tano Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 shewcza: libova serie! Koukej se uzdravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Díky Tano ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 To mi nedělej, čumím po nich už skoro rok a půl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Tak speciálně pro Tebe, nějaké mobilovky z dnešní 0rocházky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Hezké fotky, hezké hodinky, jen ty ručky nějak neumím překousnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Dekuji, jsou nadherne. Rucky jsou sve, nesnazi se neuspesne napodobovat GS jako treba SDGM. A to pouzdro.. Hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Moc hezký fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Me se prave ty rucny libej a musim rict, ze se mi skoro nechce verit, ze jde o mobilovky, paradni fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Nedělní gaučing se špatným datumem. :-) Odesláno z mého SM-A310F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Doufám, že teď už fotka nebude otočená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Konečně se to tu začalo trochu hýbat! Jimmy- ty 033 jsou taky moc podařený! Foto super. Ragoon: díky Matthias: Díky. Ručkám já osobně nemám co vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Skoda ze neni i verze s modrymi indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 A s kyklopem by jsi je nechtěl? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danbrown Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 OK, tak to tu oživíme :-) BTW - ty černý jsou boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ashan Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Tak speciálně pro Tebe, nějaké mobilovky z dnešní 0rocházky ;-)Ty fotky jsou super. Tohle je focené mobilem? Odesláno z mého A1-840FHD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Ashan: díky. Vše z mobilu, ačkoliv mám doma i zrcadlovku, jsem od přírody strašně líný :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Jedná cestovní z rána :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 (upraveno) Po delší době a vintage období jsem vyvětral tyhle pohodlné univerzály. Upraveno 10. dubna 2018 uživatelem Delapancha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Delapancha: krasavice! Osobně jsem tady nezaznamenal model SARX045, který byl mým kandidátem, než jsem objevil SARX035 a byl jsem naprosto ztracen :-) Doporučuju tohle video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se