Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé omluvte mou neznalost, ale ty nové "Icebreacker" dialy na meranomu to je nějaká žhavá novinka, nebo jsem jenom klasicky zaspal dobu? Už tam radši moc nechodím, tak nejsem úplně v obraze. Díky.

ledokol.jpg.45db677d2bd45a1e473308423295229a.jpg

@malbur Konečně po dlouhé době svěží a veselej strap v moderních barvách ;)

Odesláno

A teď ještě ke všemu zjišťuju že je tu vpravo jakási statistika a sdílím bednu s náčelníkem a dalším veleváženým místním šíbrem. 28. leden - den překvapení tvl.

Ilustrační foto:

medals.jpg.f0f88a8a03256708dbe0a59cc4781818.jpg

Odesláno

A tohle jsi viděl, bro?

We are pleased to present you two new Vostok Amphibian models - Vostok Amphibian 710AH1 and Vostok Amphibian 710AH2. This models' line is different from the basic watches in that it was created according to our own design in collaboration with an English designer. These watches are made and certified at the Vostok factory, so you don't have to worry about the quality.

vostok.PNG.f00f26af508b9f7c3ceccbb18f118531.PNG

Odesláno

@5etter Tak to sem samozřejmě taky neznal. Za mě jako dobrý, musím říct. Jediný co mě tam maličko ruší je ta stříkačka s vakcínou na cifru, na mě už je to dost kontrastní, v nějakém méně výrazném odstínu by to imho bylo lepší (v šedé třeba). Ale je možný, že na živo to bude cajk. 

Odesláno

@morbo - congratulations! akorat ta fotka k tomu asi bude nejaka jina. Na bedne vidim, ze jste s 5etterem prohozeni...

Jinak teda co se tyka tech cifru, tak ja nejsem zastancem sunburstu na potapkach, takze me to nechava chladnym.

Jo a vcera jsem nahodil zase amfibky a dnes je dal na nato, at ma nacelnik radost. Chtel jsem sem dat fotku, jenze to nato ma presne takovou delku, ze ten pindour je dost kratkej a nejde ohnout. Tak jsem to nakonec vzdal a fotkou provokovat nebudu. Pindoura jsem ale nechal venku.

Odesláno

..a ruku od sazí si otírá do psí srsti, proč ne.

hůl se hodí, na zmrzlým sněhu to dost klouže. ale koukám, že vy tam na jihu už máte předjaří.

Odesláno

No ja sel pak taky obejit latifundie, abych ale zjistil, ze nam je zaplavuje voda z protekajiciho potucku (toho casu sire usti Amazonky...)
22b96fee784529dd124302bd9c3d2530.jpg

Odesláno

Přátelé, znovu jsem zkusil ty svoje modré Zissou a zjistil jsem, že to asi není tím, že by šly do minusu. Ona vteřinovka krásně jede, ale nehýbe se minutovka (a hodinovka) :-)

Přitom při nařizování se pomocí korunky hýbe - i když mi přijde, že to jde oproti jiným Vostokům poněkud moc lehce. Nevíte, co se kde mohlo urvat? To už asi svépomocí nespravím, co? :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...