morbo Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Pořádně s tím jebni, je to co rána, to plus 5 vteřin. Ovšem měl bych prosbu, kdybys pak čistě náhodou potřeboval toho odborníka, tak se neznáme.
lub Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2021 (upraveno) se smečkou na sněhu. bylo nádherně, až jako úplně nezvykle. na takovou zimní pohádku jsem už ani nevěřil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2021 uživatelem lub
Mari Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2021 Lube, kdyby ses jich chtěl zbavit a místo toho si pořídit nějaký kvarcový mrdky, tak se ozvi. Nikde jsem je neviděl už dlouho skladem. Sice jsem si dal novoroční předsevzetí, že tento rok nebudu kupovat žádný hodinky, ale...
lub Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2021 jsem na vážkách ohledně prodeje těch druhých (420) - zrovna teď jsem jim vyleštil sklíčko pomocí pasty na zuby, leštidla na autokastli a hadru na podlahu a je skoro jako nový. tyhle stopadesátky jsem odhodlán nechat si do smrti smrťoucí.
travex Odesláno 10. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2021 (upraveno) Sněhu jak v Popelce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ještě vám sem dám toto, ale 5etter mě určitě hned sprdne, že to mám moc na střed. On je na to pes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. ledna 2021 uživatelem travex
5etter Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2021 Hele, za mě cajk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2021 Řekněte mi někdo, že vůbec nepotřebuju další amfibie. Nechci je, nemůžu chtít! Ale sakra, už dřív jsem je jako snad jediné možné další vážně bral v potaz, a teď jsem se do nich znova zakoukal. Noa ještě když si k nim představim pepsi lunetu a hnědou kůži nebo šedej hadr.. Obecně poslední dobou žeru cifr 3-6-9-12, přijde mi to takový sympaticky přehledný. https://soviet.market/catalog/amphibian_090/vostok_amphibian_090346.html?pid=123004
mikymik Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2021 Také ještě o nějakém nákupu uvažuji. Ale rozhodně bez data Cena je to ovšem lákavá...
5etter Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2021 Jestli si vzpomínáš, měl jsem je s černým ciferníkem v pouzdře 150. Takto umístěná datumovka se mi nikdy nelíbila, což jsem si při nošení těchto hodinek ověřil.
lub Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2021 před 2 hodinami, mikymik napsal: Také ještě o nějakém nákupu uvažuji. Ale rozhodně bez data Cena je to ovšem lákavá... bez data ani ránu. dost na tom, že amfibiím chybí den v týdnu. to mě mrzí moc, páč jinak by neměly jedinou chybu. o cenu mi ani nejde, ale tenhle obchod má nejvíc variant, snad všechny, co je možný zkombinovat před 2 hodinami, 5etter napsal: Jestli si vzpomínáš, měl jsem je s černým ciferníkem v pouzdře 150. Takto umístěná datumovka se mi nikdy nelíbila, což jsem si při nošení těchto hodinek ověřil. mně se na tom líbí ta modrá, myslím, že ty vlnky ožijí za různého světla. datumka neva, naopak vynikne souměrnost tohodle cifru. no, musím něco udělat s malými 420 a pak se uvidí. devadesátkový pouzdro jsem měl a ten tvar mě opět volá . jako základ pro úpravy broušením bude ideální
mikymik Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2021 (upraveno) před 35 minutami, lub napsal: bez data ani ránu. dost na tom, že amfibiím chybí den v týdnu... Komplikaci den jsem v době předkovidové nechápal, teď bych tam potřeboval možná i měsíc. Na druhou stranu mechanické hodinky nenosíme proto, abychom věděli, kolik je hodin, natož jaký je den... edit: 1234 příspěvků - to je pěkné číslo edit2: a 5etter má 1233 příspěvků v tomto vláknu, což je o jeden míň Upraveno 10. ledna 2021 uživatelem mikymik
travex Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2021 Sněhu jak v Madridu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 14. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2021 junaci, nemate niekto tuto hladku lunetu - 01k2? nechce sa mi cakat 2 mesiace, kym sa dotrepe od Velkeho brata.
Davidstr Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2021 V 10. 1. 2021 v 19:41, lub napsal: Řekněte mi někdo, že vůbec nepotřebuju další amfibie. Nechci je, nemůžu chtít! Ale sakra, už dřív jsem je jako snad jediné možné další vážně bral v potaz, a teď jsem se do nich znova zakoukal. Noa ještě když si k nim představim pepsi lunetu a hnědou kůži nebo šedej hadr.. Obecně poslední dobou žeru cifr 3-6-9-12, přijde mi to takový sympaticky přehledný. https://soviet.market/catalog/amphibian_090/vostok_amphibian_090346.html?pid=123004 kluci, co mi to děláte? !!! To je fakt výběr nepřeberný, budu v tom ležet celé dny. Že bych byl obchodu komandirskie nevěrný?
travex Odesláno 16. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2021 Co se nam travex timto gestem asi snazi naznacit?
travex Odesláno 16. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2021 Že si máte pustit Kokosy na sněhu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se