dr.sphinx Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 To jsou tady ještě jedny, nebo je warann schizofrenik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 před 11 minutami, dr.sphinx napsal: To jsou tady ještě jedny, nebo je warann schizofrenik? To je těžký, jedna část jeho osobnosti se přiklání k a), zatímco druhá kategoricky inklinuje k b). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Prosimte ať tě radši dovede domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Uz j v bezpeci doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 A já jsem v bezpečí nedoma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 před 22 hodinami, Trebus napsal: Dneska mi přišla zásilka, tak se pochlubím. 44GS pouzdro, spring drive ... paráda Dobrý výběr, věřím že tě budou dloouho těšit, vč. ,jak píše EpsteinBarr, třpytivých indexů a měňavého cifru. navíc přesný SD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Zdravím všechny a hrdě se hlásím mezi GS nadšence:) Tohle je můj kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Máš to pěkný, navíc s plusbodama za SEIKO na ciferníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Dekuju:))) Tady mám ještě jeden kousek..na levý ruce jen pro fotku;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Konečně jsem měl čas udělat pár fotek, nadšení trvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 před 21 hodinami, Trebus napsal: Konečně jsem měl čas udělat pár fotek, nadšení trvá Povedený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Dnes opět noudejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Nejspis bych mel pracovat, ale jedna ruka v kapse, druha drzi kafe, to se dela blbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 před 1 hodinou, warann napsal: Nejspis bych mel pracovat, ale jedna ruka v kapse, druha drzi kafe, to se dela blbe. Žádný zbrlký rozhodnutí!!! Parádní GS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 před 16 hodinami, Adamsson napsal: Žádný zbrlký rozhodnutí!!! Presne tak. Posledni dobou jsem si zvykl se v praci hned po prichodu jeste na hodku natahnout. Celkem mi to vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 OcelSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 před 36 minutami, Dantechno napsal: Ocel Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se