Maxel Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Ano. A také zdobný, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 fídim tam slato, slatóó.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Ano. A také zdobný, že Ó ano, jak princezna se zlatou hvězdou na čele Za hřích by mi stály, na manželství by to asi nebylo. Hezké jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 sak najblizsie donesiem a mozeme skumat pod lupou. zatial som ich praskol na winder nech zistim ako prezili prepravu. po dvoch dnoch merania vo windri +4.5s denne, ako poznam Seiko na ruke to bude este lepsie. Tak celkom spokojnost, aj ked na sprindrajvovych 10s mesacne to nema, ale tak je to iny svet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 (upraveno) po dvoch dnoch merania vo windri +4.5s denne, ako poznam Seiko na ruke to bude este lepsie. Tak celkom spokojnost, aj ked na sprindrajvovych 10s mesacne to nema, ale tak je to iny svet.Pche, já jsem za 2 mesice na nulové odchylce Upraveno 2. září 2017 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Pche, já jsem za 2 mesice na nulové odchylce To je nulový adrenalin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 To je nulový adrenalin.Prave naopak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Pche, já jsem za 2 mesice na nulové odchylce ..tak ale ty nemas hi-beat kaliber :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 ..tak ale ty nemas hi-beat kaliber :-DMam, ale jinde! Tak ja to zmerim jeste tam, a uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 (upraveno) Ja som narazal skor na to, ze hi-beat od GS ma pomerne casto odchylku na hrane alebo za hranou GS standardu, k castej nespokojnosti svojich majitelov. Daju sa o tom najst diskusie na wus atd. + v teamovej konkurencii HEQ a SD kalibrov.. jo hi-beat ten tvrdej chleba má. Upraveno 2. září 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Jednoručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Stále beze změny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Maxel: nádherný fotky nádherných hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Maxel: naprosta pecka, moc se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Díky tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Ten obrácený kocur mne vždycky dostane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 ..si clovek kupi Grand Seika a ani si ich nema kedy obzriet, kuafix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Dalsi krasny kousek, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se