Přejít na obsah

GRAND CARRERA CALIBRE 36 RS

Návštěvník MorDeus

Doporučené příspěvky

Návštěvník MorDeus
Odesláno

Dobrý den ,

koupil jsem si tyto original hodinky, ale bohužel jsem nějakým zpusobem způsobil , že mi nekmitaj tzv. "Ciferníky" nebo jak bych to nazval. Nevíte prosím , kde bych mohl je mohl opravit , popř. v tomhle stavu prodat ? Děkuji

Odesláno
  V 11. 11. 2013 v 21:37, MorDeus napsal:

Dobrý den ,

koupil jsem si tyto original hodinky, ale bohužel jsem nějakým zpusobem způsobil , že mi nekmitaj tzv. "Ciferníky" nebo jak bych to nazval. Nevíte prosím , kde bych mohl je mohl opravit , popř. v tomhle stavu prodat ? Děkuji

Opravit nejlépe u hodináře /nevíme odkud jsi/ a prodat asi ne zde,protože to nedovolují pravidla a fotka by byla také fajn.

Návštěvník MorDeus
Odesláno

Samozřejmě pravidla respektuji. popř. můžete napsat do PM

Tady to máte. Nevím co stím a nedokážu si představit cenu za opravu , nejradši bych to prodal za pulku a nechal to někomu, at si to opravi.

post-33286-0-69689600-1384284962_thumb.jpg

post-33286-0-46987000-1384284984_thumb.jpg

post-33286-0-38201500-1384285002_thumb.jpg

Odesláno

Teď nevím jestli to dělá ten mobil, ale nevypadá to moc originálně :) .

Promiň za tu ironii, ale servis zde: http://www.holesovickatrznice.cz/ , určitě to někdo opraví a budou "šlapat jako nové pane a oprava nebýt moc drahá" :) , škoda prodávat za půlku ceny :D .

Teď vážně, nevím, za kolik jsi koupil, ale je to FEJK JAKO BEJK :cool02: .

Návštěvník MorDeus
Odesláno

No ja je nekupoval, přivezli mi je z Dubaje, ale jak můžete poznat hned, že je to fake ?

Odesláno

Prdel nebude :-)

Protože ctím presumpci neviny, má Mordeus šanci na druhé podání. Doporučuji prim sport II nebo p?kné poljoty. Pokud do fóra zajede ještě jednou s fíky, končí.

Odesláno
  V 12. 11. 2013 v 19:46, financ napsal:

Mě by zajímalo kolik je ta půlka, za kterou bys to střelil.

Zkus si zadat název svých hodinek do googlu a mrkni na obrázky. Mě to ukazuje úplně jiný hodinky.

ty mas nejakej divnej vyhledavac. :)

Odesláno
  V 12. 11. 2013 v 19:47, MorDeus napsal:

No ja je nekupoval, přivezli mi je z Dubaje, ale jak můžete poznat hned, že je to fake ?

Tohle trefí většina členu tak z deseti metrů.

Při delším nošení se to pozná podle vyrážky na ruce

Odesláno

Nevím, jak v Dubaji, možná nějaká ŠEJK EDIŠN, ale na fotce je originál na kaučuku. Zkus to porovnat :) . Jinak tady s fíkama tvrdě narazíš.

Návštěvník MorDeus
Odesláno

Tyo jako ja nevím , jestlí to je fake nebo ne :D ja se v tom nevyznám, jen mám to co mám už druhym rokem a šlapalí bezvadně, až ted se mi zastavil ten ciferník  a jsem pro mě dost elegantní a pohodlné proto je chci opravit. Jak jsem se ptal jednoho hodinaře tady, řekl mi , že do toho nechce zasahovat. Tak nevím.

Odesláno
  V 12. 11. 2013 v 19:52, MorDeus napsal:

Jak jsem se ptal jednoho hodinaře tady, řekl mi , že do toho nechce zasahovat. Tak nevím.

Se mu nedivím. To by mohl být poslední zásah :D . Co to bylo za hodináře, jestli se můžu zeptat ?

Odesláno
  V 12. 11. 2013 v 19:52, MorDeus napsal:

Tyo jako ja nevím , jestlí to je fake nebo ne :D ja se v tom nevyznám, jen mám to co mám už druhym rokem a šlapalí bezvadně, až ted se mi zastavil ten ciferník  a jsem pro mě dost elegantní a pohodlné proto je chci opravit. Jak jsem se ptal jednoho hodinaře tady, řekl mi , že do toho nechce zasahovat. Tak nevím.

A ještě tu O Smolíčkovi.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...