Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejnovější úlovek ........Tatarstan pro Tadžikistan.......

Legrace ale za pětibábu --- No neber to ... :o) To prsotě na tym aukrovi nende nechat. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

To je ovšem nářez (pokud je to vážně spešl edice pro armádu a ne jen marketingová legrace).Prdni to i do vojenské sekce. Slušná exotika :)

Morbo: :D díky za lepší náladu :D

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

To je asi spíš nějaká sranda záležitost ale prostě jsem neodolal. Tento tejden je to už 4. přírůstek do sbírky. Muššším se krotit. 

Odesláno

Nejnovější úlovek ........Tatarstan pro Tadžikistan.......

Legrace ale za pětibábu --- No neber to ... :o) To prsotě na tym aukrovi nende nechat. 

twl, tak to je exkluzív jak sviň. Gratuluji!

Odesláno

Typická Ukrajinská "limitka" :)

Vytištěný cifr na tiskárně a přilepený na původní. Když se lépe podíváš, tak uvidíš dírky, kterými si špendlíkem označil okénko datumovky, aby ji uměl vyříznout ;)

Ale za málo peněz hodně muziky. Original cifr jde koupit za pár korun a vyměnit ho není problém ;)

Gratuluji!

Odesláno

Jaroone, dobrej postřeh :) k t?mhle informacím se člověk musí dopracovat vlastními "výhodnými" nákupy, co?

Odesláno

Ne ne, nikdy jsem "limitku" z Ukrajiny jsem nikdy nekoupil. Ale rád ty jejich fotky studuji na maximální zvětšení. Fascinuje mě, co všechno dokáží vyrobit. Ultimativní cifry s hakenkrojcem, Omegy z časů II. světové, o kterých Omega nemá ani tucha, ruské "limitky" z čehokoliv za pár babek...

Cokoliv z čehokoliv. Maximální využití veškerého odpadu :D

Odesláno

V tom jsou mistři, stačí s podívat na jejich vozidla na vesnici - zejména traktory umí fantasticky. Co kus, to originál.

Já to bral podle sebe, podobně ostříží oko mám u primek kal.50, jenže tam je to za cenu mnoha nepovedených nákupů :)

Odesláno

Typická Ukrajinská "limitka" :)

Vytištěný cifr na tiskárně a přilepený na původní. Když se lépe podíváš, tak uvidíš dírky, kterými si špendlíkem označil okénko datumovky, aby ji uměl vyříznout ;)

Ale za málo peněz hodně muziky. Original cifr jde koupit za pár korun a vyměnit ho není problém ;)

Gratuluji!

tak to mi uniklo, ještě se to musím naučit...

Odesláno (upraveno)

Ještě mám jednu otázku,  ohledně mojí osoby,  zda jsem tak nějak v pořádku a normální,  protože jak si tak lustruju tohle vlákno, zjistil jsem,  že krásné a ty zaručeně nejhezčí Amfibie nejsou jenom ty moje, ale vlastně úplně všechny!  :eek: Páč každé mají navíc něco,  co zas tamty nemají a tak furt dokola.

Nejseš normální, to bys tady nebyl!

Nejsi v tom sám, líbí se mi od nich skoro všechno a to o moc značkách říct nemůžu. Navíc mi přijde, že jsou ohromně fotogenický a o to je to horší :) vlastně lepší.

Tak to já se musím přiznat, že se mi od nich nelíbí skoro nic. * **  Ale to, co se mi líbí, to se mi líbí moc. Zejména tehdy, pokud se to dobře nafotí.

*) neukamenujte mě, prosím

**) hlavně ty kolotočářský ciferníky s obrázkama (čestnou vyjímkou je černý scubadude, co má třeba travex v 710)

Děkuju, Martare. To slovní spojení se mi moc líbí, tos trefil naprosto přesně. Snad Ti nebude vadit, když ho čas od času taky použiju.

:lol2:  :lol2:  :lol2:  Kam ty na to chodíš...

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

Chlapi, brzd?te, jo? Dal jsem si svazácký závazek, že ty superamfibie dodělám a nafotím dřív, než tohle vlákno bude mít 100 stran, ale vy jste strašně ukecaní :D obávám se, že to nestihnu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...