Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Trojan: sorac ja vim ze to byl umysl ale myslel jsem ze na neco by preci jen melo byt zaostreno i pri lensbaby. Mozna se jedna o velky orez a proto vypada pestik / blizna ci co to je neostre. Dalsi vec je ze tohle jsem nikdy fotit nevidel a ani nemam zkusenost takze je to mozna spravne. Tim se pripadne znovu omlouvam a drzim pysk :)

Upraveno uživatelem shotik
  • Odpovědi 221
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty nedobové prvky by se daly v PC vymazat, ale já nerad švindluju. A na kolonu se sundanými značkami šoféři neradi jezdí. Jinak se hlídá každý detail a snaha je udělat to co nejdobověji. A ty staré foťáky úplně jinak kreslí, než dnešní digitál.

Vidím, že se líbí, tak ještě pár fotek přidám. S tím dobovým foťákem to je úplně něco jiného, změřit nebo odhadnout expozici, přetočit film, nastavit clonu, čas a metry... pokud fotím 6x9 tak se na film vejde pouze 8 snímků... někdy vyvolávám i filmy, ale moc toho nenafotím, tak mi vyprchává vývojka. Aparátů mám desítky, aktivně jich používám asi 6 nejoblíbenějších, nejčastěji měchové.

Odesláno

Trojan: sorac ja vim ze to byl umysl ale myslel jsem ze na neco by preci jen melo byt zaostreno i pri lensbaby. Mozna se jedna o velky orez a proto vypada pestik / blizna ci co to je neostre. Dalsi vec je ze tohle jsem nikdy fotit nevidel a ani nemam zkusenost takze je to mozna spravne. Tim se pripadne znovu omlouvam a drzim pysk :)

No ono to na to lensbaby bylo už docela extrémní zvětšení, ten květ má asi 10mm v průměru. Šlo by to určitě udělat lépe, ze stativu, v bezvětří a s pořádným světlem :)

Jinač oříznuté to není vůbec. Já už ten Muse prodal, fakt udržet něco ostré byla hrůza.

Wanderer:

Tak to je síla!

Odesláno

Dobře Aldo, ta první je krásná.

Pohled z Prašivé na FM. (fotím jenom kompaktem, na cokoliv složitějšího a většího jsem líný)

post-11054-0-57917700-1383676901_thumb.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jeste pridam takovou vsehochut

Ta židle je úžasná, líbila by se mi i na zdi. :)

Odesláno

Co říkáte na tohle? Fotím to na klasiku, tj. předválečný měchový foťák a nejčastěji svitkový film. Já vím, kytičky to nejsou, ale mě to baví...  :)

Tyhle fotky me zaujaly...pekny...ta motorka je BMW R12, nebo neco mladsiho? ... na prvnim fotu?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...