morbo Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2021 Přátelé omluvte mou neznalost, ale ty nové "Icebreacker" dialy na meranomu to je nějaká žhavá novinka, nebo jsem jenom klasicky zaspal dobu? Už tam radši moc nechodím, tak nejsem úplně v obraze. Díky. @malbur Konečně po dlouhé době svěží a veselej strap v moderních barvách
morbo Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2021 A teď ještě ke všemu zjišťuju že je tu vpravo jakási statistika a sdílím bednu s náčelníkem a dalším veleváženým místním šíbrem. 28. leden - den překvapení tvl. Ilustrační foto:
5etter Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2021 A tohle jsi viděl, bro? We are pleased to present you two new Vostok Amphibian models - Vostok Amphibian 710AH1 and Vostok Amphibian 710AH2. This models' line is different from the basic watches in that it was created according to our own design in collaboration with an English designer. These watches are made and certified at the Vostok factory, so you don't have to worry about the quality.
morbo Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2021 @5etter Tak to sem samozřejmě taky neznal. Za mě jako dobrý, musím říct. Jediný co mě tam maličko ruší je ta stříkačka s vakcínou na cifru, na mě už je to dost kontrastní, v nějakém méně výrazném odstínu by to imho bylo lepší (v šedé třeba). Ale je možný, že na živo to bude cajk.
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2021 @morbo - congratulations! akorat ta fotka k tomu asi bude nejaka jina. Na bedne vidim, ze jste s 5etterem prohozeni... Jinak teda co se tyka tech cifru, tak ja nejsem zastancem sunburstu na potapkach, takze me to nechava chladnym. Jo a vcera jsem nahodil zase amfibky a dnes je dal na nato, at ma nacelnik radost. Chtel jsem sem dat fotku, jenze to nato ma presne takovou delku, ze ten pindour je dost kratkej a nejde ohnout. Tak jsem to nakonec vzdal a fotkou provokovat nebudu. Pindoura jsem ale nechal venku.
5etter Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2021 S tou fotkou na bedně mě napadlo to samý
morbo Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2021 @AndyAaron To máš recht, na tyhle věci je náčelník ras. Na druhou stranu ten než se vrátí ze svého pravidelného joggingu, tak už budem tři stránky v historii, takže to sem klidně per
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2021 Ok, tak ja pockam, az bude 10:10, at mam pekne rozhozene nozky, totiz rucky tak, jak se patri
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2021 Tak tech 10:10 mi asi o pul vteriny uteklo, ale snad se nebudete zlobit.Jinak cerstve kvetiny na stole jsou povinnost...
Roman-ZA Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2021 před 15 hodinami, malbur napsal: co je to za sibirskeho papagaja?
travex Odesláno 29. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2021 To je guma z tepláků učastníka vojenského cvičení Vostok 2018.
AndyAaron Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2021 Dramatické šolíchání psa v sobotním odpoledni
lub Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2021 před 4 hodinami, AndyAaron napsal: Dramatické šolíchání psa v sobotním odpoledni to vypadá, jako bys tou rukou šolíchal někde v komíně
travex Odesláno 30. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2021 AndyAaron, opravář komínů. Jinak lube, máš pěknou špacírku.
lub Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2021 ..a ruku od sazí si otírá do psí srsti, proč ne. hůl se hodí, na zmrzlým sněhu to dost klouže. ale koukám, že vy tam na jihu už máte předjaří.
AndyAaron Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2021 No ja sel pak taky obejit latifundie, abych ale zjistil, ze nam je zaplavuje voda z protekajiciho potucku (toho casu sire usti Amazonky...)
travex Odesláno 31. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Sněhu tu máme hodně, to nemůžu říct.
Mr. Igelit Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 Přátelé, znovu jsem zkusil ty svoje modré Zissou a zjistil jsem, že to asi není tím, že by šly do minusu. Ona vteřinovka krásně jede, ale nehýbe se minutovka (a hodinovka) :-) Přitom při nařizování se pomocí korunky hýbe - i když mi přijde, že to jde oproti jiným Vostokům poněkud moc lehce. Nevíte, co se kde mohlo urvat? To už asi svépomocí nespravím, co? :-)
travex Odesláno 1. února 2021 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2021 Měl jsem úplně stejný problém. Prý to byl uvolněný pastor.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se