Roman-ZA Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Vytlacit naucit a pred spanim a jedlom opakovat ako 10-toro
little_w Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Romane, delas si sice legraci, ale muzu ti rict, ze mi to timhle stylem vicemene strasi v hlave. Ono jak jsem to prekladal, tak me nektere vyrazy dost potrapily, ale zase jsem ted tak plnej informaci... ze je urcite hned tak brzo nezapomenu. Navic jsem tak nejak znovu zacal docenovat sve staricke Amphibie (420007)... a hned jsem jim samozrejme doobjednal nejakou spolecnost.
Radimk Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Souhlasím s Romanem. Skvěle odvedená práce little-w, přelouskal sem jedním dechem.Hned se na Amfibie člověk dívá jinak. Až sem dostal na jedny chuť.Little-w- díky!
Roman-ZA Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Nerobim si. Je to zasluzna praca a klobuk dolu pred tebou. Cital som to a este par krat citam. Akurat vyberam Amfibie s povodnym dizajnom, takze fotografie mi dost pomohli. Ked sme pri tom, ktory je ten povodny originalny dizajn a puzdro?
Dřevák Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Přečetl jsem si článek co sem zavěsil little w. Pěkný čtení, jen doplním takovou věc, pokud vám Amfibie nějaký čas leží a nejdou a vy pak chcete seřídit datum a je nutno přetočit hodně dní, tak si radši počkejte až uplyne potřebný počet dní, aby datum seděl. Já trouba přetáčel 25 dní, 15 šlo normálně, od 20 těžko a 25 jsem nenatočil, přeskakuje to a hodinky nejdou. Z toho vyplývá, že jsou možná vodotěsné ( a to jen možná , neb se mi orosily po půl roce nošení) ale strojek stojí za prd. Vím co se tam polámalo, protože jsem to už u jedněch spravoval a proto to už nespravím, nemám součástky. Takže neštelujte datum, nebo si pořiďte bez data.
little_w Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 (upraveno) Ked sme pri tom, ktory je ten povodny originalny dizajn a puzdro?Romane, myslim, ze pouzdra se vyvijela / vyrabela / uvadela na trh v tomto poradi: typ 350 (jen par roku, bylo to pouzdro bez nozek, ty byly pridelane k pouzdru, nebyly jeho soucasti)typ 470 (na fotce v clanku)typ 420 (klasika, s integrovanyma nozkama)typ 100 (osmihran)typ 710 ("ministry")typ 060 (novejsi pouzdro se zakulacenymi hranami)typ 090 (tonneau) Takze asi nejpuvodnejsi pouzdro, ktere lze koupit, je 420. Ale za ty prachy... asi to stoji za to, koupit od kazdeho jedno a vyzkouset. Jinak tady je uzitecny prehled... ale uz tady nekde je, i kdyz neni kompletni: Upraveno 7. září 2016 uživatelem little_w
travex Odesláno 7. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Ta původní pouzdra byla všechny s nožkama 18mm a někde na podobné časové úrovni jako 470 byly i staré tonneau.
little_w Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Jo jo. Dohledat presnou chronologii je nad lidske sily. Jeste je pouzdro 960, a tech typu, ktere se objevily a zase zmizely, tech bude asi vic.
Roman-ZA Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Aby som to upresnil, najpovodnejsie z tych, ktore sa daju zohnat ako terajsie remake-y Zrejme asi nieco taketo - http://chistopolcity.com/en/420/530-russian-military-vostok-komandirskie-tank-watch-211306.html , vsak ano?
Rip Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Velmi zajímavé a poučné čtení, díky :-) Pomozte prosím začátečníkovi, jaký typ je toto pouzdro, 420 nebo 470? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 7. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Je to 420, jen se musím podivit na problémem zadat do googlu "amphibia 470" a "amphibia 420" a podívat se na obrázky..
Rip Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Děkuji za rychlou odpověď :-) Vyhledávač jsem zkoušel jen mi dělalo potíž najít obrázek 470. Z jednoho popisu jsem už pochopil že ta má oktagonální pouzdro.
Xenomorfus Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Kua, tak sem si precetl clanek o Amfibiich (diky Little_w) a mam dojem, ze je zase musim mit :-D.Fajnove!
5etter Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Taky jsem to teď dočetl a už jsem stačil i nabít PayPal
martar Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Super počin, malé dvojité vé! Fakt respekt!
JaRooN Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Hezké pojednání a dobrý překlad.Amfibie nemám a kvůli velikosti mít nebudu. Ale to mi nebrání, abych je pořád vnímal a tak nějak doufal, že je snad do budoucna kousek zvětší se zachováním původní konstrukce, abych je mohl plnohodnotně vyzkoušet
travex Odesláno 8. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2016 JaRooNe, tvůj povzdech řeší pouzdro 090.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se