travex Odesláno 2. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Musím říct, že tohle lub opravdu trefil, je to nejlepší cifr. Jediné co trochu nemile překvapilo je regulační páčka, která je témeř na konci pozice mínus, aby to dělalo +15s/den. Co je to za klauni? Jinak fotky jsou teda pořád na jedno brdo.
travex Odesláno 4. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Je to skoro tak přesný, jako 5etterovic Wardy.
5etter Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Wardy jdou poslední dva týdny s naprosto konstantní odchylkou +2s/den,takže já su naprosto v klidu, bro. Pomalu se začínám balit na týdenní test odolnosti proti slané vodě. Kromě bronzovek beru ještě troje ráčmeny a k nim pro jistotu i ochranné fólie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 4. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Dívám se na předpověď počásí a padesátku opalovák bych nahradil knihou.
5etter Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 (upraveno) Povrchnější členové hned myslí na šukání, ale kdo byl na čundru s Xenomorfem, ten ví, na co všechno jde takový prezervativ použít. Kolikrát může člověku zachránit krk. Nebo krček. Upraveno 4. září 2019 uživatelem 5etter
travex Odesláno 4. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Na bushcraft.cz píšou, že z toho můžeš udělat lupu nebo bóji.
Xenomorfus Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Uplne vidim ten vandr s Xenomorfem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 4. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Mě by jen zajímalo, proč jste šprckou neopravili upadlou podrážku u pohorky? Hmm?
little_w Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 A propos, ponorka... (tedy, neceho se chytit musim, jinak budu mit za chvili pocit, ze jsem uplne vypadl ze zbesileho rytmu tohodle vlakna) Dal jsem dohromady vsechny ty mozne prodejce komponentu na Vostoky. Je to tady, kdyby se to nekomu treba hodilo. A zredigoval jsem trochu ten clanek "Na sousi i na mori" (odkaz je na te strance ve sloupci napravo). Nektere chyby me tam stvaly. Doplnil jsem to i faktograficky a pridal par odkazu. Obzvlast zajimavy je dokument o tom cviceni v r. 1969, pri kterem se nazivo testovaly hodinky Vostok Amphibia. No vsak mrknete. A to je tak asi vsechno, co jsem chtel rict o ponorce, vlastne... (P.S. Kdybyste tam nasli nejake nepresnosti, chyby nebo preklepy, tak mi prosim dejte nejak nezne vedet. Rad bych aby to byl faktograficky presny dokument, pro vsechny pritomne i budouci zajemce.)
Hardslimer Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Povrchnější členové hned myslí na šukání, ale kdo byl na čundru s Xenomorfem, ten ví, na co všechno jde takový prezervativ použít. Kolikrát může člověku zachránit krk. Nebo krček.Ja mel na mysli zabavu s jiz zplozenym detskym zastupem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takova sprcka lze opravdu udelat dvoji radost.
5etter Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Aby to tady náhodou nezapadlo...Myslím, že by bylo vhodné, aby tady zaznělo poděkování kolegovi little_w, za jeho práci, z jejichž plodů budeme jistě do budoucna těžit. Já už teda asi ne, protože jsem se přesunul o dva levely vejš ( ), ale kdybych někdy zase klesl na dno a chtěl si koupit amfibie, použil bych jeho rešerši prodejců.Díky
malbur Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 A propos, ponorka... (tedy, neceho se chytit musim, jinak budu mit za chvili pocit, ze jsem uplne vypadl ze zbesileho rytmu tohodle vlakna) Dal jsem dohromady vsechny ty mozne prodejce komponentu na Vostoky. Je to tady, kdyby se to nekomu treba hodilo. A zredigoval jsem trochu ten clanek "Na sousi i na mori" (odkaz je na te strance ve sloupci napravo). Nektere chyby me tam stvaly. Doplnil jsem to i faktograficky a pridal par odkazu. Obzvlast zajimavy je dokument o tom cviceni v r. 1969, pri kterem se nazivo testovaly hodinky Vostok Amphibia. No vsak mrknete. A to je tak asi vsechno, co jsem chtel rict o ponorce, vlastne... (P.S. Kdybyste tam nasli nejake nepresnosti, chyby nebo preklepy, tak mi prosim dejte nejak nezne vedet. Rad bych aby to byl faktograficky presny dokument, pro vsechny pritomne i budouci zajemce.)Super Možná bych mezi ty prodejce zařadil i AM Diver Nikdy jsem od nich nic nekoupil, ale mám pocit, že jsou celkem populární. Třeba tahle luneta je vidět celkem často https://am-diver.com/shop/bezels/am-watches-silver-bezel/
Harwey Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 AM Diver mozem odporucit, mal som od nich jednu vlozku a lunetu
little_w Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Diky. Doplneno. Znam, dokonce jsem tam kupoval lunetu... nejak mi vypadli.
morbo Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Na bushcraft.cz píšou, že z toho můžeš udělat lupu nebo bóji. Trošku mě zaráží, že se u těch kondomů nikde neuvádí jejich původní účel - nasadit na hlavu a nafouknout nosem.
Mari Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Děkuju little_w za přehled prodejců. Ještě znám chistopolcity.com, pošta není v ceně, takže mi to nepřipadá moc výhodné. Zajímavý je taky soviet.market, ale ani s jedním nemám zkušenosti. Kupoval jsem akorát od meranomu, který mimochodem taky nabízí výměnu dílů za 5$ nebo 250r.Dovolil bych si ti navrhnout založit samostatné vlákno o prodejcích a přišpendlit ho navrch této sekce o ruských hodinkách.
little_w Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 No jo... soviet.market, tam jsem taky kupoval. Já hlava děravá. Doplním. Chistopol jsou taky v pohodě. Dnes mám na sobě Pepsi, kooperace Komandirskie.com + arkustime + raffle.time
Xenomorfus Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 ...už jsou v Praze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se