Ondrej71 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Už ani nevím pokolikáté jsem od Karla něco koupil nebo mu něco prodal. Ale co vím, že stejně jako vždycky tak i dnes bylo vše na 1000% a ještě mi hodinky v tom nečasu co tady teď máme dovezl až pod nos. Opět díky a doporučuji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Maximalne slusny, sympaticky a prijemny chronomagor, je radost s nim stravit treba i jen kratky cas. Clovek, kteremu bych se nebal poslat predem na ucet milion. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 V podstatě není co dodat, potvrzuji všechny pozitivní reakce. Maximálně slušné jednání, nedá se nedoporučit. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Par let to uz spolu tady tahnem, tovarisc sehnal pekny kousek od sveho dvorniho dodavatele z daleke ciziny, i zaplatil SAPU/SEPU ci kyho slaka, i nechal mi poslat pod nos, i sledoval tracking, i rekl ze si je mam nechat, i natocil viiiideo jak pouzivat extenzi na spone.....proste partak. danke schon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Bylo mi ctí se potkat. Perfektní domluva. Velké díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Jednou za čas si zavoláme, co a jak je nového, ale prvně to dopadlo tak, že já i přesto, že jsem nic nepotřeboval jsem koupil a Lovec, přesto že nic neprodával, prodal Prostě standardní hovor Jinak naprosto skvěle zabalené a odeslané okamžitě, jako vždy - super obchodní partner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 S Lovcem je radost obchodovat. Hodinky (funglovky) mi nabídl za super cenu (za kterou je bral od AD), sám je navíc vyzvedl a dovezl ke mě až před barák. Takže na tom je vlastně tratnej. A zaplatit mu stačilo až dodatečně . Prostě chronomagor v tom nejlepším slova smyslu, na kterého se dá na 100% spolehnout.Takže Karle díky, zase někdy příště !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Za mě super! Máme to sice kousek od sebe, ale obchod to byl první. Každopádně doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Vse bylo naprosto v poradku!Doporucuji a diky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Po x-te a naprosto dokonale, jako vzdy! Jsem tu za tebe rad Pampalini :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Tak přihodím další polínko do lesa- obchod par excellence, jedna zpráva a už hrnul peníze na účet. Díky takovejm jako Karel mám tohle fórum rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 děkuji za bleskový a bezproblémový obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Chválit tady Karla je jako nošení sov do Atén. Maximální spokojenost! Karel je prostě gentleman ;-). Tak zase někdy... PS: Sranda je, že von je fakt " totálně klidnej , úplně vyrovnanej". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Díky za příjemné setkání, skvělý pokec a veškerou tu nástavbu k běžnému prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Černý Myslivec LovecK opět zaúřadoval !!! Wizard doporučuje ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Stále bez ztráty kytičky :-) Vše v naprostém pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Všechno naprosto v pohodě, dokonce jsem odjel s nečekaným bonusem. Škoda, že jsem spěchal pryč, příště si musím udělat viíc času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Naprosta pohoda! Uplnou nahodou mel neco co uz jsem dlouho chtel. Pockal, nez priletim z tramtarie a pridal mi taky jeste dokonce neco navic. Rozhodne doporucuji a bezpochyby jsme se nevideli naposledy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Hodnotit Karla je noseni drivi do lesa Proste A+Dik za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasirka Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Vzdálenost a smrtící virus nám nedovolily osobní setkání, proto vše proběhlo na dálku. Maximální spokojenost a jak tady všichni píšou, tak je to asi u Karla běžné. Děkuji a mohu jen doporučit...bylo to: "RYCHLE, LEVNĚ, KVALITNĚ"....přesně tak, jak to máme rádi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se