Návštěvník LONGINES Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Jo, žlutý sou fakt pěkný, já bych ale bral ty černý. Jinak, zajímalo by mě co je to vlastně za pouzdro..? To je nějaká úplná novinka, ale tuze pěkná, moc se mi líbí rámeček a taky indexy..!
Hans Gruber Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 No, tak narozdíl od místních rasů hodinek odpovím, a mě by se líbily tyhle dvoje: Reefy a Černý moře . A nebo bych se na tohle vykašlal a kouknul se třeba na tyhle . Mám prostě rád štyryadvacetihodinovou fičuru Buď vezmu modrý Reef, nebo budu průkopník Turbíny ..pak hodím fotky
malbur Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Jo, žlutý sou fakt pěkný, já bych ale bral ty černý. Jinak, zajímalo by mě co je to vlastně za pouzdro..? To je nějaká úplná novinka, ale tuze pěkná, moc se mi líbí rámeček a taky indexy..! Podle popisu je to 020. Meranom už v něm nějaké speciálky měl, momentálně nedostupné. Občas je vidím na ebay, docela dost drahý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Jo, tohle pouzdro a celkově ty hodinky vypadají moc povedeně. Ale jedna filozofická: Opravdu byste chtěli amfibie, které vypadají jako normální hodinky? Vždyť na amfibiích je zajímavé právě to, že jsou jako z jiného světa. Tyhle typy jsou už podle mě moc tuctové, civilní. Kdyby měly na ciferníku napsáno třeba SEIKO 5 SPORTS, tak si jich nikdo ani nevšimne. To není jako třeba pouzdro 090, nad kterým každej kroutí hlavou
travex Odesláno 21. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Vidím to podobně jak 5etter a vlastně se mi tyto jakože namakané Amfibie vůbec nelíbí.Naopak turbíny mi přijdou dost originální, ale už to nejsou lidovky..
Návštěvník LONGINES Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 A víte, že máte pravdu, hlavně jak píše 5etter, tak to je přesnej příměr. Na chvilku sem zapomněl, kvůli čemu že sem si to vlastně Vostočky taky vybíral.
malbur Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Tak mně celkem připadá, že většina meranomovi SE produkce míří tady tím směrem - ke konzervativnějším zájemcům.
Návštěvník LONGINES Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Sou už prostě až moc hezký, správný a Evropský. A všeho moc škodí. Sou určitě krásný, ale taky už moc moderní, uhlazený, a...nemaj už právě tu ruskou duši. Co se teda ale musí ale teda Rusům nechat je, že dokážou i v dnešní přehlcené době vyrobit krásný a originální hodinky. Jooo, ovšem ta jednosměrněklikací luneta, to je za mě teda rozhodně mínus, tu měli nechat přistaru
Dizzy Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Aha, tak ty "tluste" lunety nejsou pro Seiko ale pro tyhle novoty.Jako chapu vyhodu jednosmerne lunety pro potapece atd. ale ja se potapet snimi nehodlam (ale dynko jsem si dotahl ) a kdyz si chci odmerit par sekund tak se ta stranove nevyhranena luneta opravdu hodi.Ciferniky hezke, ale kupovat kvuli nim cele hodinky, ktere me nezajimaji asi nebudu, takovy blazen (jeste) nejsem.JInak zkousim 710 na kuzi a nejak to neni ono, na kov nejsem tak hledam nejake pekne G10 strapy, nevite o nejakych kvalitnich? U vetsiny obchodu mam dojem, ze preprodavaji to co je na ebayi a tam si nejak nemuzu barevne vybrat. Zatim jsem pouzitelne nasel jen tohle https://www.moosestrap.com.
mikymik Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Soudruzi, máte ve všem pravdu, ALE... Nejsou právě ty námi vychvalované SE a námi tuněné standardní kousky posunem ke konfekci? Nechceme nakonec všichni speedmastery za 100 USD? Londži, díky, že tu s těmi rudými hvězdami jsi (i když to amfíbie nejsou...).
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (i když to amfíbie nejsou...). ba právě že to sou obyčejné 100vkové Amfibie, jenom s broušeným pouzdrem, trochu jinčí nerez lunetou a korunkou, o 100 metrů nižší vodotěsností, ale za to s nejdražším strojkem že všech Vostokůůů uůů
little_w Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 ...cili Komandirskie, ne Amfibie*... *tzn. miky ma recht
morbo Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Já to vidím tak, že esence ducha amfibií (? martar) spočívá mj. taky v tom, že to sou hodinky co maj koule z nerezové oceli v pořizovací hodnotě necelého gramu kokainu. Ty nové modely beru spíš jako homage, protože v podstatě opajcovali morbovky z roku 2015. Na druhou stranu já sem starej snob, takže kdyby neměly ten datum, tak bych asi jedny vzal.
MrGas Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Pánové čistě náhodou, nebyli jste dneska někdo s 420kama s pepsi lunetou v Ostravě na Varenské na jednání (plyn)?
5etter Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Hoši, kdo máte zájem o levnější smlouvu na plyn, nasaďte amfibie a hurá do Ostravy na jednání s Mr. Gasem. Má pro amfibisty slabost a jistě nějakou tu kačku na kWh slevní Ačkoliv jsou podle trackingu těch lumpů z ČP teprve na vyclívací poště v Praze, přišly mi dnes tyto časy, které poslouží jako základ pro přestavbu na morbovky. Je to poslední kus starého dobrého pouzdra 710, který se válel u Meranoma na dně šuplíku. I když jak už su z toho poblblej, připadá mi, že ty hrany zas tak ostrý nejsou.S mým dvorním hodinářem už je ujednáno, že je týden ponosím, abych zjistil kondici strojku a bude-li vše cajk, půjdou na výměnu ciferníku a ruček.Přijímám objednávky na černý ciferník. Příhozy prosím do SZ Z tahu ani nebudu sundávat tu šprcku a automaticky ho posílám Lonžimu. Je tak? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MrGas Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Hoši, kdo máte zájem o levnější smlouvu na plyn, nasaďte amfibie a hurá do Ostravy na jednání s Mr. Gasem. Má pro amfibisty slabost a jistě nějakou tu kačku na kWh slevní Ačkoliv jsou podle trackingu těch lumpů z ČP teprve na vyclívací poště v Praze, přišly mi dnes tyto časy, které poslouží jako základ pro přestavbu na morbovky. Je to poslední kus starého dobrého pouzdra 710, který se válel u Meranoma na dně šuplíku. I když jak už su z toho poblblej, připadá mi, že ty hrany zas tak ostrý nejsou.S mým dvorním hodinářem už je ujednáno, že je týden ponosím, abych zjistil kondici strojku a bude-li vše cajk, půjdou na výměnu ciferníku a ruček.Přijímám objednávky na černý ciferník. Příhozy prosím do SZ Z tahu ani nebudu sundávat tu šprcku a automaticky ho posílám Lonžimu. Je tak? IMG_20180222_145827.pngMám slabost zásadně pro amfibie, ne pro amfibisty :D
ultrawatch Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Pánové, to tady jsou jen pořád pánské modely, ale co takhle obdarovat drahou polovičku?? Tyhle dámské si ta moje nemůže vynachválit. Má je už asi rok a oba obdivujeme, jak disajnéři dokázali perfektně skloubit eleganci se sportovním vzhledem. Škoda jen, že nejde koupit automaty, ale i tak.... Pro srovnání velikosti jsem přiložil mé 090. Jo a sry za kvalitu snímu z mobilu a umělého světla. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Já sem snahu měl, jenže s nabídkou těchto elegantních ruských dámských hodinek sem byl dycky poslán do čistopole, tak sem to nakonec vzdal.
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Čoeče, 5etter, co na nich chceš ještě vylepšovat? Byť sou dokonalý!! Tak je fakt, že ten tah, jestli ho nepoužiješ, tak bych ho mohl mít v šuplíčku do zásoby... Jinak ultrawatch, to je u mě Pan Amfibista! Vsadím se, že paní ultrawatchová je jediná dáma, která nosí Amfibie a za to jí patří obrovská pochvala! Taková manželka, to je sen! Tak co vy ostatní- závidíte mu, co ? morbo se rovnou přiznal, já taky: paní Longinesová má sice hodinky moc ráda, ale jenom na mě. Docela legrační je, že přesně ty samý Amfibie, co nosí paní ultrawatchová, sem paní Longinesový nabízel taky. Ačkoli se s ultrawatchem osobně neznáme, pozoruji už poněkolikáté obdivuhodné splynutí myslí
Dizzy Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Samozdrejme ze zavidime!!!Moje partnerka na hodinky moc neni a Vodstoky ji vubec nenadchly(coz me prekvapilo, protoze tuhle pisnicku/kapelu miluje )Jedine hodinky, ktere ji z tech co mam nadchli byli Orient Bambino 2 v3, v bile a zvlaste v modre varianteAle jedna kolegyne se mi na zapesti diva pravidelne, aby vedela zda mam nejake nove hodinky nebo ne A jedna znama se hned musela pochlubit, ze k vanocum si necha dat od maminky taky hodinky a kdyz jsem se ted poprve do Vanoc videli tak mi je hned musela ukazat.Asi ji vymenim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se