Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...znáte to přísloví:"bav se s volem o sobotě,když jde v pátek na porážku".....????Vždyť je tak jednoduché prostě nereagovat na něco......mám jiné starosti,než nadskakovat nad příspěvkem někoho,koho pravděpodobně v životě naživo neuvidím.....taky znám z jiného fóra "těžší kusy",ty jsem i viděl live a ,světe div se,naživo byli krotcí a úplně jiní,než na internetu.Diskutér mi nepřijde až tak zlej...to už jsem se více podivil nad hádkou Popshopa a ,tuším,Cigiho....prostě...když nejde o život,jde.......ale však víte....smile.gif

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

xmenm05 napsal:
  klobadysek napsal:
No na tom blogu se podle komentaru zda obdivavanym guru, ma radu pro kazdyho. Je to zabavne cteni ale jako vzdy , o nicem, po docteni toho clovek vi tolik jako pred tim. Jsem tolerantni, ale od teto chvile uz ho totalne ignoruji, tlachala.

Když, zdá se, ignorace nepomáhá a navíc, je tak snadné se nechat strhnout ...

Treba tvrdú disciplínu! Nereagovať, a snáď ho to prejde...

Odesláno

Já vím, že by to dalo asi hrozně práce ale kdyby se ty Diskutérovy příspěvky hned přesouvaly do nějakého úplně samostatného vlákna, tak by si tam s ním moh diskutovat, kdo by chtěl.. Jak dlouho by ho to asi bavilo - v separé.. biggrin.gif ? Ten chlap mizerná reaguje skoro na všechno - myslel jsem, že když ho budu ignorovat, že mi to nebude vadit ale vadí.. Poslední dobou je únavné se Diskutérem infikovanými vlákny prokousávat, ale nejvíc mi vadí, že ten člověk mi přijde - zlej..

Odesláno

Já bych spíš doporučoval na něj vůbec nereagovat. Vsadil bych se, že svoje příspěvky po sobě několikrát pročítá, libuje si, jak pěkně to napsal a představuje si, že i vy ho obdivujete. A všechny vaše reakce na něj ho v tom jenom utvrzují.

Doporučuju jediné, důsledně ignorovat a dělat, jako by jeho příspěvek vůbec neexistoval, to pro něj bude největší trest a sám časem zmizí.

Odesláno

Pánové, pánové myslím, že je třeba zachovat chladnější hlavu. Četl jsem skoro všechny Diskutérovi příspěvky a většinou je přejdu s lehkým úsměvem. Proč to vůbec řešíte? Klid.

BTW když si napíšu do podpisu "Diskutér: ignoruji" tak mi to připadá spíš jako reakce než ignorace.

Odesláno

No přiznejme si,že to,co dělá,dělá dobře.Teď sedí u počítače a mne si ruce.A dokud ho Kamil nesmázne............

Návštěvník tolja
Odesláno

Stefan napsal:
Já bych spíš doporučoval na něj vůbec nereagovat. Vsadil bych se, že svoje příspěvky po sobě několikrát pročítá, libuje si, jak pěkně to napsal a představuje si, že i vy ho obdivujete. A všechny vaše reakce na něj ho v tom jenom utvrzují.

Doporučuju jediné, důsledně ignorovat a dělat, jako by jeho příspěvek vůbec neexistoval, to pro něj bude největší trest a sám časem zmizí.

Snad máš pravdu,ale to nereagování je strašná dřina =).Je jasný,že sám ze sebe si utahovat nebude.Nejlepší reakcí na takového otrapu je koupit si nové hodinky =)

Odesláno

IMO je D pokus vysondovat, co fórum vydrží a koho se mu podaří vyprovokovast nebo nakrknout.

Ať se kecá ve fórech na ostatní a zábava, ale když čtu ve fóru věnovanému původně Primkám 3 stránky, kde se řeší D a jeho výlevy, fakt mě to nebaví. Jsem pro, dát mu jako výraz vděku banána.

Odesláno

xmenm05 napsal:
Vedlo vás vaše demokratické srdce (nemazat nikoho z principu) a nebo jeho příspěvky berete jako kvalitní diskusi? Jsem já slepý, že nevidím jeho genialitu, nebo jsem malé dítě a \"císař je nahý\"? Nemyslím to útočně. Chci jen znát pohled z druhé strany. Cigi, ty jsi byl pro a určitě budeš mít odvahu říct proč.

Nemyslím, že kvalitu diskuse lze zvednout vyhozením nepohodlných - sprostý není, sem tam se otře o někoho nebo pohaní hodinky, jiné pochválí, no a co má bejt? Mnohem víc kydů (s prominutím) tady vzniklo jako reakce na ty jeho příspěvky. IMO kdyby si ho ostatní nevšímali, tak by pomalu přestal a vymizel do zapomenutí. Vzpomeňte na Kennyho, toho to taky brzo přestalo bavit.

Je to prostě mnoho povyku pro nic.

Odesláno

Pachollini napsal:
IMO je D pokus vysondovat, co fórum vydrží a koho se mu podaří vyprovokovast nebo nakrknout.

Ať se kecá ve fórech na ostatní a zábava, ale když čtu ve fóru věnovanému původně Primkám 3 stránky, kde se řeší D a jeho výlevy, fakt mě to nebaví. Jsem pro, dát mu jako výraz vděku banána.

OK, ale když čtu v jiném vlákně kydy o závodních autech, tak mě to taky nebaví. Dáme banány všem zúčastněným? (Těch vláken bylo několik a určitě nebyly všechny v sekci "Jiná zábava".)

Odesláno

OK, pokusim se diskutera ignorovat... nema to smysl se s nim bavit... jenze cloveku to fakt nekdy neda smile.gif

A Babaqovi se omlouvam za muj prispevek s auty, vim ze to tam nepatri...

Odesláno

Já tomu moc nerozumím. taky nesouhlasím s něterými názory, taky se mi líbí jiné hodinky, taky taky taky, ale proč se zybývat nějaký¨m jiným blábolem do takové hloubky?

přiznejme si, kolikrát tu ujedeme a napíšem něco, co se nám s odstupem času zdá jako hloupost ( vzpomeňme na nervozitu před vánocemi!!) ale vobodnost slova- dyť on fakt nikoho na přímo neurazil, neposlal do háje...

Co nechci, nečtu. Já vidím spíš chybu v nás , co se nechají strhnout, a reagují na tyto přízpěvky. já vím, kde je akce, měla by následovat i reakce, ale jde to vyložiti jinak. Právě naše reakce ho živí a vyvolávají další a další akci. Slovo ignorace by mělo být to co nás bude držet od dalšího plevelení.

Rád si tu počtu, pokoukám, ale na literární projevy bez obsahu tu taky nemám náladu.

Tak, to bylo moje jediné a poslední vyjádření k členovi Diskutér.

Odesláno

snatch20 napsal:
to xmenm05: prispejem troskou do mlyna...ked uz je to v zabave: zabavne citanie ala gti odkaz alebo aj ked dlhe a nie az tak zabavne odkaz  ;)

Tak jsem se tím prokousal smile.gif

Zaujala mě zejména jedna děsivá věc... Cituji:

"Jen mistni klaun to porad nemuze pochopit. ;-)" "Ten toho už léta nechápe víc." (klaun = GTI = Diksutér)

Z toho plyne, že Diskutér už fórum o autech oblažuje svojí přítomnoství velmi velmi dlouho. Máme se na co těšit.

Ale je pravda, že jeho poslední příspěvky na tomto fóru už byly celkem rozumné, zajímavé a hodinek se dotýkající. Buď byl úplněk nebo zmoudřel smile.gif

Odesláno

NIGHTinGALE napsal:
  snatch20 napsal:
to xmenm05: prispejem troskou do mlyna...ked uz je to v zabave: zabavne citanie ala gti odkaz alebo aj ked dlhe a nie az tak zabavne odkaz  ;)

"Jen mistni klaun to porad nemuze pochopit. ;-)" "Ten toho už léta nechápe víc." (klaun = GTI = Diksutér)

Z toho plyne, že Diskutér už fórum o autech oblažuje svojí přítomnoství velmi velmi dlouho. Máme se na co těšit.

Ale je pravda, že jeho poslední příspěvky na tomto fóru už byly celkem rozumné, zajímavé a hodinek se dotýkající. Buď byl úplněk nebo zmoudřel smile.gif

suhlasim...prispovok vo vlakne "jak se starat o kozeny tah" bol urcite prinosom. tak len dufam ze to tak vydrzi...

Odesláno

NIGHTinGALE napsal:
  snatch20 napsal:

Možná jsem paranoidní, ale podle jeho písemného projevu na vláknech na news.auto.cz i tady u nás ... Vulpes pilum mutat, non mores.

Je mi z toho smutno a mám z toho strach. Toť celé, prostě se mi to tu nečte jako dřív.

Howgh. Končím s tím přispěvatelem, nadobro. Přidávám se k Dubraro a Don't feed the troll.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...