petr_cha Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Paráda ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Detail. Nedaří se mi zachytit plastičnost cirefníku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Dodatečná gratulace- moc pěknej kousek, to hranatý pouzdro je povedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 A co ty tahy kdyz srovnas?36mm vs 44mm, black&white, spring drive&HEQ. Myslim, ze moje nejdokonalejsi kombo. Jedny slusnacky a jedny sportovni. Vtipne bylo, ze jsem pred hodinou zjistil, ze jsem do kontejneru s plastem vyhodil krome bublin, ve kterych byla zabalena krabice i sacek se trema dilkama. Kdyz jsem to zjistil, ztuhnul jsem, jak cyp, popadl klice od auta a jel do vedlejsi vesnice hrabat do popelnice...Chvile napeti... Sacek s dilkama lezel na kupe plastovych sracek. Juhuhu.image.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 (upraveno) ...trochu mimo rytmu konverzacie: zalesacke chrona De Luxe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. července 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 A co ty tahy kdyz srovnas?Už jsem tu psal, že mám radši ten matný co je na bílých SBGX053. Ten, co je na SBGE001 (a na zálesáckých chronech nade mnou) je takový "Omega like". Ale oba jsou dokonale zpracované, dílky na šroubky, skvělé spony. Jsem rád, že je každý jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Tak i tady velka gratuluca! Dneska sem si je nazivo fakt uzil, sou to ty nej qvartzky co sem mel na hnate, potvrzuju, ze ten vzor na cifru je nazivo famozni! Tak tedy nové kvarcky SBGX053 v mint stavu za zlomek ceny Ve srovnání s SBGE001 je na ruce necítím. Mají můj oblíbený GS tah.Po mnoha letech mám zase hodinky s bílým cifrem. Až bude čas vyfotím duo Davida a Goliáše.IMG_1054.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Krasny to mate panove!Mne design Seika nikdy moc nebral a to ani rada MM, ale z Grand Seika bych mohl mit snad kterykoliv, jedny hezci nez druhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Paráda. I na chlupaté ruce vypadají super . Mám to totiž stejně Jaký máš obvod zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Na chlupate lip nez na nechlupate, 18-18,5cm.Paráda. I na chlupaté ruce vypadají super . Mám to totiž stejně Jaký máš obvod zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 este nieco prilozim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Dobre Ti je, náčelkníku :-) Ten notbúk si snáď zamkol do trezora. F. PS: Štastné a veselé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Krása, jako obvykle. Šlo by, prosím, udělat nějakou srovnávací fotku s SKX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Co to je SKX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 No SKX007/009, zajímá mě, jak vedle sebe vypadají, zejména proporčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 SKX uz dlhsiu dobu nemam, jedine ze mi ich niekto pozicia na par dni. Mozem dat s MM300 l.e., ak to nebude prilis drazdive. fotky ale povedia malo, tieto titanove seiko potapky sa nosia pocitovo ako male (nizka hmotnost) ale na ruke su vyrazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nech sa paci Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se