Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pořád žeru ty svoje amfibiotika

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Teda, vždycky jsem patřil k těm, co hájí Českou poštu, ale teda... Rusové v rozmezí od 16. do 21.3. dokázali dostat z Čistopole do Prahy moje nový vyvolený krásky, a Česká pošta od tý doby nic. Jestli to sou nějaký protiruský sankce, nebo zkvalitňování nových služeb naší pošty, nebo co jinýho, to nevím, ale začínám mít už docela strach, aby mi v nich neprošla trvanlivost mazacího oleje, jestli to tak míní dělat dál...

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No dobře, tak, a teď mi řekněte: sem pitomej, nebo mi ty 670-tky přijdou prostě hezčí, a to o dost?! Asi jsem tim právě spáchal zde na fóru sebevraždu a budu počítám jedinej s tímhle názorem, ale cítím to tak :)  No a když už jsme u toho mýho divnýho vkusu, tak dnes, zcela nenadále, přišly mý vysněný krásky, podle mě nejhezčí Amfibie vůbec. Prostě bílá labuť, ekranoplan, bazilika a pravoslavné Rusko - to vše vkusně zkombinované shledávám v 090679. Omlouvám se za ty příšerný fotky, ale což - naživo sou opravdu nádherý a fotkou se to dá těžko tlumočit... 

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Já vím, 090-tky se tady nikomu prostě nelíbí... Ale mě jo :) Jo, a taky jsem se chtěl zeptat: co je vlastně s náčelníkem, 5etterem, mikymikem atd? Nějak se mi zdá, že tu něco nehraje...

Odesláno (upraveno)

Za sebe mohu jen říct, že mám teď přechodné bezamfibijní období. Začátkem března jsem odložil staré nuladevadesátky, z nichž jsem byl nadšen a nasadil monstra, která už jsem dlouho nenosil a stýskalo se mi po nich. Nyní je spokojeně nosím a zatím nemám potřebu měnit.

Vlákno samozřejmě sleduju, jen k tomu momentálně nemám co říct a plkat za každou cenu nechci.

S náčelníkem je to složitější, jeho absence mě taky zarazila a krátké vysvětlení po telefonu neuspokojilo, proto jsem si s ním na zítra domluvil osobní schůzku a jestli mi to nezakáže, důvod jeho absence zde nastíním.

Spíš mi vrtá hlavou little_w...

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

přišly mý vysněný krásky, podle mě nejhezčí Amfibie vůbec. Prostě bílá labuť, ekranoplan, bazilika a pravoslavné Rusko - to vše vkusně zkombinované shledávám v 090679.

no jestli jdou tyhle veci zkombinovat do jedne :D... me se 090 tvarove libej a tvoje jsou moc pekny. ja mel s lesklym pouzdrem a to bylo proste moc jako bonbon.

jinak na precedu jsem taky zvedavej co se jako deje.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Díky! No, 5ettera chápu a rozumím bezvýhradně, ale teda jenom doufám, že náčelník a little_w jsou v pořádku teda  :eek:

Odesláno

Přátelé, náš guru, náčelník a předseda, čili travex je živej a zdravej. Jako důkaz jsme vám udělali společnou fotku.

Zdá se být celkem v pohodě, akorát teda nosí monstra. Já jsem ty svoje musel sundat a vzít si amfibie, abych to trochu vyvážil a nebylo tady oranžovo jak v holandském kotli.

A na závěr bych si dovolil porušit autorská práva a vložit sem jednu typickou travexovku. Autor to asi v dohledné době neudělá...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...