Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tohle ten nový model PANERAI, o kterém se tu nedávno psalo ?

Posted

Tohle ten nový model PANERAI, o kterém se tu nedávno psalo ?

Kdepak tohle je Dicontinued, alias oldschoolový model. Jedny z mála OP s centální vteřinovou ručkou. Kdysi ne příliš oblíbený model, se dnes výborně a draze prodává. Ve verzi PVD (Powder and Particle Vapor Deposition) ještě cenější a dražší. Nahradila ho řada nová řada reservy PAM 90.

Posted

No tak to je hustý, pán je asi trochu za vodou:) Mě by s té kolekce stačily jedny jakékoliv a byl bych docela šťastlivec, nejvíce se mi ovem líbí Audemars Piguet, opravdu moc hezký.

Posted

Ježíši Kriste, chudák chlap! Nesložíme se mu, ať má aspoň na pár rohlíků? laugh.gif

Toto kdybych si koupil já, tak bych bydlel pod mostem a neměl na jídlo asi tak příštích 428 roků! sad.gif

Posted

Ježíši Kriste, chudák chlap! Nesložíme se mu, ať má aspoň na pár rohlíků? laugh.gif

Toto kdybych si koupil já, tak bych bydlel pod mostem a neměl na jídlo asi tak příštích 428 roků! sad.gif

Přece stačí, že bys věděl, kolik ti ještě zbývá.... smile.gif

Posted

ten asi nemá moc rád hodinky Panerai

Posted

Divim se, jesli si jeste neotevrel výstavu Panerai... třeba by se mu na vstupném za pár tisic let vrátily ty penize co do toho dal biggrin.gif

Posted

On určitě dělá ve fabrice a hodinky si nosí zadním východem biggrin.gif

Posted

On určitě dělá ve fabrice a hodinky si nosí zadním východem biggrin.gif

jo jo, ty Panerai jsou takové sériovky, toho si ani nikdo nevsimne biggrin.gif

Posted

fejky, fejky, zvířecí fejky - nenaletěli jste náhodou ?? biggrin.gif:D:D

....to je můj člověk,.. biggrin.gif.....to audio na fotkách má jen o málo menší hodnotu než ty zvířecí fejky biggrin.gif biggrin.gif

Posted

....to je můj člověk,.. biggrin.gif.....to audio na fotkách má jen o málo menší hodnotu než ty zvířecí fejky biggrin.gif biggrin.gif

Taky se ti líbil ten gramec ?

Posted

Taky se ti líbil ten gramec ?

No konkrétně ten gramec asi Clearaudio ,byť má tangenciální raménko,nebude,ale ty bedny jsou JM.lab Utopia za asi cca 1,2 mil. a ten výkonový zesák uprostřed Pass Lab za cca 0,6 na ten zbytek je hůř vidět ale vypadá že, kamarád z Čajny je fajnšmekr i na muziku smile.gif celé bych to tipnul tak kolem 3,5

Posted

Pokud jsou ty hodinky všechny originály (nedovedu posoudit), tak tomu chlapíkovi ani nezávidím. To těžké rozhodování po probuzení "co si dnes vemu na sebe"...

P.S.

hifi hardware pěkný, ale co ta přehnaná délka signálových kabelů ??? :-)

nééé dělám si srandu, samozřejmě to musí hrát jedna báseň

U pana Suchého (ne Mister Clearaudio, ale jeho brácha, co se chvíli pohyboval v naší branži) jsem před léty poslouchal gramo Clearaudio na obstarožních bednách Tesla a nebylo to ono. Ale gramec za to nemohl :-)

Pro ty co nemají volný měšec na gramo nebo přenosku Clearaudio: zkuste si na ebay najít referenční LP nebo CD z limitovaných sérií "Clearaudio Bestseller". Klasika, jazz, blues.. nádherné nahrávky.

Posted

Pokud jsou ty hodinky všechny originály (nedovedu posoudit), tak tomu chlapíkovi ani nezávidím. To těžké rozhodování po probuzení \"co si dnes vemu na sebe\"...

P.S.

hifi hardware pěkný, ale co ta přehnaná délka signálových kabelů ??? :-)

nééé dělám si srandu, samozřejmě to musí hrát jedna báseň

U pana Suchého (ne Mister Clearaudio, ale jeho brácha, co se chvíli pohyboval v naší branži) jsem před léty poslouchal gramo Clearaudio na obstarožních bednách Tesla a nebylo to ono. Ale gramec za to nemohl :-)

Pro ty co nemají volný měšec na gramo nebo přenosku Clearaudio: zkuste si na ebay najít referenční LP nebo CD z limitovaných sérií \"Clearaudio Bestseller\". Klasika, jazz, blues.. nádherné nahrávky.

...jo,jo.Clearudio bests mohu potvrdit.Krásná elpíčka..

• 9 months later...
Posted
Pokud jsou ty hodinky všechny originály (nedovedu posoudit), tak tomu chlapíkovi ani nezávidím. To těžké rozhodování po probuzení "co si dnes vemu na sebe"...

Radiomir California dial :wub: na prvni pohled divne hodinky, ta kombinace rimskych a arabskych cislic, ale mel bych jasno...Jinak ten pan (neasiat) je casto videt na fotkach i na webu paneristi.com, tak to asi nebude fejkar...