Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Odesláno 20. července 2019 Pamatuješ, jak ses mi smál, že mi nejde na orientech otočit lunetou...?
travex Odesláno 20. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2019 Se mi s tím drátkem už nechtělo prcat. Tak jsem to ucpal.
morbo Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Odesláno 20. července 2019 tvl tak to sem, vobrečel ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Odesláno 20. července 2019 Náhodou, chlap má mít chlapskou ruku, jako má Aron, čili svaly a chlupy. Žádný zženštilý hladký hůlčičky, howq
filo-boxer Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Odesláno 20. července 2019 (upraveno) travex: Jo takhle...díky. A na ten zpomalený pohyb máš nějakou appku? Upraveno 20. července 2019 uživatelem filo-boxer
filo-boxer Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Odesláno 20. července 2019 (upraveno) To musí umět kamera.??????? ???????. Upraveno 20. července 2019 uživatelem filo-boxer
AndyAaron Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Odesláno 20. července 2019 Longi, svaly ty ja mam. Pes zdechl, tak muzu jit spat...
Venceremos1 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Nejako som to chcel vyletniť... ale ešte chcem potápača vymeniť za toho v oranžovej verzii a väčšieho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Venceremos1 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 ešte jedna orange verzia ale tú som zlepil z hodiniek ktoré ste nechceli nik pri mojom predaji, a púzdro som mal vo verzii matnej čo som si vymenil za lesklé púzdro.... tak som to skúsil a celkom to vyšlo čo poviete? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Říkám tomu GPS ... gořalka v prenatálním stádiu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 21. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Já ti rozumím, meruňka je nejvíc univerzální ovoce.
VojtaJ Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 Kůže a mosaz, aneb Amphibie 420 v retro stylu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 (upraveno) Moc pěkný! A ten středový dvouproužek na řemenu jim prostě stejnak sekne ! Upraveno 22. července 2019 uživatelem LONGINES
Filip.J Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 ... mam neco na jazyku. Kolik procent amfibistu si amfibie koupi jen proto, aby se stali soucasti tohoto uzasneho vlakna a pak zjisti, ze udelali móc dobre? Nevím, kolik procent tvořím já, ale hlásím se! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 Já ti rozumím, meruňka je nejvíc univerzální ovoce. Souhlas. Právě z těchto důvodů jsem dnes obětoval 5 kilo potenciálního kvasu a naházel to do hrnce ? čatní, to je jak vojna s Turkem ? to musí bejt! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 #MeToo, ale to je asi jasne. Kdyby me vic poslouchal strojek, byl bych budget OWG...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se