morbo Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Odesláno 15. března 2020 (upraveno) Plus tohle je bonusovka - vteřinovka z efektami specjalnymi. Upraveno 15. března 2020 uživatelem morbo
travex Odesláno 16. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Nastal čas vám doporučit tuto pohádku, kterou jsem viděl asi tak v 8 letech a zanechala mi šrámy na duši.
little_w Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Nacelniku... ja to teda uz stahuju... ale jestli me to taky posramoti, tak za to muzes ty.
morbo Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Nacelniku... ja to teda uz stahuju... ale jestli me to taky posramoti, tak za to muzes ty. Dej pak pls vědět jaké to bylo. Ne že bych nevěřil náčelníkovu vybranému vkusu pro moderní umění, ale když vidím pohádku, kterou hned v prefixu pojebe aj oficiální distributor, tak sem trošku na pozoru.
little_w Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Odesláno 18. března 2020 Da da, dam vedet. Jeste nejsem v karantene a normalne pracuju (tady se k tomu pristupuje takovym novatorskym, experimentalnim, genocidnim zpusobem, v podstate po Darwinovsku - silnejsi preziji, slabsi maji smolika), tak kdybych byl, budu mit vic casu a sjedu to okamzite. Takhle to je zatim na seznamu.
Xenomorfus Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Odesláno 18. března 2020 To je taky jediny rozumny pristup...
5etter Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Odesláno 18. března 2020 (upraveno) EDC Upraveno 18. března 2020 uživatelem 5etter
travex Odesláno 18. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2020 Jsem by nařknut, že mám slabé péro. Já nevím, ale na první pohled mi to připadá cajk. Tak uvidíme.
5etter Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Odesláno 18. března 2020 (upraveno) K opravě jsem použil originální Swiss made nástroje, takže by to mělo být v pohodě. Upraveno 18. března 2020 uživatelem 5etter
travex Odesláno 18. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2020 Říkají o něm, že je odborník.
5etter Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Odesláno 18. března 2020 S potěšením mohu konstatovat, že travexovo péro je v richtiku. Přéčinó belo přéliš utažené podávací kolo. Překontrolujte si to na svých amfibiích!
travex Odesláno 18. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2020 Však sami můžete posoudit, jak tam bylo utažené. Hrůza, co?
morbo Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Odesláno 18. března 2020 K opravě jsem použil originální Swiss made nástroje,takže by to mělo být v pohodě. Přéčinó belopřéliš utažené podávací kolo. Kua jesi toto není světová poesie tak už nevim co, ty seš vole básník s velkým B, ani o tom možná ještě sám nevíš, bro.
zhrado Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 ...Najlepšie nám je u babky na chatke v prírode...
malbur Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Pánové, nevíte někdo jestli se antimagnetic modely odlišují něčím jiným než dýnkem? Nedávno jsem zjistil, že se mezi mým hodinkovým harampádí nachází tohle dýnko, což by se celkem hodilo k radio room cifru.
ten blbej Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Klidně ho tam dej, a budeš mít antimagnetický radiaroomy. Ničím jiným, než dýnkem o dvou kovech se ty současný antimagnetický neodlišují. P.S. myslím, že sovětská verze měla tu antimagnetickou ochranu integrovanou už v tom dýnku neoddělitelně, zatímco dnešní Vostoky mají klasické dýnko plus ještě taková plýšková oddělitelná " čepička", co se vloží mezi dýnko a strojek. Ale nejsem si úplně jistý, kdyžtak mě někdo opravte.
malbur Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Myslím že je to naopak, novější verze je s integrovaným řešením. Aspoň já má tu verzi ve dvou kusech k sovětskému soudkovému pouzdru 119.
ten blbej Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Tak já sem celou dobu myslel, že to je přesně naopak Každopádně jinej rozdíl tam není, než v normálním\ antimagnetickým dýnku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se