Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

lub:

Moc nevím, co si o tom mám myslet. Vrací se to i LONGINESovi a po neděli čekám, že se to vrátí i travexovi. Buď Putin vyhlásil embargo na vývoz amfibií do Česka, nebo Soviet market blbě vyplnil nějaký papíry na poště. Být tebou, počkal bych, jak dopadnem.

Prosklené dýnko jsem zatím viděl jen u Meranoma. Na eBay jsou i jiný typy, ale nelíbí se mi. To svoje mohu doporučit.

Nákup amfibií je prostě bojovka. Není to taková nuda jako nahodit šolnu a jít si k Bechyněmu pro rolády.

Odesláno

to mě udivuje právě proto, že jsem neměl s nákupem amfibií a dílů z ruska nikdy žádný problém.

ale jesi je to reakce na protiruský sankce a strejda vladimír zakázal prodej amfibií obyčejnejm klukům z chronomagu, tak je od něj dost podlý a my to tu můžem rovnou zabalit.. :)

Odesláno

Za tuhle klasiku se jednou bude platit v bitcoinech, dejte na mě.

a ty je bezohledně odíráš o hnusnej lišejník, to není moc prozíravý.

já ty svoje někam bezpečně schovám a vytáhnu zase seika, co mi zbejvá.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No, s tou reakcí na sankce mě to už taky napadlo :( Na druhou stranu by to asi ty obchody uvedly, nebo ne? Třeba (doufám) je to jen souhra bordelových náhod. A jestli ne, tak to hold odsereme zase my obyčejní smrtelníci, vrtochy západu a východu.. :(

Jinak Mr. GAS moc hezký- gratulace!

Odesláno

a ty je bezohledně odíráš o hnusnej lišejník, to není moc prozíravý.

já ty svoje někam bezpečně schovám a vytáhnu zase seika, co mi zbejvá.

Protože sem hoši vole filantrop a chtěl sem vám udělat radost, tak holt musel byznys stranou.

Odesláno

No, s tou reakcí na sankce mě to už taky napadlo :( Na druhou stranu by to asi ty obchody uvedly, nebo ne? Třeba (doufám) je to jen souhra bordelových náhod. A jestli ne, tak to hold odsereme zase my obyčejní smrtelníci, vrtochy západu a východu.. :(

Jinak Mr. GAS moc hezký- gratulace!

No neviděl bych to tak tragicky
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Snad máš pravdu, no. Zase si říkám, že by to ti prodejci asi zmínili na svých stránkách, že sou nějaký změny, no. Tak uvidíme.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak to samé u mě, teď sem se kouk. Teď psali, že si tak dva dny pohověly na celnici a dnes v 15:51 definitivně opustily území Ruské Federace. :) Tak zatím to vypadá, že postup je standartní, Lonži zbytečně plašil a tudíž spokojenost.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Teda mikymik, teď koukám Sharapovo? Teda na to že sme je objednali u Meranoma, tak to je síla :) No jo, co je u Rusů 750km za míru, že. Vlastně, když tak koukám do mapy, tak ty tvý poslali správně. Nevím, co ty mý dělaj vlastně u Baltskýho moře  :lol2:  No, hlavně že nabraly správnej směr :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...