shotik Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 (upraveno) Trojan: sorac ja vim ze to byl umysl ale myslel jsem ze na neco by preci jen melo byt zaostreno i pri lensbaby. Mozna se jedna o velky orez a proto vypada pestik / blizna ci co to je neostre. Dalsi vec je ze tohle jsem nikdy fotit nevidel a ani nemam zkusenost takze je to mozna spravne. Tim se pripadne znovu omlouvam a drzim pysk Upraveno 4. listopadu 2013 uživatelem shotik
Wanderer Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Ty nedobové prvky by se daly v PC vymazat, ale já nerad švindluju. A na kolonu se sundanými značkami šoféři neradi jezdí. Jinak se hlídá každý detail a snaha je udělat to co nejdobověji. A ty staré foťáky úplně jinak kreslí, než dnešní digitál.Vidím, že se líbí, tak ještě pár fotek přidám. S tím dobovým foťákem to je úplně něco jiného, změřit nebo odhadnout expozici, přetočit film, nastavit clonu, čas a metry... pokud fotím 6x9 tak se na film vejde pouze 8 snímků... někdy vyvolávám i filmy, ale moc toho nenafotím, tak mi vyprchává vývojka. Aparátů mám desítky, aktivně jich používám asi 6 nejoblíbenějších, nejčastěji měchové.
Wanderer Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Ještě dodám, že podle fotek je jasné, že nelze nosit jiné než dobové hodinky, nejlépe "kořistní" pilotky.
Trojan Odesláno 4. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Trojan: sorac ja vim ze to byl umysl ale myslel jsem ze na neco by preci jen melo byt zaostreno i pri lensbaby. Mozna se jedna o velky orez a proto vypada pestik / blizna ci co to je neostre. Dalsi vec je ze tohle jsem nikdy fotit nevidel a ani nemam zkusenost takze je to mozna spravne. Tim se pripadne znovu omlouvam a drzim pysk No ono to na to lensbaby bylo už docela extrémní zvětšení, ten květ má asi 10mm v průměru. Šlo by to určitě udělat lépe, ze stativu, v bezvětří a s pořádným světlem Jinač oříznuté to není vůbec. Já už ten Muse prodal, fakt udržet něco ostré byla hrůza. Wanderer:Tak to je síla!
Ohm-Aztec Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Tak taky přidám nějaky to zviřátko...
skodna Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Ahoj taky bych se přidal jen z trochu jinou technikou
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Krasne Aldo. To je na tu padesatku?
sect Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Dobře Aldo, ta první je krásná. Pohled z Prašivé na FM. (fotím jenom kompaktem, na cokoliv složitějšího a většího jsem líný)
zhrado Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Kvalita nič moc ale pohľad to bol pekný.
lukin_ova Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Aldovi se nedá konkurovat.... Moc hezké ...Přidám ještě nějakou tu přírodu ...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Jeste pridam takovou vsehochut Ta židle je úžasná, líbila by se mi i na zdi.
gougy Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Ta židle je úžasná, líbila by se mi i na zdi. židle na zeď, to jsou nápady hodné bosse :D jinak pánové, poklona, hezké cvaky
Bullet Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Co říkáte na tohle? Fotím to na klasiku, tj. předválečný měchový foťák a nejčastěji svitkový film. Já vím, kytičky to nejsou, ale mě to baví... Tyhle fotky me zaujaly...pekny...ta motorka je BMW R12, nebo neco mladsiho? ... na prvnim fotu?
lukin_ova Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Když jsme v těch Beskydech ...Pohled zpod Noříčí Hory směr Skalka ...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Aldo, ja si snad koupim to pevne sklo. X100s, nebo X2 treba. Bo ty fotky jsou skvele. Lukin samozrejme taky parada. Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem Hasňa
marosh Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Aldo, ja si snad koupim to pevne sklo. X100s, nebo X2 treba. Bo ty fotky jsou skvele. Lukin samozrejme taky parada.Honza Ti ho možná půjčí...
McStinger Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Krasne fotky, kluci.Nedele (34)a.jpg Je tu kopa pekných fotiek, ale túto by som si smelo na stenu zavesil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se