Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

se nebojte, on pětetter s těma šprckama u moře určitě něco zajímavého vymyslí a pak se s tím pochlubí.

dík little_w za tu práci kolem.

hodinky máš super, pěkně sladěné a taky se mi líbí tvar tohodle pouzdra. jen mi tam úplně neštymuje ta "SKX" luneta - pořád za tím vidím kousek seika a to mi nepřijde fér vůči amfibiím :). podle mě na amfi nejlíp pasujou ty z meranomu za 24,5, i tím jak jsou skloněné a přirozeněji navazují na sklíčko.

možná jsem taky ovlivněnej momentálním nezájmem o svý seiko diversky (taková divná nechuť k nim) - SKX nebo monstra už jsem neměl hodně dlouho na ruce - a pokud vůbec vezmu mechaniky, tak jsou to pouze amfibie nebo civilní hamiltony.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

fett: jseš si jistej, že to nemůže bejt jenom bordel? Když sem se po kratkým čase, co mi hodinky přišly (asi tak po 5 dnech) lupou koukal na svý 420 SE s přesně toudle lunetou, málem se mi kousla pumpa. Dal bych krk za to, že ta luneta, teda spíš ta vložka je totálně dojebaná. Nevím už ani proč, ale vzal sem hodinky pod kohoutek, pořádně namydlil, vzal mikrovláknovou utěrku na brejle a pořádně a důkladně vydrhnul. Když sem se pak po chvilce podíval zase přes lupu, bylo to úplně čistý a bezvadný. Píšu to proto, protože to vypadalo úplně, ale fakt úplně stejně.

Odesláno

lube, diky. Co se týče lunety, mám obě Pepsi verze z Meranomu a tuhle Pepsi z arkustime, a kupoval jsem si ji právě proto, že ty od Dmitrije mi tam vizuálně nesedí. Obě jsou o dost tmavší než modrá na ciferníku. Tahle ladí, a je výraznější. Podle mě se to víc hodí k těm velkým číslicím na cifru. Ale dám na tebe, ještě tomu dám šanci.

travexi, hodim tvým směrem jednu zcela vážně míněnou otázku. Co přesně tě zrovna na těchto Amfibiich tak uchvátilo? Za mě jsou naprosto v pohodě, ale když je vidím, zatím to na mě úplně nekřičí, že je musím mít. Luneta se mi moc líbí, pouzdro je asi 150 (?), to ještě nemám, rád zkusím, a zbytek mi připadá úplně standardní. Já vím, naživo některé kombinace prostě fungují. Jen mě to zajímá, vážně. (Jak se znám, stejně si je asi koupím... určitě vysypes z rukávu nějaký argument, kterému nepůjde odolat.)

Odesláno

Travexi, neni to jen ?syndrom novych hodinek??

travexi, hodim tvým směrem jednu zcela vážně míněnou otázku. Co přesně tě zrovna na těchto Amfibiich tak uchvátilo? Za mě jsou naprosto v pohodě, ale když je vidím, zatím to na mě úplně nekřičí, že je musím mít. Luneta se mi moc líbí, pouzdro je asi 150 (?), to ještě nemám, rád zkusím, a zbytek mi připadá úplně standardní. Já vím, naživo některé kombinace prostě fungují. Jen mě to zajímá, vážně. (Jak se znám, stejně si je asi koupím... určitě vysypes z rukávu nějaký argument, kterému nepůjde odolat.)

Co všechno jsem dostal za 1300 korun:

• fajn pouzdro 150, což je vlastně 090 s výřezem na nožky
  • pořádná a propracovaná ocelová luneta s lumi bodem, je pevně usazená už z výroby, což je možná náhoda, ale potěšilo
  • mezi lunetou a korunkou je pěkně mezera, není to na fest, jak to někdy bývalo
  • lumi je na úrovni a vše svítí celou noc, fakt nekecám
  • lesklé indexy, to se musí prostě vidět
  • krásně do toho zapadá bílá vteřinovkla, vše je kontrastní
  • číselník různě mění barvy podle intenzity světla
  • ve finále to nikde nekříčí, je to vše decentně sladěno
Odesláno (upraveno)

našel jsem svůj první příspěvek k těmhle 150, haha..

tak jsem byl takovej spokojenej, že jsem se všech amfibií zbavil, poté, co jsem si prošel radostmi tuningu a vším tím okolo. už toho bylo moc a nějak mě to celé přestalo bavit.

jenže po pár týdnech jsem se ale zase přistihl na stránkách meranomu, ani nevim jak se to stalo..

no a najednou mám na ruce další, sakra. stopadesátky.

návrat ztraceného syna, vítám se zase mezi vás ;) .

novinkou, aspoň pro mě, je ocelová korunka už výroby, ale docela obyčejná, ne jako ta prodávaná zvlášť.

co se mi ale děsně líbí je ciferník v petrolejové modři, jemně zrněný, takový čistý s minimem popisek, chromované indexy a sudá čísla si výborně rozumí s ručkami, vteřinovka je navíc bílá (stejně jako kroužek na 12 na lunetě) a ne tradiční červená.

hned jsem přehodil na hadr a slibuju, že už žádný tuning, žádné laborování, tyhle nechám jak jsou, páč jsou dle mě dokonalý.

pár mobilovek narychlo:

attachicon.gif20170525_123518.jpg

attachicon.gif20170525_143701.jpg

attachicon.gif20170525_141930.jpg

když to dám k sobě...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Já vím že su jak porouchanej gramofon, ale ta datumovka z toho prostě dělá vynález zkázy. Jinak souhlas, zbytek je fajn, ale kua já si prostě nemůžu pomoct, jak to má rámeček pro datum tak to patří do e-shopu s BDSM pomůckama pro masochisty a ne na meranom. Mám dvoje, tak vím, co řikám.

Odesláno

Ja zas, aby nedoslo k omylu, mne se ty 150 s timhle cifrem a lunetou taky libi. Jen jak pise little_w, nejak me to uplne nenuti klikat v e-shopu. Add morbo, index misto datumovky by byla neskutecna machrovina ;)

Odesláno

O tom žádná, že by to bylo nejlepší bez data, ale život není peříčko.

Jen jsem si všimnul jedné změny, lubovi přišla luneta lesklá a hned zaútočil houbičkou. Ta moje je broušená už od začátku.

Odesláno

To víš že jo. Já tady budu psát na internety přesné datum odjezdu a příjezdu, aby mi zatím doma někdo vyboural ze zdi trezor se zbytkem amfibií, na které už nezbylo v karose do Jugošky místo...

Furt ještě drtím, aby bylo za co chodit na zmrzlinu.

Odesláno (upraveno)

Zatracenej Nikolaj. Pise, ze slevil 600 rublu. Ja nevim, jestli jenom nekeca, ale nynejsich 3500 rublu = asi 53 dolaru = asi 1250 Kc, to fakt neni spatny. Mam je v kosiku, ale zavrel jsem to vcas, nez jsem je opravdu koupil. Pockam, vychladnu... a snad nekoupim.

Mimochodem soviet.market uz neni aktivni prodejce, rika eBay. Aktualizuju ten seznam prubezne, piste mi klidne dal, a klidne i do SZ. Necham si odkaz v podpisu, at to je jednodussi.

Edit: pridal jsem na seznam Mášu (mari-vlg), prodava i ruske noze a kozacke nagajky, kdyby chtel nekdo doplnek k hodinkam :D

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno (upraveno)

Caute,

spytam sa tu, lebo som nenasiel lepsie miesto. Mate niekto amphibie s 913 cifrom? Neviem sa nejako dopatrat, ze kde vsade je na verzii z fabriky aplikovana lumi. Svietia len tie 4 bodky na poziciach 3,6,9,12 alebo aj cisla a indexy? Niekde na ebay som videl, ze sa predavaju separatne kompletne svietiace, ale netusim, ci je tam aplikovana len lepsia lumi alebo co.

Pripajam aj foto, pozicanu z Meranomu.

Vdaka.

Upraveno uživatelem axel07

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...