Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pozor, změna! Včera to smrdělo pracou, čili jsem oprášil trezor a vytáhl scuby. Dokonce jsem si dal tu práci a seštěloval datum. Což mě dost vyřídilo, takže už jsem pak skoro nic neudělal. Tak aspoň pár fotek.

post-35198-0-68789200-1586775360_thumb.jpg

post-35198-0-72210700-1586775361_thumb.jpg

post-35198-0-04164800-1586775363_thumb.jpg

post-35198-0-97303300-1586775364_thumb.jpg

post-35198-0-34188600-1586775366_thumb.jpg

Odesláno

Zdravím místní borce a jdu si pro radu, výsměch a politování.

Snažil jsem se u svých ponorkových ampfibií vyměnit korunku. Ven šla dle youtube návodu v pohodě, ale když se tam snažím dát novou z meranomu, tak mi tam nedrží(to samé původní). Zároveň nejde nastavit čas. V poloze kdy by se měly hejbat ručičky, tak cítím jen při otáčení korunky jen mírný tlak a slyším jemné cvakání a ručičky se ani nehnou.

Předpokládám, že jsem si uvnitř strojku něco zkur..., co?  :wallbash:  Pravděpodobně jsem při zatlačení korunky dovnitř nedostatečně zmáčknul ten jistící čudlík a nasílu jsem korunku zatlačil dovnitř.

Nějaká rada, jak to vyřešit?

Odesláno

Zmáčkni čudlík a zkoušej to dál, dokud nezacvakne. Lepší je to korunkou nahoru. Přéčinó, proč to jde blbě, je ten viklací mschanismus. V podstatě šlapeš na plyn s vyšláplou spojkou.

Odesláno

Zmáčkni čudlík a zkoušej to dál, dokud nezacvakne. Lepší je to korunkou nahoru. Přéčinó, proč to jde blbě, je ten viklací mschanismus. V podstatě šlapeš na plyn s vyšláplou spojkou.

Bohužel, ať se snažím, jak se snažím, tak furt stav viz výše :( Tak jsem se na ně těšil, až tam nahážu všechny díly, který mi zároveň přišly a hned to takhle zmrvim...to je pech.

Odesláno (upraveno)

No nic, přišly mi i nový Radio Room ve 110 pouzdru....jdu to zkusit u nich...buď zjistím, že dělám něco špatně nebo, že jsem si ty ponorkový definitivně zmrvil.

Upraveno uživatelem Cukov
Odesláno

Taky mi to hned nešlo, ale jak píše 5etter, zásun shora a zkoušet tam a zpátky, než je hotovo.

Což mi připomnělo sex s učitelkou: Tak podívej, buď dovnitř nebo ven, ale nebudeš mi tady lítat tam a zpátky!

WT0o2hR.png

dJISgqe.png

Odesláno

Urááá....tak se mi to nakonec povedlo!!! DĚKUJI všem za rady....pomohlo chytit hřídelku až pod korunkou jak píše filltos. Zajímavý je, že u těch Radio Room se mi to před tím povedlo na první dobrou, úplně bez problémů.

Zítra za světla sem hodím ňáký fotečky jak mazlíci vypadaj :) 

Odesláno

Zrovna dnesk odpo jsem viděl v Albertu v Čestlicích naživo Ambifie.  Zas tak zprofanovaný model to není.   Na meshi jim to slušelo.

Pěkný oldschool look.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...