Přejít na obsah

Grand Seiko SBGA011 Snowflake

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Krasne hodinky, Davide! Jo, srovnani se SARB me taky zajima. Je sice jasne, kdo je vitez, ale myslim, ze SARB se nemusi za nic stydet. Mimochodem u techto GS je korunka sroubovaci?

Tady je korunka sroubovaci.

Mala poznamka k presnosti, za 14 dni spolecneho souziti a stridaveho noseni delaji 3 (slovy tri) vteriny do plusu.

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Patri mi to", skormutene prehodil Ivan a smutne pozrel na ostatnych. V ociach sa mu zaleskli slzy."Ja fakt neviem co s tym, uvazoval som aj o lobotomii" sepol a skumavo pozeral na Instanta. Suhlasny zablesk v jeho ociach ho potesil i znepokojil zaroven...

Odkaz ke komentáři

Trochu jsem tu promazal OT diskuzi na téma přesnost chodu systému "spring drive". Tohle je Financovo chlubící vlákno na nové hodinky GS a že je se čím chlubit. Jestli někdo má vyloženě potřebu rozebírat a zkoumat vlastnosti systému spring drive, tak mu nic nebrání v tom, aby si na to založil vlákno a neplevelil to tady.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tak zase to "Grand Seiko" je skoro švabachem, to by ti mohlo stačit, ne?

:lol2:

Strasne sa mi pacia. Velmi moc.Ale neviem sa dostat cez napis seiko, nedorastol som este. Proste neviem to zkusnut, mam nejake trapne atavisticke zabrany. Keby tam mali napisane nieco nemecke ci svajciarske asi ich uz mam. Ja viem ze to je na smiech.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...