Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co ti brání pořídit model s datumkou? Hodinky bez data mají lidé, kteří chtějí mít hodinky bez data. Fajnšmekři.

Odesláno

Hm,pravda,já chtěl s datem,mám s datem,nic ve zlém.

V pohodě, jen jsem chtěl říct, že absence data není automaticky vada. Co lumibod, drží? :)

Odesláno

To byly takové rychlé mobilovky, protože mi mezitím potomci prchali do hloubky. Ale nakonec jsem se rozhodl, že to jedna trochu jiná písečná zkusí v soutěži do kalendáře.

Vedle těch slovutných značek, focených kvalitním nářadím, to zkusí ruský stroj focený za běhu  :rambo:  

Odesláno

Je víkend, pohoda, koupačka, datum nepotřebuji věďet.

DSC_012801_zpsostg2ckj.jpg

DSC_012401_zpsv8svcujw.jpg

DSC_013501_zpskya0cwmw.jpg

Velmi povedene :)

Co ti brání pořídit model s datumkou? Hodinky bez data mají lidé, kteří chtějí mít hodinky bez data. Fajnšmekři.

100% pravda :) Som jednoducho fajnsmeker :)

Odesláno

byť mám mechanik momentálně plnou kabelu, tak mi nedaj spát nulašedesátky, konkrétně 060059 s potapičem.

akorát jak jsou dvě verze - datumové okýnko orámované nebo ne, tak nevím, dle jakého schematu vybrat ty, co rámeček mají.

tady jsou s:

http://www.ebay.com/itm/RUSSIAN-VOSTOK-AUTO-AMPHIBIA-DIVER-WATCH-VA-060059-/262522751916?hash=item3d1f934bac:g:yFcAAOSwjMJXB3ZB

a tady bez:

http://www.ebay.com/itm/Russian-watch-Vostok-Amphibian-Waterproof-200-m-new-scuba-dude-060059-/131538957368?hash=item1ea0553438:g:z6cAAOSwbdpWZIZq

předpokládám, že ty bez rámečku jsou novější ošizená verze..? navíc to vypadá na trochu jinej odstín modré a to bych zase raději tu tmavší. pak je otázka kvality lumi bodů, páč na jedněch co mám je silná stejně jako na ručkách a na druhých zase viditelně slabší... co vy na to, kluci?

Odesláno

Vůbec jsem nepostřehl, že se přestal rámeček dělat. Ale co koukám i na jiné fotky na netu, tak mi přijde, že jediný rozdíl bude opravdu jen v tom orámování.

Na některých fotkách vyopadají orámované tmavě a naopak.

Odesláno

Ještě se vrátím k debatě o odolnosti Amfibií při používání při práci nebo sportu apod. Mám docela nepříjemnou zkušenost se starší Amfibií (90. léta, někde je tu i fotka) s kalibrem 2416B. Měl jsem ji na ruce při sekání dříví, ale ne na té, v které jsem měl sekeru. Dával jsem si docela pozor, abych to s údery nepřehnal a přesto se Amfibie začala pozdit, přestože před tím chodila do plusu. Asi zafungoval efekt setrvačné síly dlouhé regulační ručky chodu, která může údajně podobné změny zapříčinit. Jinak řečeno, je dlouhá, těžká a po úderu se prostě sama pohne a hodinky jsou rozladěné. Budu muset zajít k hodináři, nebo je otevřu a zkusím poregulovat sám...  :eek:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...